Quote:
Originally Posted by jimp
Στο δικο μου αμαξι που ειναι απο τα πρωτα,ειναι στη θεση τους τα παμπ στοπ, αλλα κοπανα φιλε μου. Και τα εμπρος και τα πισω αμορτισερ. Στις 30 Ιανουαριου εχω ραντεβου στο συνεργειο να αλλαξω τα πισω αμορτισερ,να δουν το σταυρο (αρθρωση) και να δουν και τα εμπρος αμορτισερ. Υπαρχει και για τα εμπρος αμορτισερ καμπανια μου ειπαν. Να εννοει μονο για τα παμπ στοπ ??? Ο φιλος σου τι λεει ?
|
Στα επισημα σεμιναρια που εχει παρακολουθησει, τους ειπαν οτι στην αρχη (στα πρωτα αμαξια της παραγωγης) μεχρι να διαπιστωθει το προβλημα, τοποθετουσαν τα bump stops αναποδα, με αποτελεσμα να δημιουργειται αυτο το προβλημα. Απο εκει και περα, τα αλλαζουν (δεν τα αναποδογυριζουν ξανα γιατι ισως παρει αλλη θεση) αν διαπιστωθει τετοιο προβλημα..
Επισης εγω προσωπικα πιστευω οτι η αναρτηση ειναι αρκετα σφιχτη και σπορ για να ειναι ανετη, και με τον συδνιασμο ζαντα+χαμηλο προφιλ ελαστικου, η ανεση περναει σε δευτερη μοιρα. Ειναι κατι που το ξεραμε σχεδον ολοι οταν το πηραμε το civicaki οποτε εγω δεν "διαμαρτυρομαι" ιδιαιτερα. Εξαλου ο χαρακτηρας της αναρτησης μου αρεσει να ειναι σπορ, οπως και το αμαξι.
Σημειωση οτι στο TypeS η αναρτηση ειναι λιγο πιο σφικτη απο το 5πορτο.