Civinfo

11.jpg
This thread is about: Meetings in Athens, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; εμενα μου κανει δωρο αισθητηρες, πατακια(γνησια) πυροσβεστηρα,φαρμακειο, κουκουλα. Επισης πετυχα μια εκπτωση 1000 ευρω και 10% εκπτωση απο ανταλλακτικα και αξεσουαρ. Πιστευω οτι ειναι καλα...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 27th December 2007, 21:13   #41 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

iTrader: (0)
εμενα μου κανει δωρο αισθητηρες, πατακια(γνησια) πυροσβεστηρα,φαρμακειο, κουκουλα. Επισης πετυχα μια εκπτωση 1000 ευρω και 10% εκπτωση απο ανταλλακτικα και αξεσουαρ. Πιστευω οτι ειναι καλα
mkhcts is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2007, 21:27   #42 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

Επισης υπαρχει πακετο look type r το οποιο περιλαμβανει μπροστινη μασκα type r, πισω αεροτομη λιγο πιο μικρη απο του type r αυτοκολητα logo TYPE S μπροστα απο τον πισω τροχο και διαφορετικος λεβιες ταχυτητων. Το πακετο ειναι εντελως δωρεαν και εννοειται οτι το εβαλα.
Old 27th December 2007, 21:30   #43 (permalink)
FWH
Super Moderator
Civinfo master

FWH's Avatar

I actually understood some of that!
FWH is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2007, 21:32   #44 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

Ειναι οι πρωτες μου φωτογραφιες την ημερα που πηγα και το πρωτοειδα
Attached Images
File Type: jpg DSC03890.JPG (145.6 KB, 148 views)
File Type: jpg DSC03892.JPG (159.8 KB, 133 views)
File Type: jpg DSC03893.JPG (145.4 KB, 134 views)
Old 27th December 2007, 21:39   #45 (permalink)
FWH
Super Moderator
Civinfo master

FWH's Avatar

you lost me again...
Old 27th December 2007, 22:49   #46 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

Munro's Avatar

Quote:
Originally Posted by FWH View Post
you lost me again...
I think all we need to know is this is the Greek branch of civinfo !

Confusing Translations by babelfish may help:

AltaVista - Babel Fish Translation
Επισης υπαρχει πακετο look type r το οποιο Ειναι οι πρωτες μου φωτογραφιες την ημερα που πηγα και το πρωτοειδα
Translates to
Also exists parcel look type r which Is my first photographs the day where I went also prwtoejda

Munro is offline   Reply With Quote
Old 27th December 2007, 23:10   #47 (permalink)
FWH
Super Moderator
Civinfo master

FWH's Avatar

Quote:
Originally Posted by Munro View Post
I think all we need to know is this is the Greek branch of civinfo !

Confusing Translations by babelfish may help:

AltaVista - Babel Fish Translation
Επισης υπαρχει πακετο look type r το οποιο Ειναι οι πρωτες μου φωτογραφιες την ημερα που πηγα και το πρωτοειδα
Translates to
Also exists parcel look type r which Is my first photographs the day where I went also prwtoejda

I think we should stick to looking a the pictures!
Old 28th December 2007, 20:02   #48 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Sorry but we actually don't have a greek civic2006+ club... so we created a mini chat room here! Of course we will translate everything you want if you ask us to...
I understand that these all sound ...greek to you!!!

Επισης υπαρχει πακετο look type r το οποιο... Ειναι οι πρωτες μου φωτογραφιες την ημερα που πηγα και το πρωτοειδα
translation...
there is also a type-r look pack which... These are my first photos from the day i first saw it(the civic). Happy now?

skam is offline   Reply With Quote
Old 28th December 2007, 20:05   #49 (permalink)
FWH
Super Moderator
Civinfo master

FWH's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Happy now?

