View Single Post
Old 26th January 2008, 09:52   #81 (permalink)
mat_gg
Valve Cap

iTrader: (0)
Θα συμφωνήσω σε αρκετά από αυτά που γραφει στο post του ο JOHNARAKARAS. Παρά το γεγονός ότι το δικό μου αμάξι το έχω λιγότερο από μήνα και με μόνο 300 χλμ στο κοντέρ, τα πρώτα δικά μου συμπεράσματα είναι ανάλογα. Σε σχέση με την ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό, σε σχέση με αυτό πλαστικό της κονσόλας που αρκεί να το κοιτάξεις και κάνει γρατζουνιές, στα χρωματισμένα ασημί πλαστικά τα οποία είμαι από τώρα σίγουρος ότι με τη πάροδο του χρόνου θα αρχίσουν να ξεβάφουν... Η γνώμη μου είναι οτι το αυτοκίνητο δείχνει ότι θα αρχίσει να "ξεβιδώνει" και να τρίζει παντού εξ΄αιτίας του γεγονότος ότι η σκληρή ανάρτηση καλέιται να ανταποκριθεί στους ελληνικούς δρόμους που όλοι ξέρουμε ότι μόνο δρόμοι δεν είναι... Για να μην παρεξηγηθώ προσωπικά η σκληρή ανάρτηση μου αρέσει αλλά κρίνοντας από την γενικότερη εικόνα της συναρμολόγησης, το αυτοκίνητο δεν μου μεταδίδει την αίσθηση ότι θα παραμείνει συμπαγές και δε θα τρίζει σε 15 μεριές μόλις γράψει αρκετά χιλιόμετρα...Μακάρι βεβαίως να βγώ λάθος αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί στο μέλλον. Και εγώ με τη σειρά μου δεν θα πώ ότι δε μου αρέσει το αυτοκίνητο. Το αντίθετο μάλιστα. Επιπλέον πολλά από αυτά τα προβλήματα για τα οποία συζητάμε τα γνώριζα πριν την αγορά είτε από το civinfo είτε από αλλου. Για το θέμα της ανάρτησης ρε παιδιά τελικά δεν έχω καταλάβει τι εννοείτε όταν λέτε κοπανάει; Δηλαδή παράγεται κάποιος μη φυσιολογικός - ας πούμε μεταλλικός- ήχος; Και πως μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι στο δικό του αυτοκίνητο υπάρχει ανάλογο πρόβλημα έτσι ώστε να ζητήσει αλλαγή; Φαντάζομαι ότι δεν αρκεί να το πάς στον αντιπρόσωπο και να πεις "κοπανάει" ; Κάτι θα πρέπει να τους παρουσιάσεις για να το επιβεβαιώσεις. Ως τώρα πάντως για το δικό μου δεν έχω ακούσει κάποιο παράξενο θόρυβο, εκτός αν δεν μπορώ εγώ να τον διακρίνω. Το πλαστικό στη κονσόλα πάντως είναι μεγάλος μπελάς...
mat_gg is offline   Reply With Quote