![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Εγώ πάλι τι να πω που μετά από 6 μήνες ιδιοκτησίας κάθομαι και το χαζεύω 2-3' έξω από τη δουλειά κάθε πρωϊ; Οι συνάδελφοι με ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2021 (permalink) |
|
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Εγώ πάλι τι να πω που μετά από 6 μήνες ιδιοκτησίας κάθομαι και το χαζεύω 2-3' έξω από τη δουλειά κάθε πρωϊ; Οι συνάδελφοι με έχουν καταλάβει πλέον και με πειράζουν αλλά εγώ χαμπάρι! Στα 11,000 χλμ που έχω κάνει δεν έχω κανένα απόλύτως πρόβλημα!
|
|
|
|
|
|
#2022 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Το ίδιο φαινόμενο έχω κι εγω. Παρατηρώ οτι το πλαστικό αυτό δεν είναι το σύνηθες p.v.c. το οποίο είναι θερμοανθεκτικό και αντέχει και στην uv ακτινοβολία του ήλιου. Αντ' αυτού πρέπει να είναι κατασκευασμένο απο πολυμερές ηπιότερων προδιαγραφών (π.χ. P.e.), με αποτέλεσμα να παρατειρείται μερικός αποχρωματισμός του. Είναι επίσης επιρρεπές και στις μικρογρατζουνιές αλλά και σε άλατα (π.χ. του νερού που οξειδώνουν την επιφάνειά του) ή σε διάφορων ιδών οξέα (π.χ. στα λιπαρά οξέα που αφήνει το ανθρώπινο δέρμα - βλέπε δακτυλιές- οι οποίες πολύ δύσκολα φεύγουν με σκούπισμα αλλά θέλουν απορρυπαντικά κλπ)... Το θεωρώ σχεδιαστικό λάθος, και νομίζω ότι τα νέα μοντέλα 2008 έχουν διαφορετικής σύστασης πλαστικό (π.χ. Η.d.p.Ρ.e. -υψηλής σκληρότητας/πυκνότητας πολυπροπυλένιο ή Πολυαιθυλένιο κλπ)
|
|
|
|
|
|
#2024 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
Last edited by giorgosrallyman; 8th July 2008 at 09:48. |
|
|
|
|
|
|
#2025 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Το λέω εμπειρικά φίλε Skam γιατι ξέρω οτι το PVC είναι πλαστικό μη πορώδες που αντέχει σε ακραίες συνθήκες. Γι' αυτό π.χ. χρησιμοποιείται σε εξωτερικά κουφώματα και σε σωληνώσεις κλπ. Απο την όψη των δικών μου χερουλιών, μπορώ να πώ ότι δεν έχουν Βινύλιο.... . . . αφού αρχίζει σιγά σιγά το μαύρο χρώμα να ξανοίγει απο τον ήλιο
|
|
|
|
|
|
#2026 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2027 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2029 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκιο έχουμε και πολύ πρώτα οχήματα με σχεδίαση που κάνει κεφάλια να κοιτάνε και πολλούς να ζηλεύουν. Εγώ έχω μοντέλο 2008 και δεν έχω προβλήματα (το μόνο ένα τρίξιμο στα πίσω αμορτισέρ μόνο κατά τις πρωινές ώρες όταν το αμάξι έμενε πολλές ώρες ακίνητο και απ'ότι φαίνεται το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα σφίξιμο στισ πίσω αναρτήσεις)
|
|
|
|
|
|
#2030 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Ερώτηση:
Ξέρει κανείς καμιά κρέμα να αναζωογονεί τα σημεία που οι κουτσουλιές σκυλοτρώνε το χρώμα(μαύρο); Σε ένα σημείο (σαν δίευρο είναι) σαν να έχει ξεβάψει απο την κουτσουλιά. Βέβαια υπάρχουν και τα σημεία που οι πέτρες έχουν αποκαλύψει το άσπρο υπόστρωμα (μικρότερο σημάδι αλλα χειρότερο). θα μπορούσε να γίνει κάτι για όλα αυτά άραγε; |
|
|
|
|
|
#2031 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
για τα πετραδακια το πινελακι με το χρωμα που σου εδωσαν. για κουτσουλιες δε νομιζω να γινεται κατι |
|
|
|
|
|
|
#2032 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
χαρη σε φορουμ παλι, αλλο υποψηφιο τουτουνι απο εος εγινε τεως αφου λεγανε για προβληματα στην οροφη οταν διαβαζει καποιος για καμια 30αρια προβληματα τρελενεται γιατι δεν το περιμενει απο μια μαρκα οπως η χοντα. τι και αν δεν αναφερεται κανενα απο αυτα στην μηχανη 10ετους εγγυησης.23Κ δινεις για 4τροχους,οχι για 2... αυτο σημαινει οτι περιμενεις τελειοτητα για λεφτα που δινεις στο μεγαλυτερο δυνατο ποσοστο (ανω 80%)για ΟΛΟ το αυτοκινητο... παρηγορια και ελπιδα μου δινουν οι αναφορες των φιλων που το πηραν τους τελευταιους 6-9 μηνες οτι αυτοι τουλαχιστον ειναι καθαροι απο αυτα τα προβληματα.... και παλι ομως θα κανω μια βολτα και στα αλλα μαγαζια... αρχιζουν οι ....προκριματικοι λοιπον με τη χελωνιτσα να ειναι φαβορι για τον τιτλο!!! |
|
|
|
|
|
|
#2033 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Δεν νομίζω να υπάρχει εταιρεία που να έβγαλε εξολοκλήρου νέο μοντέλο και να μην είχαν προβλήματα οι πρώτες παρτίδες των αυτοκινήτων που παρελήφθησαν.
Πχ,για χειρόφρενο και το λαμάκι στη τάπα του ρεζερβουάρ, έκαναν ανάκληση μόνο ορισμένες σειρές αυτοκινήτων, εξ'όσων γνωρίζω τουλάχιστον, που μάλλον σημαίνει οτι το πρόβλημα λύθηκε από την γραμμή παραγωγής στην Αγγλία. |
|
|
|