Civinfo

17.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Εγώ πάλι τι να πω που μετά από 6 μήνες ιδιοκτησίας κάθομαι και το χαζεύω 2-3' έξω από τη δουλειά κάθε πρωϊ; Οι συνάδελφοι με ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 8th July 2008, 07:33   #2021 (permalink)
Wheelnut

iTrader: (0)
Εγώ πάλι τι να πω που μετά από 6 μήνες ιδιοκτησίας κάθομαι και το χαζεύω 2-3' έξω από τη δουλειά κάθε πρωϊ; Οι συνάδελφοι με έχουν καταλάβει πλέον και με πειράζουν αλλά εγώ χαμπάρι! Στα 11,000 χλμ που έχω κάνει δεν έχω κανένα απόλύτως πρόβλημα!
arahtos is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 09:04   #2022 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Originally Posted by forever_after View Post
Παρατήρησα εχθές ότι τα χερούλια απο τις πίσω πόρτες έχουν αρχίσει να χάνουν το χρώμα τους...
Το ίδιο φαινόμενο έχω κι εγω. Παρατηρώ οτι το πλαστικό αυτό δεν είναι το σύνηθες p.v.c. το οποίο είναι θερμοανθεκτικό και αντέχει και στην uv ακτινοβολία του ήλιου. Αντ' αυτού πρέπει να είναι κατασκευασμένο απο πολυμερές ηπιότερων προδιαγραφών (π.χ. P.e.), με αποτέλεσμα να παρατειρείται μερικός αποχρωματισμός του. Είναι επίσης επιρρεπές και στις μικρογρατζουνιές αλλά και σε άλατα (π.χ. του νερού που οξειδώνουν την επιφάνειά του) ή σε διάφορων ιδών οξέα (π.χ. στα λιπαρά οξέα που αφήνει το ανθρώπινο δέρμα - βλέπε δακτυλιές- οι οποίες πολύ δύσκολα φεύγουν με σκούπισμα αλλά θέλουν απορρυπαντικά κλπ)... Το θεωρώ σχεδιαστικό λάθος, και νομίζω ότι τα νέα μοντέλα 2008 έχουν διαφορετικής σύστασης πλαστικό (π.χ. Η.d.p.Ρ.e. -υψηλής σκληρότητας/πυκνότητας πολυπροπυλένιο ή Πολυαιθυλένιο κλπ)
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 09:16   #2023 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

αυτό το έχεις βεβαιώσει Γιάννη; Είναι πράγματι άλλα υλικά;
skam is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 09:46   #2024 (permalink)
Wheelnut

giorgosrallyman's Avatar

Quote:
Originally Posted by vangoun View Post
Paidia sos!!!Bazw mprosta to FN2 kai ola ok..ksekinaw bazw prwth kai meta apo ligo arxizei kai akougete ena tok tok tok tok tok tok apo to moter..to akous mono an kleiseis ta parathyra!!Ti egine re paidia??exw 11.000 km kai prin ligo alaksa ladia kai ebala shell helix ta GKRI.4 litra omws ebala kai eperne akoma 200gr alal eipa de trexei tipota kai to afisa.5-40 h reystothta tou nomizw..ti na kanw re paidia??to exei pathei allos kaneis????
Κάτσε βρε αγόρι μου, τί 4 λίτρα μας λες? Και εγώ το fn2 έχω και παίρνει 5.2 λίτρα λάδι μαζί με το φίλτρο. Όσο για το θόρυβο, τί να πω.. Δε μου λέει κάτι, έτσι όπως τον περιγράφεις. Εγώ, με 30000χλμ δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο, προς το παρόν τουλάχιστον.. Κατά τα άλλα, τις προάλλες μου έκανε κάτι νούμερα το ρελαντί (σκαμπανεβάσματα/βουτιές), με αποτέλεσμα να πνίγεται το αμάξι στις εκκινήσεις και επίσης παρατήρησα τρέμουλο συνοδευόμενο από ελαφρύ βουητό, προερχόμενο από κάποιο ζευγάρι δίσκων, μπρος ή πίσω, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Παρατηρείται ως επί το πλείστον σε δυνατά φρεναρίσματα με ταχύτητες πάνω από 120χλμ/ώρα και ειδικά τώρα με τις μεγάλες ζέστες. Από εκεί που το πήρα, για το μεν παίξιμο του ρελαντί μου είπαν ότι θα αποφανθεί το τέστερ (αλήθεια, εσείς τί λέτε να φταίει???), για τους δε δίσκους η λύση είναι... ΤΟΡΝΑΡΙΣΜΑ, όχι αλλαγή! Ήμαρτον! Τέλος, το χρώμα μου (κόκκινο) είναι πράγματι για τα μπάζα, η ποιότητα βαφής ανεπαρκής (έχω και εγώ ήδη υποψία σκουριάς στα τελάρα των θυρών), κλάσεις κατώτερη από εκείνη των γρήγορων.. 106 που είχα και αυτό είναι είδηση για ένα ιαπωνικό, ή έστω.. ιαπωνοτραφές αυτοκίνητο σε σχέση με ένα γαλλικό 10ετίας και μάλιστα υποδεέστερης κατηγορίας αμαξώματος!

Last edited by giorgosrallyman; 8th July 2008 at 09:48.
giorgosrallyman is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 11:49   #2025 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
αυτό το έχεις βεβαιώσει Γιάννη; Είναι πράγματι άλλα υλικά;
Το λέω εμπειρικά φίλε Skam γιατι ξέρω οτι το PVC είναι πλαστικό μη πορώδες που αντέχει σε ακραίες συνθήκες. Γι' αυτό π.χ. χρησιμοποιείται σε εξωτερικά κουφώματα και σε σωληνώσεις κλπ. Απο την όψη των δικών μου χερουλιών, μπορώ να πώ ότι δεν έχουν Βινύλιο.... . . . αφού αρχίζει σιγά σιγά το μαύρο χρώμα να ξανοίγει απο τον ήλιο
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 12:43   #2026 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexps View Post
Thanks και παλι. Αυτο το tick noise φαινεται να εχω και γω... Επισης αυτο το γκτουπ το βαθυ που λες νομιζω το κανει κ μενα και ειναι στανταρ απο τα αμορτησερ! Και ακομη πισω οταν περναω σαμαρακια η λακουβες ακουγεται κατι ξερο να χτυπαει, σα να ειναι πχ λασκα κατι στο πορτ παγκαζ. Ψιλιαζομαι τον πατο του πορτ παγκαζ που αν τοχτυπησεις με το χερι κανει εναν παρομοιο ηχο...
Εχω παρατηρησει οτι ο πατος που λες ειναι απο πολυ λεπτη λαμαρινα. Να βγαζαμε τη ρεζερβα να δουμε πως θα κανει ??? Σημερα ηρθε ενας συναδελφος απο την αεροπορια να με ρωτησει για το αμαξι. Υποψηφιος αγοραστης το παλικαρι και τωρα εχει το Rally. Αναφερε και το ford fucous οτι του αρεσει. Ειχα δουλεια ομως και του ειπα να ερθει αυριο. Πειτε μου τωρα εσεις παιδια,τι να του πω του παιδιου μετα απο ολα αυτα που διαβαζω και καποια απο αυτα αντιμετωπιζω και εγω (θορυβο αναρτησης) ???? Δεν ξερω αν μας διαβαζουν στο Σαρ.. εχω να τους πω ομως οτι πρεπει να σκειψουν στα προβληματα στο καθενα ξεχωριστα αν θελουν να σωσουν το γοητρο της μαρκας. Σιγουρα ο Σαρ.. δε φταιει για τα προβληματα μας,αλλα το εργοστασιο. Πρεπει ομως να πιεσει το εργοστασιο να βρουν λυσεις και να της γνωστοποιησει στο κοσμο που τους προτιμησαι. Να υπαρξει κατασταση με τα προβληματα που βγαζει το σιβικ,γιατι τα περισσοτερα ειναι συγκεκριμενα σε ολους(μοντελα πριν το 200, και στο σερβις να ελεγχονται ολα.Δεν γινεται ο καθενας μας να κανει το μηχανικο. Οσο ευκολα μας κερδισαν σαν πελατες με αυτο το μοντελο σιβικ,τοσο ευκολα θα μας χασουν αν δεν δωσουν λυση στα προβληματα. Σκεφτομαι το παλικαρι που θα ρθει αυριο να με ρωτησει,να μην του πω τιποτα για προβληματα. Να παρει το σιβικ και να μην παρει Ford. Πιστευω οτι τα 2008 μοντελα δεν εχουν τα προβληματα μας. Θελω ομως και περιμενω , να βρουν τον τροπο, να κανουν και τα δικα μας 2006 και 2007 μοντελα να συμπεριφερονται απο τα 2008. Εαν το θελησουν, μπορουν να βρουν τον τροπο, να φτιαξουν τα αμαξια μας να δουλευουν ρολοι. Γιατι ολοι αυτο πιστεψαμε οταν αγοραζαμε HONDA , οτι θα δουλευει το αμαξι ρολοι και θα πηγαιναμε στο συνεργειο μονο για τα καθιερομενα σερβις...
jimp is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 14:24   #2027 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Βρε παιδιά...δεν ξέρω...εγώ κ μόνο που το κοιτάω το τουτούνι μου...γουστάρω πολύ...είτε το κοιτάω από έξω είτε από μέσα...γκαζάκι έχει, χώρους μεγάλους, φοβερό σχέδιο εντός κ εκτός, το δικό μου που είναι 2008 μοντέλο δεν έχει τα προβλήματα που περιγράφετε, έχω κάνει 4000+ χιλ κ ούτε τσικ, ούτε κιχ...
εύγε!!!εγώ μαζί σου!!!
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 16:40   #2028 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

Είναι κούκλα το κάρο μας, ειναι αλήθεια.

Μαμώ τις κοτσιλιές μου όμως ....
Τρούπες κάνουνε στο χρώμα.
botsp is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 21:41   #2029 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Παιδιά για να λέμε και του στραβού το δίκιο έχουμε και πολύ πρώτα οχήματα με σχεδίαση που κάνει κεφάλια να κοιτάνε και πολλούς να ζηλεύουν. Εγώ έχω μοντέλο 2008 και δεν έχω προβλήματα (το μόνο ένα τρίξιμο στα πίσω αμορτισέρ μόνο κατά τις πρωινές ώρες όταν το αμάξι έμενε πολλές ώρες ακίνητο και απ'ότι φαίνεται το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα σφίξιμο στισ πίσω αναρτήσεις)
panosm is offline   Reply With Quote
Old 9th July 2008, 06:46   #2030 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

Ερώτηση:
Ξέρει κανείς καμιά κρέμα να αναζωογονεί τα σημεία που οι κουτσουλιές σκυλοτρώνε το χρώμα(μαύρο);
Σε ένα σημείο (σαν δίευρο είναι) σαν να έχει ξεβάψει απο την κουτσουλιά. Βέβαια υπάρχουν και τα σημεία που οι πέτρες έχουν αποκαλύψει το άσπρο υπόστρωμα (μικρότερο σημάδι αλλα χειρότερο).
θα μπορούσε να γίνει κάτι για όλα αυτά άραγε;
botsp is offline   Reply With Quote
Old 9th July 2008, 08:51   #2031 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by botsp View Post
Ερώτηση:
Ξέρει κανείς καμιά κρέμα να αναζωογονεί τα σημεία που οι κουτσουλιές σκυλοτρώνε το χρώμα(μαύρο);
Σε ένα σημείο (σαν δίευρο είναι) σαν να έχει ξεβάψει απο την κουτσουλιά. Βέβαια υπάρχουν και τα σημεία που οι πέτρες έχουν αποκαλύψει το άσπρο υπόστρωμα (μικρότερο σημάδι αλλα χειρότερο).
θα μπορούσε να γίνει κάτι για όλα αυτά άραγε;

για τα πετραδακια το πινελακι με το χρωμα που σου εδωσαν.

για κουτσουλιες δε νομιζω να γινεται κατι
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 9th July 2008, 09:31   #2032 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

s33s's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Εχω παρατηρησει οτι ο πατος που λες ειναι απο πολυ λεπτη λαμαρινα. Να βγαζαμε τη ρεζερβα να δουμε πως θα κανει ??? Σημερα ηρθε ενας συναδελφος απο την αεροπορια να με ρωτησει για το αμαξι. Υποψηφιος αγοραστης το παλικαρι και τωρα εχει το Rally. Αναφερε και το ford fucous οτι του αρεσει. Ειχα δουλεια ομως και του ειπα να ερθει αυριο. Πειτε μου τωρα εσεις παιδια,τι να του πω του παιδιου μετα απο ολα αυτα που διαβαζω και καποια απο αυτα αντιμετωπιζω και εγω (θορυβο αναρτησης) ???? Δεν ξερω αν μας διαβαζουν στο Σαρ.. εχω να τους πω ομως οτι πρεπει να σκειψουν στα προβληματα στο καθενα ξεχωριστα αν θελουν να σωσουν το γοητρο της μαρκας. Σιγουρα ο Σαρ.. δε φταιει για τα προβληματα μας,αλλα το εργοστασιο. Πρεπει ομως να πιεσει το εργοστασιο να βρουν λυσεις και να της γνωστοποιησει στο κοσμο που τους προτιμησαι. Να υπαρξει κατασταση με τα προβληματα που βγαζει το σιβικ,γιατι τα περισσοτερα ειναι συγκεκριμενα σε ολους(μοντελα πριν το 200, και στο σερβις να ελεγχονται ολα.Δεν γινεται ο καθενας μας να κανει το μηχανικο. Οσο ευκολα μας κερδισαν σαν πελατες με αυτο το μοντελο σιβικ,τοσο ευκολα θα μας χασουν αν δεν δωσουν λυση στα προβληματα. Σκεφτομαι το παλικαρι που θα ρθει αυριο να με ρωτησει,να μην του πω τιποτα για προβληματα. Να παρει το σιβικ και να μην παρει Ford. Πιστευω οτι τα 2008 μοντελα δεν εχουν τα προβληματα μας. Θελω ομως και περιμενω , να βρουν τον τροπο, να κανουν και τα δικα μας 2006 και 2007 μοντελα να συμπεριφερονται απο τα 2008. Εαν το θελησουν, μπορουν να βρουν τον τροπο, να φτιαξουν τα αμαξια μας να δουλευουν ρολοι. Γιατι ολοι αυτο πιστεψαμε οταν αγοραζαμε HONDA , οτι θα δουλευει το αμαξι ρολοι και θα πηγαιναμε στο συνεργειο μονο για τα καθιερομενα σερβις...
σαν υποψηφιος αγοραστης ξεκινησα και βρηκα αυτο το φορουμ,για να δω τι παιζει....
χαρη σε φορουμ παλι, αλλο υποψηφιο τουτουνι απο εος εγινε τεως αφου λεγανε για προβληματα στην οροφη ,κλπ....
οταν διαβαζει καποιος για καμια 30αρια προβληματα τρελενεται γιατι δεν το περιμενει απο μια μαρκα οπως η χοντα.
τι και αν δεν αναφερεται κανενα απο αυτα στην μηχανη 10ετους εγγυησης.23Κ δινεις για 4τροχους,οχι για 2...
αυτο σημαινει οτι περιμενεις τελειοτητα για λεφτα που δινεις στο μεγαλυτερο δυνατο ποσοστο (ανω 80%)για ΟΛΟ το αυτοκινητο...
παρηγορια και ελπιδα μου δινουν οι αναφορες των φιλων που το πηραν τους τελευταιους 6-9 μηνες οτι αυτοι τουλαχιστον ειναι καθαροι απο αυτα τα προβληματα....
και παλι ομως θα κανω μια βολτα και στα αλλα μαγαζια...
αρχιζουν οι ....προκριματικοι λοιπον με τη χελωνιτσα να ειναι φαβορι για τον τιτλο!!!
s33s is offline   Reply With Quote
Old 9th July 2008, 09:47   #2033 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Δεν νομίζω να υπάρχει εταιρεία που να έβγαλε εξολοκλήρου νέο μοντέλο και να μην είχαν προβλήματα οι πρώτες παρτίδες των αυτοκινήτων που παρελήφθησαν.

Πχ,για χειρόφρενο και το λαμάκι στη τάπα του ρεζερβουάρ, έκαναν ανάκληση μόνο ορισμένες σειρές αυτοκινήτων, εξ'όσων γνωρίζω τουλάχιστον, που μάλλον σημαίνει οτι το πρόβλημα λύθηκε από την γραμμή παραγωγής στην Αγγλία.
GKAR is online now   Reply With Quote
Old 9th July 2008, 11:27   #2034 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar