Quote:
Originally Posted by JOHNARAKARAS
Συμφωνώ Skam, γι' αυτό είπα παλιότερα, οτι το "φταίξιμο" ουσιαστικά αποδίδεται στους ιθύνοντες του σχεδιασμού (μιλάω για τους μηχανικούς-διοικητικούς που καταρτίζουν στρατηγικό προγραμματισμό, ορίζουν διαδικασίες και νόρμες παραγωγής και ελέγχου κλπ.) και όχι στην καθαυτού δουλειά των τεχνικών ή τεχνιτών του εργοστασίου.... Δεν υπάρχει τεράστια διαφορά (στη παγκομιοποιημένη κοινότητα που ζούμε όλοι) όσον αφορά στη δυνατότητα παραγωγής προιόντων, απλά εκεί που υπάρχουν διαφορές είναι στην προτυποποίηση και στον έλεγχο των διαδικασιών.... Για να αναφέρω ένα παράδειγμα, το εργοστάσιο της ΤΟΥΟΤΑ λίγο έξω απο τη Κωνσταντινούπολη, έχει βραβευτεί πολλάκις, ως το 2ο (αν θυμάμαι καλά) καλύτερο εργοστάσιο της εταιρείας παγκοσμίως, για τη ποιότητα της δουλειάς και των προιόντων που κατασκευάζουν εκέι και τα οποία βγαίνουν καλύτερα απο τα αντίστοιχα Ιαπωνικα (βέβαια, είναι νέα επένδυση και έχέι πολλές τεχνολογικές αιχμές).
|
Με την ευκαιρια αυτη, να αναφερω και εγω ενα παραδειγμα..
Ο αδερφος ενος θειου μου δουλευε στην Mercedes (τμημα σασμαν), και μου ελεγε οτι μεχρι το 1992 πραγματοποιουσαν ποιοτικο ελεγχο 100% στα κιβωτια, και μετα το 1992 τους δοθηκε εντολη να γινεται ελεγχος 5% αν θυμαμαι καλα! Θεμα κοστους παντα δηλαδη!