Civinfo

5.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Τα σιδερα φτιαχνωνται.....εμεις να ειμαστε καλα!!!(και μακρυα απο κολοπαιδα και γυναικες με προβλημα που δεν μπωρουν να καταλαβουν ποσο μεγαλο η μικρο ειναι το αμαξι ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 18th July 2008, 07:01   #2181 (permalink)
Magic Rear Seat

iTrader: (0)
Τα σιδερα φτιαχνωνται.....εμεις να ειμαστε καλα!!!(και μακρυα απο κολοπαιδα και γυναικες με προβλημα που δεν μπωρουν να καταλαβουν ποσο μεγαλο η μικρο ειναι το αμαξι τους!!!).......Το εχουν οι γυναικες αυτο το προβλημα!!!(Ευα οχι Ολες!!!)
thanosS is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 07:11   #2182 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Αριστείδη περαστικά κι από μένα και πραγματικά εύχομαι αυτό να είναι το χειρότερο που θα σου συμβεί.

Είμαι σίγουρη πως πολύ θα έχετε ακούσει τη φιλοσοφία παρκαρίσματος "κάνω όπισθεν μέχρι να ακουμπήσω το πίσω αυτοκίνητο και μετά ξεκινάω και το κόβω".

Νομίζω πως όλοι με αυτόν το φόβο θα δούμε. Κάθε φορά που έχω παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, κάνω μία βόλτα περιμετρικά και μετά μπαίνω μέσα.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 07:37   #2183 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by maikeru View Post
26 € απο ebay ειναι 1:40 (σαν την παλάμη μου)
αφου είσαι απο Βόλο έλα το απογευμα στο στάδιο της νεάπολης να δεις το ματς και να τα πουμε μετα
Λάρισα μένω φίλε μου.απλώς πήρα το αμάξι από βόλο γιατί εκεί βρήκα το χρώμα.μικρό και ωραίο είναι πάντως.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 08:10   #2184 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Καλημέρα σε όλους. Σκοπεύω να παραγγείλω άμεσα 2 αυτοκόλλητα. Θέλει κάποιος άλλος να παραγγείλω και γι'αυτόν και να του το αποστείλω ταχυδρομικώς? Αν ναι, ας μου στείλει pm.
Old 18th July 2008, 09:22   #2185 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Λάρισα μένω φίλε μου.απλώς πήρα το αμάξι από βόλο γιατί εκεί βρήκα το χρώμα.μικρό και ωραίο είναι πάντως.
Παρεπιπτόντως, jimp, εχθές διάβασα πως to civic δεν παράγεται πλέον σε vivid blue.

Το χρώμα τα σπάει!
arahtos is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 09:23   #2186 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by arahtos View Post
Παρεπιπτόντως, jimp, εχθές διάβασα πως to civic δεν παράγεται πλέον σε vivid blue.

Το χρώμα τα σπάει!
o λόγος?
Old 18th July 2008, 09:24   #2187 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

pansta's Avatar

Αριστείδη ότι και να πείς..............μ@#$%%^&*ς είναι και μ@#$%^&*ς θα παραμείνουν, "παχύδερμα" (στον χαρακτήρα εννοώ) προφανώς δεν σέβονται τον εαυτό τους θα σεβαστούν τους άλλους, τεσπα σου εύχομαι τουλάχιστον να είναι το τελευταίο αυτό......
pansta is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 09:27   #2188 (permalink)
earthdreams
Valve Cap

