View Single Post
Old 31st January 2008, 20:57   #144 (permalink)
skam
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

iTrader: (0)
Ο Pottsy έχει δίκιο. Θεωρώ τουλάχιστον αγένεια από την μεριά μας να δημιουργήσουμε δικά μας αυτοκόλλητα. Εγώ αρνούμαι την συμμετοχή σε κάτι τέτοιο και μάλιστα θα εναντιωθώ σε όποιον το κάνει. Ελπίζω να καταλαβαίνετε το γιατί...
Όταν με το καλό οργανώσουμε την πρώτη μας συνάντηση ως ελληνικό κομμάτι του civinfo, θα κάνουμε μια μαζική παραγγελία αυτοκόλλητων στον Pottsy ώστε να ενισχύσουμε παράλληλα και το φόρουμ.
Αν όμως παιδιά δεν συναντηθούμε δεν μπορούμε να κάνουμε παραγγελία παρά μόνο μεμονωμένα. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες και περιμένω να αυξηθούν τα μέλη ώστε να αξίζει μία τέτοια κίνηση.
Όταν με το καλό γίνουμε αρκετοί θα οργανώσουμε αρχικά μια πιλοτική συνάντηση εντός Αττικής και στην συνέχεια αν αυτό πάει καλά μία μεγαλύτερη συνάντηση σε μία περιοχή βορειότερα (λ.χ Λαμία-Βολο) για να συναντηθούμε και με τους υπόλοιπους. Αυτά ακούγονται όμορφα αλλά η υλοποίηση τους είναι δύσκολη. Φυσικά οι απόψεις σας μετράνε και θα ήθελα να τις συζητήσουμε.

Παιδιά κάτι άλλο...Ο Pottsy μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε threats μέσα στο τόπικ τα οποία θα αφορούν επιμέρους κατηγορίες. Να μην το παρακάνουμε όμως με περιττά θέματα. Θέλω να μου προτείνετε συγκεκριμένα τόπικ που θα ανοίξουμε -έχω σκεφτεί παράδειγμα, τόπικ για τους επιμέρους αντιπροσώπους και τις τιμές των σέρβις ανά την Ελλάδα ή τοπικ τεχνικών θεμάτων που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα- και θα γράφουμε τις απόψεις μας.
Επίσης όπως ορθά έκανε ο jimp θα σας παρακαλούσα να ποστάρουμε και στα αγγλικά κομμάτια του φόρουμ, οτιδήποτε ενδιαφέρον εντοπίζουμε για να τα βλέπουν και οι φίλοι μας από την υπόλοιπη Ευρώπη. Είμαστε κομμάτι του φόρουμ και όχι ανεξάρτητοι από αυτό. Ελπίζω να μην σας ζάλισα με το μεγάλο ποστ μου.
skam is offline   Reply With Quote