Quote:
Originally Posted by mkhcts
ΦΙΛΕ anka1976 ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΤ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ HONDA ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 330 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 11 ΙΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. ΑΠ'ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ 11 ΑΛΛΑ ΚΑΙ 7 ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ
|
Λιγο αισιοδοξο για να ειναι αληθινο, υπαρχει τοπικ εδω μεσα που αναφερει παρομοιες "βελτιωσεις" και καμια δεν αναφερει τετοιες τιμες. Το πολυ 2-3 πραγματικους ιππους.. Επισης αναφερουν οι Αγγλοι οτι επειδη το μαμα φιλτρο της Honda ειναι ηδη πολυ καλο, δεν χρειαζεται να προσφυγουμε σε τετοιες λυσεις. Επισης αναφερονται προβληματα που παρουσιαστηκαν σε καποιον αισθητηρα του αερα (φιλτρου,
MAF sensor). Θα ξαναψαξω το link του thread και θα σας το παραθεσω αυτουσιο..
Καντε ενα search στο Engines & Tranmision και γραψτε "filter" θα βρειτε πολλα..
πχ. "http://www.civinfo.com/forum/engines-transmission/1174-k-n-filter.html"
Οσο για τα αυτοκολλητα, και εγω πιστευω οτι τελικως θα ηταν καλυτερα να υποστηριξουμε το φορουμ, αλλα ολα αυτα στην πορεια, δεν χρειαζονται βιασυνες οπως ειπε ο φιλος μας ο Skam.