|
Παιδια εγω αυτα πληρωσα στους 6 μηνες,στους 12 και στους 18 μηνες. Στη πρωτη φωτο ειναι η εργασια. Στους 6 μηνες δε μου χρεωσαν εργασια,ηταν το πρωτο servise. Στη δευτερη φωτο ειναι τα λαδια της Honda 5w-40 Συνθετικο και το φιλτρο λαδιου. Μια φορα μου αλλαξαν τη ροδελα 0,36λεπτα συν ΦΠΑ και μια καρτα καυσαεριων 7,50 συν ΦΠΑ. Φιλτρο αερα και φιλτρο καμπινα δε τους αφησα να τα αλλαξουν,αλλα καθε φορα τα φυσαμε. Στους 24 μηνες θα τα αλλαξω.Τα servise εγιναν στο Βολο ΜΑΤΣΙΚΑ Α.Ε. Απο εκει πηρα και το αμαξι. Καλο το συνεργειο ,και το κυριοτερο για μενα,παρατηρω απο κοντα το τι κανουν στο αμαξι μου. Η αιθουσα αναμονης ειναι διπλα απο τα ανυψωτικα μηχανηματα. Παραπονο εχω απο τον υπευθηνο του συνεργειου. Ενω γνωριζε για τα αμορτισερ,δεν εδωσε τη πρεπουσα προσοχη.Ενω κοιταξε τις ανακλησεις,μου εβαλε το ειδικο ελασμα στη ταπα βενζινης για να ανοιγει καλυτερα,για τα αμορτισερ τιποτα. Γι'αυτο πηγα στη Λαρισα. Εκει βρηκα καλυτερη αντιμετωπηση για το προβλημα. Η αιθουσα αναμονης ομως ειναι πολυ μακρια. Στη Λαρισα ομως εχουν μονο λαδια Aral. Honda λαδι ουτε για δειγμα,ουτε να παραγγειλουν δεχονται. Στο Βολο εχουν και της Βρ ημισυνθετικο με 11 ευρω για πιο οικονομικα.
|