oiwnos's Avatar

Quote:
Originally Posted by rallakias View Post
σημερα το μεσημερι που παρκαρα καπου πισω απο το Χιλτον, βρηκα τον πισω προφυλακτηρα αρκετα χτυπημενο/γδαρμενο στην γωνια
αχρηστοι οδηγοι να πατε να @$%#!@%^!$#@
Πριν καμμιά 10αριά μέρες είχα σταθμευμένο το αυτοκίνητο στην Κεραμωτή Καβάλας προκειμένου να περάσω απέναντι στη Θάσο, πράγμα που κάνω αρκετά συχνά. Κάποιος μπα σταρ δος που μάλλον είχε βάλει στο μάτι το αμάξι, το γρατσούνισε απο το μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού έως την πόρτα στο ύψος περίπου του καθρέφτη, αφήνωντας ένα χειρόγραφο σημείωμα του οποίου φωτό επισυνάπτω. Το κόστος επισκευής στην Chipsaway που ρώτησα είναι 120Ε, άλλα ο κομπλεξισμός του ηλίθιου, τον οποίο δεν ξέρω κι ούτε πρόκειται να μάθω, ανεκτίμητος....Αφήστε και κάποιος απο τους χωριάτες αν τον είδε δεν θα μιλήσει, αφού αυτοί έχουν μια ιδιότυπη omerta, που μόνο αν κάτσει στο κεφάλι τους τίποτα τότε τους ακούς να καταριώνται θεούς και δαίμονες. Περαστικά μας για την ηλίθια και γεμάτη συμπλέγματα συμπεριφορα μας....
Attached Images
File Type: jpg DSC03316.jpg (29.8 KB, 55 views)
oiwnos is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 09:35   #2189 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by oiwnos View Post
Πριν καμμιά 10αριά μέρες είχα σταθμευμένο το αυτοκίνητο στην Κεραμωτή Καβάλας προκειμένου να περάσω απέναντι στη Θάσο, πράγμα που κάνω αρκετά συχνά. Κάποιος μπα σταρ δος που μάλλον είχε βάλει στο μάτι το αμάξι, το γρατσούνισε απο το μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού έως την πόρτα στο ύψος περίπου του καθρέφτη, αφήνωντας ένα χειρόγραφο σημείωμα του οποίου φωτό επισυνάπτω. Το κόστος επισκευής στην Chipsaway που ρώτησα είναι 120Ε, άλλα ο κομπλεξισμός του ηλίθιου, τον οποίο δεν ξέρω κι ούτε πρόκειται να μάθω, ανεκτίμητος....Αφήστε και κάποιος απο τους χωριάτες αν τον είδε δεν θα μιλήσει, αφού αυτοί έχουν μια ιδιότυπη omerta, που μόνο αν κάτσει στο κεφάλι τους τίποτα τότε τους ακούς να καταριώνται θεούς και δαίμονες. Περαστικά μας για την ηλίθια και γεμάτη συμπλέγματα συμπεριφορα μας....

Απίστευτο? Έχω πάθει σοκ!

Από την άλλη, συναναστρέφομαι με χωριάτες (σε νοοτροπία) κάθε μέρα - λόγω δουλειάς, οπότε ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτονται (υστερόβουλα, μικρόψυχα και ζηλόφθονα. Επίσης, αν δεν ανήκεις στη 'φάρα' τους είσαι 'ξένος', με ότι αυτό συνεπάγεται).

Ο αδερφός μου γλίστρησε με τη μηχανή του σε λάδια τις προάλλες σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης και πέφτοντας γρατσούνισε το μπροστά φτερό μίας παρκαρισμένης ΒMW. Μπήκε σ'ένα μαγαζί, ζήτησε χαρτί και στυλό κι άφησε μήνυμα με τα στοιχεία του και της ασφαλιστικής του. Πήγε ο ιδιοκτήτης της BMW το ίδιο απόγευμα στην ασφαλιστική μαζί με τον αδελφό μου κι αφού τακτοποιήθηκε το ζήτημα τον συνεγχάρει για την αντίδρασή του. Πραγματικά ένοιωσα περήφανη γι'αυτόν.
Old 18th July 2008, 09:35   #2190 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Πριν καμμιά 10αριά μέρες είχα σταθμευμένο το αυτοκίνητο στην Κεραμωτή Καβάλας προκειμένου να περάσω απέναντι στη Θάσο, πράγμα που κάνω αρκετά συχνά. Κάποιος μπα σταρ δος που μάλλον είχε βάλει στο μάτι το αμάξι, το γρατσούνισε απο το μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού έως την πόρτα στο ύψος περίπου του καθρέφτη, αφήνωντας ένα χειρόγραφο σημείωμα του οποίου φωτό επισυνάπτω. Το κόστος επισκευής στην chipsaway που ρώτησα είναι 120Ε, άλλα ο κομπλεξισμός του ηλίθιου, τον οποίο δεν ξέρω κι ούτε πρόκειται να μάθω, ανεκτίμητος....Αφήστε και κάποιος απο τους χωριάτες αν τον είδε δεν θα μιλήσει, αφού αυτοί έχουν μια ιδιότυπη omerta, που μόνο αν κάτσει στο κεφάλι τους τίποτα τότε τους ακούς να καταριώνται θεούς και δαίμονες. Περαστικά μας για την ηλίθια και γεμάτη συμπλέγματα συμπεριφορα μας....
ΗΜΑΡΤΟΝ & ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Δεν θέλω πλέον να ζω στη χώρα της κουτοπονηριάς και της μιζέριας!
Old 18th July 2008, 09:37   #2191 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 09:38   #2192 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Originally Posted by Evanthe View Post
o λόγος?
Δεν ξέρω, αν σε ενδιαφέρει να το διαβάσεις κοίτα στο wiki section.

