Civinfo

8.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by non Καλα το βαψιμο στα αυτοκινητα μας ειναι γενικα για πεταμα.Εγω για πρωτη φορα καθαρισα το αυτοκινητο και μεσα απο τις πορτες,στα ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 5th July 2008, 23:44   #1981 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by non View Post
Καλα το βαψιμο στα αυτοκινητα μας ειναι γενικα για πεταμα.Εγω για πρωτη φορα καθαρισα το αυτοκινητο και μεσα απο τις πορτες,στα σημεια συγκολλησης πηγα να καθαρισω με ενα απλο πανακι με νερο και αρχισε να φευγει σε κομματακια η μπογια!!!!

Το εβαψα με το στυλο που μου εδωσαν αλλα οταν παω να παρω πινακιδες θα γινει της ......

Ειπαμε χαλια βαψιμο,αλλα οχι και ετσι.

Εσεις τι λετε να κανω;
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Εγώ πάντως στα πλυσίματα που του έχω κάνει δεν είδα τίποτε.
Πάντως γραμμή στην αντιπροσωπεία που το πήρες για να τους δείξεις το πρόβλημα.
panosm is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2008, 13:47   #1982 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

Δυστυχως φαινεται πως μπαινω και γω στον χορο των τριγμοπροβληματων....
Εδω και δυο τρεις μερες οταν σταματαω και οταν ξεκιναω η οταν πεσω σε καμια λακουβα ακουγεται απο εμπρος και κατω ενα "τσακ" αρκετα δυνατο. Πως κανουν πχ οι εξατμισεις μερικων τουτου οταν κρυωνουν και συστελονται, καπως ετσι αλλα πολυ πιο δυνατα...Το κανει μονο οταν φορτιστει το εμπρος μερος απο φρεναρισμα η ξεκινημα....
Ελεος.......................25Κ ευρω ειναι αυτα....Οταν το χα παρει εκανε αλλα τετοια περιεργα και τους το χα παει και σφιγγαν σφιγγαν μεχρι που σταματησαν απο μονα τους....
Τωρα αντε παλι στο τριπακι.... και να χεις το καθε ασχετο να σου λεει εγω δεν ακουω τιποτα, η ετσι κανει το ταδε η ειναι φυσιολογικο κτλ..
Βαρεθηκα γ@μ.. την Αγγλια τους και γ@μ.. τους μηχανικου τους!!!!!!!!!! Δεν υπαρχουν χειροτεροι μηχανικοι απο δαυτους.........και την κουλτουρα τους....

Last edited by alexps; 6th July 2008 at 13:50.
alexps is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2008, 16:06   #1983 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

s33s's Avatar

...I begg your pardon SIR!!! It's tea time!!!!
s33s is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2008, 16:29   #1984 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexps View Post
Εδω και δυο τρεις μερες οταν σταματαω και οταν ξεκιναω η οταν πεσω σε καμια λακουβα ακουγεται απο εμπρος και κατω ενα "τσακ" αρκετα δυνατο. Πως κανουν πχ οι εξατμισεις μερικων τουτου οταν κρυωνουν και συστελονται, καπως ετσι αλλα πολυ πιο δυνατα...Το κανει μονο οταν φορτιστει το εμπρος μερος απο φρεναρισμα η ξεκινημα....
Ελεος.......................25Κ ευρω ειναι αυτα....Οταν το χα παρει εκανε αλλα τετοια περιεργα και τους το χα παει και σφιγγαν σφιγγαν μεχρι που σταματησαν απο μονα τους....
Τωρα αντε παλι στο τριπακι.... και να χεις το καθε ασχετο να σου λεει εγω δεν ακουω τιποτα, η ετσι κανει το ταδε η ειναι φυσιολογικο κτλ..
Βαρεθηκα γ@μ.. την Αγγλια τους και γ@μ.. τους μηχανικου τους!!!!!!!!!! Δεν υπαρχουν χειροτεροι μηχανικοι απο δαυτους.........και την κουλτουρα τους....
'Η απαντήσεις του στυλ (όταν τους πήγα το δικό μου για το τρίξιμο στα πίσω αμορτισέρ)

"Μην ανυσηχείς όλα είναι εντάξει, ψυχολογικό είναι το θέμα"

Δεν κατάλαβα, και βέβαια ψυχολογικό γιατί σας έσκασα 27Κ, και πες το παραξενιά ή ιδιοτροπία ή όπως αλλιώς θες αλλά δεν θέλω να το ακούω!!
panosm is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2008, 20:02   #1985 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Αλεξ θα σου στείλω αύριο το βράδυ μία εικόνα που μου έστειλε ένας βέλγος. Βάζουν γρασοσπρέι η σύληκονισπρέι στις βάσεις tiΣ εμπρός αντιστρέπτικης.ίσως να είναι από εκεί αν ακούς τρίξημο.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2008, 22:19   #1986 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Αλεξ θα σου στείλω αύριο το βράδυ μία εικόνα που μου έστειλε ένας βέλγος. Βάζουν γρασοσπρέι η σύληκονισπρέι στις βάσεις tiΣ εμπρός αντιστρέπτικης.ίσως να είναι από εκεί αν ακούς τρίξημο.
Εχω απελπιστει ρε συ παλι.....
alexps is offline   Reply With Quote
Old 6th July 2008, 22:53   #1987 (permalink)
Valve Cap

Problem with the FN2 engine?

