View Single Post
Old 19th April 2008, 20:56   #168 (permalink)
psychaos
Locking Wheelnut

iTrader: (0)
Χαιρετώ σας όλους!!Μπορει να μου πει καποιος γιατι θα τρελαθουμε πόσο έχει επισήμως 0-100 το s????Exw διαβάσει τα πιό ακυρα απο 8,5 έως 9,4!!!Εχει γίνει καμια επίσημη μέτρηση η το κάθε περιοδικό λέει οτι να ναι.Και μιλαω για μέτρηση στην Ελλάδα που η ποιότητα της ασφάλτου ειναι και λίγο γεια σας.Επισης επειδη με ενδιαφέρει το soft tuning η αλλιώς πρωτου σταδίου θα ήθελα να πώ τα εξής.Διαβάζοντας όλα οσα εχουν ειπωθει για τον r18 δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν θα βγεί κάποιο αξιόπιστο? προγραμμα απο τους επίσημους βελτιωτές της εταιρίας...και εξηγούμε...Είναι δυνατόν κάποια εταιρία να μην θέλει το φώς της??Σκεφτείετε πόσα honadata k-pro πουλήθηκαν στα ήδη μαμίσια ξυράφια type r προηγούμενης γενιάς..Δεν λέω οτι τα μοτερ είναι ίδια αλλοίμονο αλλα οταν βγάζεις 140 ps από 1.8αρι honda σίγουρα ενα 20αρι αλογα με την τεχνογνωσία της εταιρίας θα ήταν εφικτά ακόμα και απο το εργοστάσιο...Πιστεύω λοιπόν οτι αυτα τα 20 αλογα θα έρθουν κάποια στιγμή με διάφορες προτάσεις.. Ισως αφου δοκιμαστει to moter λίγο ακόμα..Αλλάξαν οι εποχές θα μου πείτε αλλα όχι και η τρέλα και επαναλαμβάνω τα λεφτά είναι πολλά..Ε ρε βλέπω τα type s ουρες για plug and play..Οποτε σε αναμονή!Δεν έχω κάποια ενημέρωση απλά καταθέτω ορισμένες (λογικές νομίζω σκέψεις).Sorry αν κούρασα..
psychaos is offline   Reply With Quote