Να υποθέτω πως δεν είχε μεγάλη ζήτηση...?
Old 18th July 2008, 09:39   #2193 (permalink)
Magic Rear Seat

Τι να πεις φιλε μου και τι να κανεις!!!...........η ζηλια και η κακια του ανθρωπου δεν εχει οριο,το ιδιο και η μ@λ@κι@.....αλλα ειναι κριμα να το βλεπεις και να μενεις χωρις λογια για να καταλαβεις το (γιατι?)......περνεις βαθια ανασα,κοιτας τον καιρο,και θετικα ολα(οσο γινεται) και keep walking....Eλλαδα Μ'ακους!!!
thanosS is offline   Reply With Quote
Old 18th July 2008, 09:47   #2194 (permalink)
Wheelnut

Quote:
Originally Posted by evanthe View Post

Απίστευτο? Έχω πάθει σοκ!

Από την άλλη, συναναστρέφομαι με χωριάτες (σε νοοτροπία) κάθε μέρα - λόγω δουλειάς, οπότε ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτονται (υστερόβουλα, μικρόψυχα και ζηλόφθονα. Επίσης, αν δεν ανήκεις στη 'φάρα' τους είσαι 'ξένος', με ότι αυτό συνεπάγεται).

Ο αδερφός μου γλίστρησε με τη μηχανή του σε λάδια τις προάλλες σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης και πέφτοντας γρατσούνισε το μπροστά φτερό μίας παρκαρισμένης Βmw. Μπήκε σ'ένα μαγαζί, ζήτησε χαρτί και στυλό κι άφησε μήνυμα με τα στοιχεία του και της ασφαλιστικής του. Πήγε ο ιδιοκτήτης της bmw το ίδιο απόγευμα στην ασφαλιστική μαζί με τον αδελφό μου κι αφού τακτοποιήθηκε το ζήτημα τον συνεγχάρει για την αντίδρασή του. Πραγματικά ένοιωσα περήφανη γι'αυτόν.
Μακάρι να ήταν όλοι σαν τον αδελφό σου.
Old 18th July 2008, 09:52   #2195 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by arahtos View Post
Μακάρι να ήταν όλοι σαν τον αδελφό σου.
Συμφωνώ. Μας λείπει η παιδεία σε τέτοια βασικά θέματα.
Old 18th July 2008, 09:58   #2196 (permalink)
Magic Rear Seat

GKAR's Avatar

Quote:
Πριν καμμιά 10αριά μέρες είχα σταθμευμένο το αυτοκίνητο στην Κεραμωτή Καβάλας προκειμένου να περάσω απέναντι στη Θάσο, πράγμα που κάνω αρκετά συχνά. Κάποιος μπα σταρ δος που μάλλον είχε βάλει στο μάτι το αμάξι, το γρατσούνισε απο το μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού έως την πόρτα στο ύψος περίπου του καθρέφτη, αφήνωντας ένα χειρόγραφο σημείωμα του οποίου φωτό επι&