Quote:
Originally Posted by JOHNARAKARAS
Καταρχήν, εντάξει είναι υποκειμενικό γούστο του καθένα, αλλά σίγουρα μια ανοιγόμενη οροφή (για να μή πω διπλή εμπρός - πίσω ανοιγόμενη ορόφή όπως σε κάτι Renault- mercedes κλπ) είναι μεγάλο αβαντάζ - δίνει άλλον αέρα. Ο λόγος που δε βάλαν ανοιγόμενη οροφή ήταν (όπως είχε πεί και ο μηχανικός υπευθυνος σχεδιασμού της μέσα σε κάποιο thread του forum, οικονομικός και πρακτικός (δεν υπήρχε αρκετό εσωτερικό ύψος για το μηχανισμό, λόγω τοποθέτησης του ντεπόζιτου κεντρικα). Ολόγος που τη προτίμησα απο την απλή έκδοση κυρίως είναι η φωτεινότητα που προσδίδει στο εσωτερικό(το άνοιγμα της και ως προς το πλάτος και φυσικά το μήκος είναι μεγαλύτερο απο ανοιγοκλειόμενες οροφές άλλων εταιριών. Και αύτο το λέω κυρίως για τους πίσω επιβάτες που κάθονται κάπως "γουβωτά" σαν μέσα σε σπηλιά, επειδή τα πλαινά παράθυρα είναι πολύ μικρά. Δίνει άλλη αίσθηση η πανοραμική και απο μέσα και απο έξω (το ότι ειναι μαύρη απ'εξω μ' αρέσει γιατί δένει με τα σκούρα πλαστικά του προφυλακτηρα και των ποδιών) Επίσης το γεγονός οτι είναι σταθερή την κάνει πιο ανθεκτική στο χ΄ρονο χωρίς φόβο διαροοων απο νερά βροχής ή υγρασίας. Τέλος το Κρύσταλλό της είναι 4 επιστρώσεων χοντρό θερμοανθεκτικό και αντέχει στις θερμοκρασίες του καλοκαιριού (σίγουρα ζεστάινει την καμπίνα αλλά πολυ λιγότερο απ' οσο φαντάζεστε- πάντως εγώ την έχω μόνιμα ανοικτή και ανοίγω λίγο και τα παράθυρα οπότε no problem!) Eiδικά το βράδυ αμα κινείσαι σε καμίαλεοφώρο με τα φώτα της πόλης και τα ψηλά κτήρια είναι μαγική και για τους εμπρός, αλλά κυρίως και για τους πίσω επιβάτες οι οποίοι πάντα εσπευδαν να μου πουν οτι είναι εντυπωσιασμένοι.... Αυτά
|
Εγώ είμαι απόλυτα καλυμμένος, όπως είχε πει ένας φίλος.. όσες πιθανότητες έχει να εμφανιστεί διαροή από το παμπρίζ τόσες πιθανότητες έχει να εμφανιστεί διαροή απ' την οροφή