Paidia sos!!!Bazw mprosta to FN2 kai ola ok..ksekinaw bazw prwth kai meta apo ligo arxizei kai akougete ena tok tok tok tok tok tok apo to moter..to akous mono an kleiseis ta parathyra!!Ti egine re paidia??exw 11.000 km kai prin ligo alaksa ladia kai ebala shell helix ta GKRI.4 litra omws ebala kai eperne akoma 200gr alal eipa de trexei tipota kai to afisa.5-40 h reystothta tou nomizw..ti na kanw re paidia??to exei pathei allos kaneis????
vangoun is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 06:33   #1988 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by panosm View Post
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα;
Εγώ πάντως στα πλυσίματα που του έχω κάνει δεν είδα τίποτε.
Πάντως γραμμή στην αντιπροσωπεία που το πήρες για να τους δείξεις το πρόβλημα.
για την μπογια που λετε...

εχτες βραδυ παρκαρα διπλα σε ψηλο πεζοδρομιο και δεν υπολογισα καλα... ανοιξα την πορτα και ακουω ΧΡΑΑΑΤΣ! (Είχε και χαλικια παντου γιατι ήταν σκαμμενος ο δρομος) Λεω παει, έγινε κώλος η πόρτα...
Τελικα τωρα το πρωι που την είδα δεν εχει γρατσουνια...
Μαλλον σε καποια σημεια τους έπεσε πολλη μπογια, σε άλλα λιγοτερη...
Έτσι εξηγείται και αυτο με την σκουρια.
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 06:54   #1989 (permalink)
FWH
Super Moderator
Civinfo master

FWH's Avatar

Title in English please.

Thank you.
FWH is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 07:27   #1990 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Παιδιά καλημέρα.

Πήγα το αυτοκίνητο για πλύσιμο στο πλυντήριο όπου το πηγαίνω πάντα και με φώναξαν να μου δείξουν το καπό. Λεκέδες από τα άλατα της βροχής λέει.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 07:31   #1991 (permalink)
Valve Cap

Καλημέρα σε όλους. Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την κατανάλωση λαδιού. Για δεύτερη φορά σε 3 μήνες άναψε το λαμπάκι για χαμηλή στάθμη και συμπλήρωσα 600 ml περίπου. Ίσως να φταίει ότι έχω κάνει αρκετά ταξίδια όπου το πιέζω αρκετά.
Andy7 is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 07:52   #1992 (permalink)
Triangular Exhaust

NICK 13's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexps View Post

το ιδιο και εγω.ακουγονται κατι τσακ,τσουκ.κι εμενα εσφιγγαν,εσφιγγαν,αλλα σταματουσαν για λιγο και παλι μετα
NICK 13 is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 08:37   #1993 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Με γεια μου !
Την παρασκευή μου εγκαινίασαν το αμάξι με μια γρατζουνιά από κλειδί ή καρφί μήκους 10 εκατοστών τουλάχιστον !!!
Φυσικά έφυγε χρώμα κ φάνηκε το κάτω επίπεδο, μια λευκή επίστρωση...την κυριακή ασοχλήθηκα κ προσπάθησα λίγο να το καλύψω με το χρώμα στο μπουκαλάκι που είχε μαζί το αμάξι όταν το αγόρασα, φαίνεται ακόμα αλλά όχι τόσο πολύ...
Κ το παρκάρω κ σε πάρκινγκ κάθε μέρα...
Αλήτες !
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 08:47   #1994 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Με γεια μου !
Την παρασκευή μου εγκαινίασαν το αμάξι με μια γρατζουνιά από κλειδί ή καρφί μήκους 10 εκατοστών τουλάχιστον !!!
Φυσικά έφυγε χρώμα κ φάνηκε το κάτω επίπεδο, μια λευκή επίστρωση...την κυριακή ασοχλήθηκα κ προσπάθησα λίγο να το καλύψω με το χρώμα στο μπουκαλάκι που είχε μαζί το αμάξι όταν το αγόρασα, φαίνεται ακόμα αλλά όχι τόσο πολύ...
Κ το παρκάρω κ σε πάρκινγκ κάθε μέρα...
Αλήτες !
κρίμα! Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και άλλο τέτοιο κακό να μη σε βρει (ούτε και κάποιον άλλον).

Κι εγώ είμαι λίγο συγχισμένη με τα σημάδια στο καπό από τη βροχή. Μου είπαν θα πρέπει να το περάσω όλο αλοιφή.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 7th July 2008, 08:51   #1995 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Originally Posted by NICK 13 View Post
το ιδιο και εγω.ακουγονται κατι τσακ,τσουκ.κι εμενα εσφιγγαν,εσφιγγαν,αλλα σταματουσαν για λιγο και παλι μετα
To ξανάπαμε: Τα προβλήματα με το αμάξι είναι πάρα πολλά. Νομίζω όμως πως στα μοντέλα 2008 πρέπει να έχουν Βελτιωθεί. Δράττωμαι της ευκαιρίας για να απαριθμήσω όλα όσα μου έχουν τύχει:

1.) Αλλαγή εμπρός δεξιού και πίσω δεξιού αμορτισέρ
2.) Αλλαγή πίσω φαναριών λόγω υγρασίας
3.) Αλλαγή χειροφρένου λόγω καμπάνιας
4.) Αλλαγή πεντάλ συμπλέκτη λόγω ενοχλητικού "κλανκ" ήχου και λόγω καμπάνιας
5.) Πρόβλημα "τραβήγματος" δεξιά - ακόμη περιμένω
6.) Πολλοί τριγμοί απο ταμπλό, πίσω τμήμα πορτμπαγκάζ- ραφιέρα κλπ., μερικά τα έχω διορθώσει μόνος μου με κολλήσες και μονωτικά υλικά
7.) Σε μερικά σημεία η μπογιά ξεφτίζει υπερβολικά (αν και έχω απο τις ανθεκτικές μεταλλικές μπογιές και όχι το μαύρο ή κοκκινο που παρουσιάζει μύρια προβλήματα)
8.) Αφαίρεσα τις αποστραγγιστικές τάπες απο κάθε πόρτα λόγω του ότι είναι κακού σχεδιασμού και μάζευαν υγρασία.
9.) Όταν το πρωτοαγόρασα, το "χωνί " και η τάπα του πλυστικού υγρού υαλοκαθαριστήρων ήταν βγαλμένο (παρατηρήθηκαν παρόμοια προβλήματα σε όλο το φορουμ)
10.) Μου αλλάξαν τη τάπα βενζίνης λόγω της καμπάνιας
11.) Κάποια απο τα "ασημί" διακοσμητικά της καμπίνας ξεφτίζουν ήδη απο τώρα (24.000 χλμ!!!)
12.) Παρομοίως οι υφασμάτινες επενδύσεις στα υποβραχιόνια και στα καθισματα αρχίζουν να ξεφτίζουν (11 μήνες το χω το ρημάδι!!!)
13.) Εννοείται πως τα γνωστά προβλήματα με το RDS που συζητήθηκαν στο Ευρωπαικό φόρουμ, οτι τα έχω κι εγώ (δηλ. όταν το έχω ενεργοποιημένο, δε πιάνει καλά τους σταθμούς. Γι' αυτό και το έχω μόνιμα off)
14.) O πίνακας οργάνων και το γύρω πλαστικό μαυρο γυαλιστερό έχει πάρα πολλές γρατζουνιές, όσο και αν προσέχω υπερβολικά στο καθάρισμά του (με μικροϊνες κλπ.). Παρόμοια παράπονα υπάρχουν πάμπολα και μάλιστα οι Ισπανοί στέλνουν ομαδικές επιστολές διαμαρτυρίας για αντικαταστάσεις μέσα στην εγύηση απο το εργοστάσιο.
15.) Έχω πρόβλημα delamination στο "πλαστικό" δίαφανο κάλυμα του τρίτου στοπ πίσω.
16.) Υπάρχει υγρασία στο σημείο της τσιμούχας που ενώνει το πίσω παρμπριζ, με το "πλαστικό" διάφανο παράθυρο της αεροτομής (υπάρχει θέμα και γι' αυτό στο φόρουμ).
17.) Φυσικά τα χερούλια (κυρίως της πόρτας του οδηγού, απο έξω) ανοίγουν με δυσκολία λόγω κακού σχεδιασμου (όσο κι αν ρυθμίζεις τη προένταση με τα βιδωτά ελαστικά παρεμβύσματα.) Το ίδιο πρόβλημα έχουν πολλά αμάξια.
18.) Φυσικά αφαίρεσα και τα 4 "απομεινάρια" της συσκευασίας κάτω απο το σασί - κοντά στις πόρτες, τα οποία αφήνουν επειδικτικά σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες.
19.) Τώρα τελευταία, εκτός απο το τιμόνι που τραβά δεξιά στην ευθεία, ακούω έντονους συριγμούς όταν ταξιδεύω και κόβω- έστω και παραπολύ λίγο ελαφρά- το τιμόνι προς τα αριστερά. Ο συριγμός βγαίνει απο τον αριστερό τροχό...
20.) Απο δικούς μου ελέγχους που έκανα προκειμένου να βάζω τα μονωτικά στο πίσω μέρο&#