Yes!
Old 28th December 2007, 20:16   #50 (permalink)
Valve Cap

Gia to diko moy aytokinhto tha parw ws dwro toys aisthithres parkarismatos. Dinoyn epishs ta gnhsia patakia kai ta gnwsta trigwno-pyrosvesthro-farmakeia poy den einai kai tipota spoydaio... To paketo me thn maska look type-r kai to spoiler poy to dinoyn twra standar me kathe type-s tha htan poly kalh periptwsh alla dystyxws to dinoyn mono gia to type-s kai oxi gia to 5-thyro...
mat_gg is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2007, 09:14   #51 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

τελικά μάλλον ήμουν ο πλέον προνομιούχος όταν το πήρα τον περασμένο φλεβάρη. Εγώ είχα πάρει όσα εσείς +κουκούλα και μπουφάν χόντα. Μιλάμε για εποχή που η δική μου 5,5 μήνες αναμονή ήταν λίγη και μας σταματούσαν στο δρόμο για να το χαζέψουν. Εμένα με είχε σταματήσει και αστυνομικός υποψήφιος αγοραστής για να με ρωτήσει εντυπώσεις.
Τώρα φυσικά υπάρχει έκπτωση 1000€ για το type-s που δεν πουλάει όπως το πεντάθυρο οπότε αν σκεφτεί κανείς και το type-r look pack ίσως να συμφέρει η απόκτηση του. Προσωπικά παρόλο που είχα πάντα δίθυρα αυτοκίνητα δεν αλλάζω με τίποτα πλέον την πρακτικότητα του πεντάθυρου το οποίο θεωρώ και καλύτερο deal για τα χρήματα που κοστίζει.
Παραπάνω κάνατε κάποιες αναφορές στα tsi και τα vw...αν μπείτε στα φόρουμ τους θα καταλάβετε τι λάθος έκαναν αλλά και πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της προπαγάνδας στα περιοδικά όταν μας μιλούσαν για κινητήρα θαύμα που αποδείχθηκε ζεστή πατάτα...
Old 29th December 2007, 11:12   #52 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Παραπάνω κάνατε κάποιες αναφορές στα tsi και τα vw...αν μπείτε στα φόρουμ τους θα καταλάβετε τι λάθος έκαναν αλλά και πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της προπαγάνδας στα περιοδικά όταν μας μιλούσαν για κινητήρα θαύμα που αποδείχθηκε ζεστή πατάτα...

Τι? Αρχισαν γεννανε οι αγελαδες τους?
Αρχισαν τα προβληματα τους?
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2007, 18:34   #53 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Paidia leo na milame me kanonikes lekseis sta ellinika. Tha mporoun na ta metafrasoun me to programa pou exoun . Paidia oi fotos kai auta pou grafoume tha ta broun endiaferon. Den exoun oi ksenoi dora kai prosfores. Moνο η ελλαδα εχει φτιαξει ειδικη αεροτομη για το civic!!! Εγω εκτος απο τα πατακια ,τριγωνο,φαρμακειο μου εβαλαν συναγερμο. Skam θελω τη σελιδα απο το φορουμ για τη VW , TSi και τα προβληματα τους. Αν διαβασατε το Auto Bild το ποσο ημνουν τη VW δε λεγεται. Αηδια εχουν καταντησει. Με το ετσι θελω να βγαλουν πρωτο το Golf απο τα αλλα αμαξια στα τεστ που κανουν. Ηρθε ο σφετεριστης γραφουν για το νεο τζιπ VW Tiguan 1.4 με τα 2 Turbo και τους 150 ιππους. Να δουμε ποτε θα ξεφουσκωσει και αυτος ο κινητηρας!!!
jimp is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2007, 20:12   #54 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Moνο η ελλαδα εχει φτιαξει ειδικη αεροτομη για το civic!!! Εγω εκτος απο τα πατακια ,τριγωνο,φαρμακειο μου εβαλαν συναγερμο. Skam θελω τη σελιδα απο το φορουμ για τη VW , TSi και τα προβληματα τους. Αν διαβασατε το Auto Bild το ποσο ημνουν τη VW δε λεγεται. Αηδια εχουν καταντησει. Με το ετσι θελω να βγαλουν πρωτο το Golf απο τα αλλα αμαξια στα τεστ που κανουν. Ηρθε ο σφετεριστης γραφουν για το νεο τζιπ VW Tiguan 1.4 με τα 2 Turbo και τους 150 ιππους. Να δουμε ποτε θα ξεφουσκωσει και αυτος ο κινητηρας!!!

Ασε ρε φιλε μου ετσι ειναι, αλλα και τα δικα μας τα προβατα (ελληνες αγοραστες) που πεφτουν με τα μουτρα σε οτι διαβαζουν και σε οτι εχουν κληρονομησει απο αυτην την παλια αρχη, Γερμανικο αμαξι (βλ.VW) = το καλυτερο αμαξι.. Αυτο κατα την γνωμη μου εχει περασει ανεπιστρεπτι..Παλια ισως να ηταν ετσι, τωρα τα πραγματα αλλαξαν πολυ..
Αν δειτε στο Myphone τι γραφουν τα παιδακια εκει στο thread για το VW Tsi/Gt...Ελεος...
Μιλαμε για τύφλα και παρωπίδες τα άτομα..

Last edited by MakTheo; 29th December 2007 at 20:15.
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 30th December 2007, 07:39   #55 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Το θέμα μας δεν είναι η απατεωνιά της vw... άλλωστε οι ίδιοι αναδιπλώνονται με κινητήρες μονού τούρμπο και σταδιακή εγκατάλειψη της "καινοτόμου" τεχνολογίας με προφάσεις την παρόμοια απόδοση, την μειωμένη κατανάλωση και την χαμηλότερη εκπομπή ρύπων. Ακόμα και έτσι βέβαια το CO2:152 του χόντα μας των 400 περισσότερων κυβικών εκατοστών(!!!) δεν θα το φτάσουν με τα...θαύματα.
Φίλε jimp σε όποιο φόρουμ με αυτοκίνητα της εταιρείας και αν μπεις θα τα δεις τα προβλήματα οπότε τι να σου δώσω; Σου έδωσε ήδη ο maktheo ένα για να πάρεις μια γεύση. Συγκριτικά εμείς ασχολούμαστε με τριγμούς από ανάρτηση και παράθυρα και εκείνοι με καταναλώσεις λαδιού, δυσλειτουργίες κινητήρα, καμένες αντλίες βενζίνης, ελαττωματικά κιβώτια, βαλβίδες που εμπλέκουν το τούρμπο αλλά και αλλόκοτες ενδείξεις στο ταμπλό που στο σέρβις φαίνονται ...λογικές.
Στο δικό μας έπρεπε να είχαν βάλει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω και να πρόσεχαν κάποιες λεπτομέρειες...αν το έκαναν θα μιλούσαμε για την ιδανική επιλογή. Τώρα απλά κάναμε την καλύτερη μεταξύ των μοντέλων του ανταγωνισμού.
Θέλω να ρωτήσω κάτι τους πρόσφατους ιδιοκτήτες...τα μπαμπ στοπ στο δικό σας είναι κίτρινα ή λευκά;;;Κάτι έλεγαν οι συμφορουμίτες εδώ για νέα λευκά μπαμπ στοπ στα τελευταία μοντέλα
Old 30th December 2007, 11:38   #56 (permalink)
Locking Wheelnut

matador's Avatar

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Θέλω να φτιάξω εξάτμιση στο αμάξι μου απο την πολαπλή μέχρι πίσω.Ξέρει κάποιος αν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα είτε με τους αισθητήρες που υπάρχουν ή με τον εγκέφαλο.?
Και σκέφτομαι να το κάνω με ένα τελικό.Τί γνώμη έχετε?
matador is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2007, 13:34   #57 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

SKAM στα μπροστινα αμορτισερ ειναι τα μπαμπ στοπ η στα πισω αμορτισερ? Τι παθαινουν αυτα τα μπαμπ στοπ που λες και γιατι τα αλλαζουν ? Αν καταλαβα καλα στο φορουμ,(επειδη δε ξερω καλα αγγλικα και το προγραμμα systran που εχω δε τα εξηγει καλα) κοβωνται?? Τερματιζει το αμορτισερ και κοβωνται? Στο συνεργειο της Χοντα που πηγα δεν ειχε καμια οδηγια για τα μπαμπ στοπ. Μονο για τα πισω αμορτισερ που θα μου τα αλλαξουν, και σε ενα μπροστινο αμορτισερ εσφυξε τη πανω βιδα. Matador ασε το αμαξι οπως ειναι, εχει την ωραιοτερη εξατμιση με τις δυο τριγωνικες εξαγωγες.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 31st December 2007, 13:52   #58 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Matador ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟ&