![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by rallakias φιλοι μου, πλέον ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα καινουργια αυτοκινητα (τα 2-3 τελευταια χρονια) παρουσιαζουν απο μικρά έως απίστευτα προβλήματα, ανεξαρτήτου μάρκας ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2041 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Συμφωνω απολυτα! Πες τα! Οσο για το ΥΓ, σε λιγο ετσι θα αρχιζουν να το παρουσιαζουν μερικοι και να τα βλεπουν ολα προβληματα..Ειπαμε λιγο Μιλωντας προχθες με τον φιλο μου μηχανικο της αντιπροσωπιας Honda εδω, μου ειπε οτι πριν λιγο μερες του ηρθε καποιος με ενα i-Shift (αυτοματο) και του παραπονεθηκε οτι κανει ενα "κλατσ" οταν κουμπωνει η οπισθεν |
|
|
|
|
|
|
#2042 (permalink) | ||
|
Valve Cap
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#2043 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Νομιζω οτι δε κατανοητε αυτα που γραφω. Ας μου απαντηση καποιος,Μακη ρωτα και το γνωστο σου στην αντιπροσωποια, γιατι το Γιαπωνεζικο σιβικ δεν εχει προβληματα και το Εγγλεζικο εχει??? Δε βλεπεται οτι κατι συμβαινει ??? Δε καταλαβαινεται οτι αν δε φωναξουμε δε προκειται να κερδισουμε τιποτα??? Κανεις δε μας ενημερωσε οταν σκαγαμε τα 23000 χιλ οτι θα χτυπαν οι αναρτησεις,οτι θα τριζει το ταμπλο και αλλα που γραφουν τα παιδια. Κανεις δε μας ενημερωσε οτι τα 2-3 τελευταια χρονια ολα τα αυτοκινητα βγαζουν μικρα η μεγαλα προβληματα. Εγω ηξερα και ξερω οτι η Χοντα βγαζει αξιοπιστα αμαξια. Τωρα αν το Εγγλεζικο το βιαστικαν να το βγαλουν στη παραγωγη,αν ηθελαν να κανουν οικονομια στα υλικα εμενα δε με ενδιαφερει. Εγω θελω να μου το φτιαξουν.
|
|
|
|
|
|
#2044 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Απλα ακουμε ωρες ωρες καποιες "δυσανασχετισεις" καποιων που τις παρουσιαζουν σαν προβληματα. Και οσο για το Γιαπωνεζικο που λες, ειναι πλεον Τουρκικο, βαφεται με τα ιδια ακριβως χρωματα και χρησιμοποιουνται πολλα κοινα μηχανικα μερη και πλαστικα ιδιου τυπου. Και επισης στην Αγγλια φτιαχνεται και το crv που δεν εχει αυτα τα προβληματα απλα γιατι βγαινει σε λιγοτερες μοναδες (προσεχεται σαφως περισσοτερο) και ειναι και ακριβοτερο. Ολες οι εταιριες οταν βγαζουν ενα αμαξι, ειναι "νομος" να βγαζει καποια "προβληματα" κυριως λογω μη σωστης μελετης, που διορθωνονται στην πορεια. |
|
|
|
|
|
|
#2046 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Magic Rear Seat
|
Guys θελει κανεις βενζινοκινητο τηλεκατευθυνομενο??? Θα φερω απο κινα για μενα και για 2 φιλους και βγαινει στα 2/3 της τιμης τους μαζι με μεταφορικα σε σχεση με εδω!
|
|
|
|
|
|
#2047 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2048 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Κάποιοι έχουν προβλήματα, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτο. και όσοι δεν έχουμε , ή έχουμε μικρότερα έως ανύπαρκτα, τους υποστηρίζουμε να τα αντιμετωπίσουν. Σκεφτείτε ότι αύριο μπορεί να είμαστε στην θέση τους. Και φυσικά όταν σκάς 23 ή 25 χιλιάρικα , δεν περιμένεις προβλήματα απο τη Χόντα. Όπως επίσης είναι κατανοητό οτι υπάρχουν και παιδικές ασθένειες , κακώς αλλα υπάρχουν. Το θέμα δεν είναι αν κάποιοι έχουν προβλήματα ή όχι. Το θέμα είναι πως θα τα λύσουν με το λιγότερο κόπο, χρόνο, χρήμα, φασαρία κτλ για να χαρούν την αμαξάρα τους. Και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί στην πράξη μια πιό πρακτική υποστήριξη, όλων των φίλων , όσων επιθυμούν βεβαίως , όχι μόνο ηθική αλλα και πιό πρακτική σε όσους έχουν προβλήματα και επιδιώκουν να τα λύσουν. Έχω κάποιες ιδέες που ίσως θα μπορούσαν να συζητηθούν κάποια στιγμή. |
|
|
|
|
|
#2049 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Για λόγους πληρότητας, το προηγούμενο μου car (ένα civic 6th gen), κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, και έτριζε το εσωτερικό του, και είχε θορύβους από την ανάρτηση.
Η κατασκευή ενός αυτοκινήτου από μια χώρα σε μια άλλη δεν επηρεάζει από μόνη της την κατασκευή του προιόντος. Ας μας απαντήσει κάποιος γιατί οι κινητήρες του civic που επίσης κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στο Swindon δεν έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι το εργοστάσιο σε κάποια σημεία έδωσε προτεραιότητες και σε κάποια άλλα όχι. Σίγουρα, δε μπορώ να θυμηθώ κάνένα Honda civic με ικανοποιητικής απόδοσης ανάρτηση (σε διαδρομή, άνεση κτλ) Συμφωνώ ότι η εταιρεία έχει κάνει κάπου οικονομίες (ακόμα γελάω με το γεγονός ότι όποιο σημείο του αυτοκινήτου δεν φαίνεται εξωτερικά, είναι άβαφτο - χε χε) αλλά αν δεν γίνονταν όλα αυτά, τότε δεν θα μπορούσε να παραχθεί σε ανταγωνιστική τιμή. |
|
|
|
|
|
#2050 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Κάτσε φίλε μου, υπόμονή.. Θα δούμε τί παίζεται και με τους εν Αγγλία κατασκευασμένους κινητήρες και τα παρελκόμενα ηλεκτρικά τους. Όπως σας ανέφερα εδώ μέσα έχω πρόβλημα με το ρελαντί μου (για να πω την αλήθεια βέβαια, δεν ξέρω αν οι Κ20Ζ4 συναρμολογούνται στην Αγγλία, ή απλά αποστέλλονται εκεί, μέσα σε κουτιά από Ιαπωνία..), το οποίο, απ'ότι μόλις μαθαίνω μέσω άλλων φόρουμ, το έχουν και άλλοι ιδιοκτήτες νέων τάπερ και προς το παρόν ψαχνόμαστε. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω και εδώ.. Τα λέμε λοιπόν!
Last edited by giorgosrallyman; 10th July 2008 at 11:46. |
|
|
|
|
|
#2051 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|