View Single Post
Old 13th May 2008, 17:44   #1411 (permalink)
dibouras
Valve Cap

dibouras's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Το εχω καταλαβει κ εγω το σπινιαρισμα. Ποσο καιρο εχεις το αμαξι??? Καταλαβαινω οτι τα λαστιχα φταινε. Μετα απο 2,5 χρονια, 22.000 χλμ μαλλον σκλυρηναν. Ενω εχουν τακουνι γιατι οδηγω χαλαρα, αυτα γλυστρανε με τη πρωτη ταχυτητα πολυ πιο ευκολα πλεον. Το λαμπακι απο το VSA αναβει, αλλα τι κανουν οι ροδες μπροστα δε ξερω. Σε ενα λασπωμενο παρκινκ με κλιση,στη Καστορια, το VSA με ειχε βγαλει ασπροπροσωπο παντως. Ακομη εκει θα ημουν να σπρωχνω !!!!!
Το αμάξι είναι τεσσάρων μηνών με 4500 km και μπορώ να πώ ότι γλυστράνε αρκετές φορές οι μπροστινοί τροχοί, ιδίως σε ανηφόρα, χωρίς απότομες εκκινήσεις. Λάστιχα michelin pilot primacy, αν και δε νομίζω ότι είναι κακά.
Οσο για τη βρώμα στο δικό μου τουλάχιστον προέρχεται απ' τη σταχτοθήκη, όχι την ποτηροθήκη. Απαίσια μυρωδιά, χωρίς να έχει μπει τίποτα μέσα. Το καλό είναι ότι το τασάκι βγαίνει έυκολα και το είχα ανοιχτό έξω αρκετό καιρό, οπότε βελτιώθηκε η κατάσταση με σπρέι αρωματικά.
Για όσους κατάφεραν και έφτιαξαν το πόμολο του οδηγού που ήταν σκληρό, μπορούν να πουν και σε μας ποιά βίδα θέλει σφίξιμο;
dibouras is offline   Reply With Quote