View Single Post
Old 22nd January 2008, 11:18   #65 (permalink)
jimp
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

iTrader: (0)
Παιδια εκανα βολτα το αμαξι σημερα σε δρομο με ανωμαλιες αλλα δε καταλαβα να χτυπα η αρθρωση (σταυρος).Ηρεμιστε !!! Στις 30 ιανουαριου εχω ραντεβου στο συνεργειο για αλλαγη των πισω αμορτισερ,ελεχγος των μπροστινων αμορτισερ και θα δουν και την αρθρωση. Κοιταξα τα εμπρος αμορτισερ,τα παμπ στοπ ειναι κανονικα στη θεση τους,αλλα οι θορυβοι-γκτουπ υπαρχουν. Το δικο μου αμαξι παιδια ειναι παραγωγη Νοεμβριος του 2005. Ηταν τα πρωτα που ηρθαν και μπηκαν στις εκθεσεις στις εδω αντιπροσωπειες. Εγω το πηρα τον Μαιο του 2006. Μετα απο δυο μηνες καθως χαζεβα το αμαξι στο παρκινκ μου, ετσι στο ξεκαρφωτο κουνησα τον εμπρος τροχο,και βρηκα το τζογο στο αμορτισερ-τροχο. Το civinfo τοτε εγω δε το ηξερα. Τον Ιουλιο παω στο Βολο στο συνεργειο,ψαχνουν-ψαχνουν και βρηκαν τζογο στο αμορτισερ. Ετσι ειναι το αμορτισερ μου λενε.Τοτε δεν υπηρχε καμια τεχνικη οδηγια. Βλεποντας μετα απο καιρο τα φαουλ στο civinfo,πηγα το αμαξι στη Λαρισα το Νοεμβριο 2007 .Με εκπληξη ειδα με τα ματια μου,τεχνικη οδηγια με εικονες,να κουνα καποιος το τροχο δειχνοντας οτι ισως να υπαρχει τζογος. Παρομοια φωτο εχω βαλει στα φαουλ στα εμπρος αμορτισερ. Γι'αυτο ανυσηχησα τη κυριακη παιδια,ας ελπισουμε να μη συμβει το ιδιο με την αρθρωση.
jimp is offline   Reply With Quote