![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Πολυ ζεστη απο κατω απο το τιμονι φερνει ρε παιδια και αν το πατησω λιγο γινεται θερμαστρα..εχει παρουσιαστει σε κανεναν αλλον?Αν και το χω ξαναναφερει..μηπως ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2081 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Πολυ ζεστη απο κατω απο το τιμονι φερνει ρε παιδια και αν το πατησω λιγο γινεται θερμαστρα..εχει παρουσιαστει σε κανεναν αλλον?Αν και το χω ξαναναφερει..μηπως το λυσε κανενας με τον αντιπροσωπό του?Το θεμα ειναι οτι το καταλαβαινω περισσοτερο με τα φωτα ανοιχτα την νυχτα και σκεφτομαι μηπως ειναι τιποτα ηλεκτρολογικο περα απο αυτα που εχουν ειπωθει πχ καταλυτης η πολλαπλη που περναει ακριβως απο κατω μας.
|
|
|
|
|
|
#2082 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Πατησε το κουμπι της ανακυκλωσης και δεν θα σου φερνει. |
|
|
|
|
|
|
#2084 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Με πατημένο το κουμπί της ανακύκλωσης, χωρίς να λειτουργεί ο ανεμιστήρας, δεν εισέρχεται εντός του αυτοκινήτου εξωτερικός αέρας. Αν πατήσεις το δίπλα κουμπί, για αέρα απ'έξω, πάλι χωρίς να λειτουργεί ο ανεμιστήρας, και βάλεις το χέρι σου μπροστά από τους αεραγωγούς θα καταλάβεις ανεπαίσθητη ροή αέρα.
|
|
|
|
|
|
#2085 (permalink) |
|
earthdreams
Valve Cap
|
[quote=con_type s_GT;209130]Εξαρτάται τι μέτρο σύγκρισης έχεις όταν αναφέρεσαι στην ποιότητα,στο νεύρο και στα γκάτζετ του Civic.Αν έχεις μέτρο σύγκρισης κάποιες Mercedes,Bmw κτλ κτλ, τότε να σου θυμίσω το κόστος απόκτησης τους και το νόμο που διέπει όλα τα προϊόντα, ο οποίος λέει ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Επιπλέον στη μόδα των turbo, που ενδεχομένως να είναι και το μέλλον(προσωπικά δεν το πιστεύω), το Civic και γενικά η Honda επιμένει στην ατμόσφαιρα, πράγμα που γουστάρω πολύ, γιατί επιμένουν οι άνθρωποι να διαλέγουν τον δύσκολο δρόμο, κατατάσσοντας τα αυτοκίνητά τους σε μοναδική κατηγορία με ορισμένους λίγους κατασκευαστές ως συμπαραστάτες. Και ναί το Civic είναι οικονομικό έστω κι αν το πιέσεις. Έχεις δοκιμάσει να πιέσεις ένα Golf TSI,GT,GTI κι οτι άλλο με παρόμοιο ακρωνύμιο; Επειδή δοκίμασα σου λέω δεν υπάρχει σύγκριση. Υποτίθεται λοιπόν οτι πριν αγοράσουμε ξέραμε τι παίρναμε. Είχα την ευκαιρία, και με λιγότερα χρήματα, να επιλέξω κάποιο μοντέλο του ομίλου vw. Δεν το έκανα γιατί η επιλογή μου ήταν συνειδητοποιημένη. Εξάλλου έχεις ακούσει ή έχεις μιλήσει με κατόχους τέτοιων αυτοκινήτων; Τι είδους προβλήματα βγάζουν; Πάντως όχι του τύπου "όταν διπλώνουν οι καθρέπτες μου ακούγεται ένα γρρουπ" ή "όταν βάζω όπισθεν ακούγεται ένα κλάτς" όπως ανέφερε τελευταία ο φίλος MakTheo. Κι εδώ ερχόμαστε στην ποιότητα κατασκευής, την οποία πιστεύω οτι την εκτιμάς σε βάθος χρόνου. Και εξηγούμαι...Όταν αγόρασα το Corolla G6 το 1998, το Golfακι εκθειάζονταν απο όλο τον ειδικό τύπο. 9μιση χρόνια μετά όταν το πούλησα το αμαξάκι δεν έκανε τσικ, όταν Golf φίλου που το αγόρασε 3 χρόνια μετά απο μένα, έτριζε και τρίζει εκνευριστικά γύρω απο την κεντρική κονσόλα(πολύ καλό αυτοκίνητο παρ'αυτά). Βέβαια στην ποιότητα κατασκευής δεν περιλαμβάνεται μονάχα το ταμπλο αλλά γενικά η ποιότητα όλων των εξαρτημάτων που αποτελούν την ίδια την κατασκευή, κι αυτά όπως ξέρεις είναι πολλά...H Honda παραδοσιακά κατασκεύαζε και κατασκευάζει αξιόπιστα αυτοκίνητα και μένει να αποδειχθεί με το πέρασμα του χρόνου η αξιοπιστία και η ποιότητα του νέου Civic. Απλά θεωρώ οτι είναι νωρίς όταν ο μέσος όρος, απο έμας που έχουμε αυτό το αμάξι,έχει διανύσει 20000χλμ.Τέλος να πώ οτι τα διάφορα γκατζετ εμένα δεν με αγγίζουν αφού δίνω προτεραιότητα στην οδηγική απόλαυση όπως αυτή εκφράζεται απο το σύνολο κινητήρα-μετάδοση-πλαίσιο-φρένα.Κι εκεί το Civic, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, τα σπάει....
|
|
|
|
|
|
#2086 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
[quote=oiwnos;209246]
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2087 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
[quote=oiwnos;209246]
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2088 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
[quote=oiwnos;209246]
Quote:
Μια ένσταση έχω, στο "τα σπάει". Για να φθάσει στο σημείο να τα σπάει στο συναγωνισμό των 1,8 θέλει κατι ακόμη , όπως τα +20 ps! |
|
|
|
|
|
|
#2089 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
εγω δεν διαφωνώ με αυτα που μου λες ετσι οπως τα τοποθετείς και απο οτι βλέπω συμφωνουν και αρκετοί.τωρα ομως αν το αυτοκινητό σου στα 13000 km τρίζει ταμπλώ,γεμίζει νερό η πόρτα του οδηγού,τρίζουν τα πορτάκια,εχει λασκάρει το εξωτερικό πλαστικό καλυμμα του καθρεύτη(αριστερά) και τρίζει ολο το πάνελ πίσω απο το τιμόνι λες και ειναι huyndai και ανεξήγητα πευτουν κάπου και που οι στροφές οταν ειναι vsa και a/c ανοιχτό και οι αναρτήσεις σου κοπανάνε και η αντιπροσωπεία ορκίζεται πως δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα εσυ αυτό θα το ελεγες ποιοτητα κατασκευής???????και είπαμε μπορεί το δικό σου και πολλων αλλων να μην εχει κανένα πρόβλημα αλλα εμένα μπορεί να με πονέσει μονο το δικό μου.Δεν παω για στελεχος αυτοκινητοβιομηχανιας για να με ενδιαφερουν τα στατιστηκά!!
|
|
|
|
|
|
#2090 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote: