![]() |
|
||
| This thread is about: Meetings in Athens, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Μέσα και ο ... παππούς (εγώ) για Σάββατο - Κυριακή.... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#124 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Οπως ειδα στην λιστα Ελληνων μελων του civinfo, υπαρχουν μελη με TypeR, απλως μας σνομπαρουν εμας τους φτωχους
|
|
|
|
|
|
#125 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
παιδιά εγώ που είμαι μέλος των redliners δεν ξέρω κάποιον με το νέο type-r. Τελευταία άρχισαν να έρχονται αυτοί οπότε μόλις τους γνωρίσω φυσικά και θα τους πω να δώσουν το παρών εφόσον το επιθυμούν. Συνήθως όμως οι ιδιοκτήτες των type-r είναι περισσότερο σκληροπυρηνικοί από εμάς και ίσως να μην θέλουν να συμμετάσχουν. Διαφωνώ με την αποστολή pm στα μέλη που απλά είναι register στο φόρουμ από Ελλάδα. Είναι δικαίωμα και επιλογή του καθενός, η συμμετοχή ή όχι, στα δεδομένα του ελληνικού κομματιού του civinfo. Να είστε σίγουροι ότι πολλοί μας διαβάζουν και απλά παίρνουν πληροφορίες δίχως να θέλουν συμμετοχή. Ας το σεβαστούμε.
|
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Ειμαστε 11 μεχρι στιγμης... Προτεινω για 2 ή 16 Μαρτίου (Κυριακη). Στις 9 ειναι οι αποκριες και θα λειπουν καποιοι λογω 3ημερου... Να γινει με φως ημέρας η συναντηση (δηλαδη 12 ή 4μμ , αναλογα με τις δουλειες που εχει κανεις) να βγαλουμε και καμια φωτογραφια.
skam mkhcts rallakias loon1x alexps mat_gg manousge DIONYSIS (με επιφυλαξη) ntinosntinos drizo72 gatoz |
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Γεια σας παιδιά κ από εμένα.
Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ ! Περιμένω το νέο μου Type S Plus με ηλιοροφή σε χρώμα milano κόκκινο (look type r,αεροτομή,μάσκα μαύρη με κόκκινο σήμα). Το παραλαμβάνω την 1η εβδομάδα του Μαρτίου. Αν κανονίσετε συνάντηση στις 16 θα έρθω κ εγώ. Last edited by mike_civic; 21st February 2008 at 13:05. |
|
|
|
|
|
#131 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Καλοταξιδο θα σου ευχηθω οταν το παρεις! |
|
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Η 16η Μαρτίου μου φαίνεται ρεαλιστική ημερομηνία. Υποθέτω ότι μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία θα είμαστε περισσότεροι. Βλέπουμε λοιπόν και ανάλογα με την συμμετοχή προχωρούμε. Άντε να κάνουμε και ομαδική παραγγελία αυτοκόλλητα civinfo
|
|
|
|
|
|
#134 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Να φέρω και τον σκύλο μου??? |
|
|
|
|
|
|
#135 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Καλημέρα. Επειδή βλέπω ότι σχετικά με την επικείμενη συνάντηση προτείνεται η 16/3 ως μια πιθανή ημερομηνία, αν τελικά αποφασιστεί να γίνει τότε η συνάντηση δυστυχώς για μένα - και ειδικά μόνο για το συγκεκριμένο Σ/Κ - δεν θα είναι δυνατόν να δώσω το παρόν λόγω εργασιακών υποχρεώσεων...
|
|
|
|
|
|
#136 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
προτεινουμε ημερομηνιες και βλεπουμε... ειναι κριμα να λειπει καποιος. αφου ειμαστε λιγοι καποια ημερομηνια θα υπαρχει να μας βολευει ολους, ακομα και Σαββατο... ntinosntinos θα ερθεις απο το Ναυπλιο για την συναντηση; skam μηπως να φτιαξεις ενα poll για την 1η συναντηση να ψηφισουμε; πχ 15,16,22,23 Μαρτιου; (παραπανω εγραψα 30 Μαρτιου αλλα μετα θυμηθηκα οτι λογω δυσαρεστου συμβαντος πρεπει να ειμαι Θεσ/νικη εκεινες τις ημερες, οποτε εκανα edit...) Last edited by rallakias; 24th February 2008 at 13:40. |
|
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουμε poll 15 άτομα. Στην περίπτωση μας μπορούμε να βρούμε λύση με λογικές και πρακτικές άμεσης δημοκρατίας. Με άλλα λόγια όλα είναι ανοικτά...αν διαφωνείτε φυσικά το συζητάμε
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|