![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by JOHNARAKARAS Ναι είναι ενδιαφέρον να μπείς και στην ιστοσελίδα κάποιων Ελλήνων συντακτών του Fight Club: FIGHT CLUB NEWS Archive ? ????????? ??? ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2101 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Μου έκανε εντύπωση το εξής απόφθεγμα. «Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο, είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός.» John O’ Malley Bockris, Φυσικός Θα συμπλήρωνα ..."και οικονομικός" |
|
|
|
|
|
|
#2102 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2103 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Για να καψεις ολα αυτα τα dollars σε Βενζινα......θα παρεις Πορσε,τρακτερ,20 smart,5 typeR,και μια γειτονια να κερνας Βενζινα για κανα χρονο και Επισεις διακοπες ...με (Θωμα στην Χαβαι!!!)
Το τραβιξα λιγο αλλα ειναι τιμη αυτη για (αμαξι Μπριζα!!!???)και θελουν να σωσουν και το περιβαλλον....με τιμη που ουτε ο μεσος αλλα ουτε και ο πλουσιος δεν θα δωσει για να ψαχνει Μπαλαντεζα! |
|
|
|
|
|
#2104 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Ναί Θάνο είναι πανάκριβο, απλά επισημάνω οτι φταίει το γεγονός της "καινοτομίας" και της μη μαζικής παραγωγής..... Αν και προσωπικά προβλέπω ότι σε καμια 30-40 χρόνια (τα παιδάκια μας δηλ.) θα έχουν πολύ φθηνότερες αντίστοιχες λύσεις... Κάποιος μεγάλος (δε τον θυμάμαι) είχε πεί " Τα αποθέματα πετρελαίου δε θα προλάβουν να εξαντληθούν απο τη γή γιατί θα προλάβουμε να τα υποκαταστήσουμε με άλλες μορφές ενέργειας" . . . . (βεβαια το πετρέλαιο εκτός απο την ενέργεια χρησιμοποιείται και σε μυριάδες άλλα πράματα στη Πετροχημεία, π.χ. στα πλαστικα΄, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο) |
|
|
|
|
|
|
#2105 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote:
Και μπορεί ήδη οι βιομηχανίες να κάνουν σκέψεις πχ εμείς στη Honda που έχουμε σαν νοοτροπία το τρελό στροφάρισμα θα βάλουν μοτέρ με μικρής διαμέτρου πηνία και οπλισμό με λεπτό καλώδιο και θα περιστρέφεται στις 27500σαλ ενώ η mercedes θα έχει πηνιά με μεγάλη διάμετρο με πολλή ροπή αδρανείας και 15000σαλ. Ποιος ξέρει τι έρχεται στο μέλλον!! |
|
|
|
|
|
|
#2106 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Για το μελλον φιλε μου ειναι οπως το λες.....πηνια,μπαταριες,υγρα φτιαγμενα απο φυτα και βοτανα,εμεις απο κατω απο το σπιτι να φωναζουμε :ΣΟΥΛΑ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!!
Και ενταξει εγω να βαλω ρευμα-φυτα-εξατμηση με 15 καταλυτες-και να μην πεταω τιποτα εξω,ναι και τα σεβομαι ολα αυτα................αυτο που με κανει να λεω (Κατσε ρε Κοσμε)Ειναι οτι θα το κανουμε (εγω-εσυ και καποια εκατομυρια που σεβομαστε που ζουμε και που θα ζησουν τα παιδια μας (βρε Τσαμτσικα):d.......αλλα οι αλλοι αυτοι που ρυπαινουν οσο 100000 κοσμος μαζι τι θα κανουν???.....Δεν νομιζω και Πολλα!!! |
|
|
|
|
|
#2107 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Η λογική του δεν κάνω τίποτα επειδή δεν το κάνει κ ο διπλανός μου είναι ότι χειρότερο !
Από κάπου πρέπει να γίνεται η αρχή, εμένα, εσένα, τον άλλον, θα γίνει πιθανότατα κ "μόδα" κ κάποια στιγμή όλοι θα γυρίσουμε προς τα εκεί. Ήδη κ στην Ελλάδα πουλάνε πολύ τα υβριδικά toyota prius, honda civic, lexus 400h κτλ. |
|
|
|
|
|
#2108 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2109 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Εσύ, εγώ ο Α, ο Β, που έχουμε την ευφυία να κάνουμε κάτι να το κάνουε μπας και παρακινηθεί και κανένας άλλος...
Πχ η εύκολή λύση πχ για να πάρει λίγο τα πάνω το αμάξι είναι να πάρει ο καταλύτης δρόμο! Αλλά αυτό είναι μάλλον έγκλημα κατα ζωής!! |
|
|
|
|
|
#2110 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Στο μέλλον ο Σάκης ο ηλεκτρολόγος θα μας φτιάχνει το αμάξι μου φαίνεται ή οι fan του tuning θα λένε:"φίλε άλλαξα τη φήσα και έβαλα τριπολικό σούκο, αποσύνδεσα και την καφετιέρα και τώρα πάει μπούνια!!!"
|
|
|
|
|
|
#2111 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Έχετε σκεφτεί ότι φέτος είναι η 1η χρονιά που ο βόρειος πόλος δεν θα έχει καθόλου πάγο το καλοκαίρι λόγω της μόλυνσης που μεγάλωνει την τρύπα του όζοντος ;;;;
Τα παιδιά μας πιθανότατα να αντιμετωπίσουν θερμοκρασίες 50 βαθμών στην Ελλάδα και και και.... Από κάπου πρέπει να γίνει κάποια αρχή, αλλιώς........ |
|
|
|
|
|
#2113 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Έχετε δει την ταινία του Αλ Γκορ, An Inconvenient Truth? Διαβάστε αυτό http://www.in.gr/news/article.asp?ln...1&lngDtrID=252 Last edited by Evanthe; 15th July 2008 at 10:26. |
|
|
|
|
|
|
#2114 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Να ειμαστε και να ειναι τυχεροι να μπωρεσει ο ανθρωπος να ανταπεξελθει στα παντα που αλλαζουν,ευτιχως ειμαστε ειδος που ευκολα προσαρμοζεται,ευκολα (φυσικα με τον καιρο)αλλαζει και η δομη μας και εξελισομαστε σε ενα ειδος που βρισκει ιδεες και γνωσεις που το οδηγουν σε αφανισμο,ενα ειδος που πλεον κανει τα ονειρα και οραματα πραγματικα χωρις να κοιταει τι χανει και τι κερδιζει πραγματικα......αν δεν ζηταγαμε τοσα πολλα ΔΕΝ θα επρεπε να ψαχναμε λυσεις για τοσα πολλα που για το δικο μας (Καλο) καταστρεφουμε την Βαση της ζωης μας!!!(Τι εγραψα παλι......ιδρωσα!!!)
|
|
|
|
|
|
#2115 (permalink) | |
|
earthdreams
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2116 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Λοιπον προς ενημερωση,το αυτοκινητο μου που ειχε το προβλημα με το τριξιμο στο κολωνα του οδηγου οταν στρεβλωνει μολις με ενημερωσαν απο το Σ οτι δεν φτιαχνεται και δεν μπορουν να κανουν τιποτα.δηλ ειναι ενα αυτοκινητο με προβλημα στο σασι.και ξεκιναει τωρα αγωνας για αντικατασταση του αυτοκινητου.αυριο εχω ραντεβου με τον τεχν.δι |