![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by GKAR Oiwnos δες και το καλό της υπόθεσης: έχεις το πιο ζηλευτό αμάξι της περιοχής.... Κάπως έτσι σκέφτηκα για να μαλακώσει το ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2203 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Αντικαταστησαν το μπλε με το πορτοκαλι. Πανεξυπνοι οι ανθρωποι!!! Ολες οι μαρκες εχουν αυτο το ζωηρο μπλε,θα τους πειραζε να εχουν και πορτοκαλι και μπλε !!! Τι να πω. Παντως εδω στη Λαρισα υπηρχε στην αντιπροσωπεια ενα 3θυρο σιβικ Vivid blue πριν λιγες μερες. Αν ενδιαφερεται κανεις ας παρει τηλ.
|
|
|
|
|
|
#2204 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Quote:
Παιδιά, από περιέργεια, πόσο πιο σκληρή είναι η ανάρτηση του type S από του πεντάθυρου? Είναι πολύ πιο ξερή και "ανυπόφορη" ή πάνω κάτω τα ίδια; Ίσως να έχει αναφερθεί το θέμα παλιά, αλλά σε 111 σελίδες θα είναι σα να ψάχνω ψύλλο σε άχυρα... |
|
|
|
|
|
|
#2205 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2206 (permalink) | |
|
GreeN TeaM
Locking Wheelnut
|
Quote:
rallakia ολα τα αυτοκινητα βαφωνται με υδατοδιαλιτα χρωματα απο το εργοστασιο απο 2000 και μετα τουλαχιστον.μερικες εταιριες απο πιο παλια ακομα. |
|
|
|
|
|
|
#2207 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
Το κόστος νομίζω ότι είναι γύρω στα 250-280€+εργασία. Ακριβώς δεν ξέρω να σου πω γιατί μου τον έκαναν δώρο με το αυτοκίνητο. Πάντως πιστεύω ότι αξίζει. |
|
|
|
|
|
|
#2213 (permalink) | ||
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Το έσωσες τελευταία στιγμή. Οδηγώντας εδώ και 10 χρόνια έχω αναπτύξει την εξής θεωρία: οι γυναίκες, ως επί το πλείστον, δεν έχουν την ίδια άνεση στην οδήγηση με τους άντρες, οπότε και ευθύνονται για αρκετές χαζομάρες, αλλά τις πραγματικά επικίνδυνες ηλιθιότητες τις κάνουν άντρες και δε πωλητές που οδηγούν το αμάξι της εταιρίας και νομίζουν πως είναι ο Σουμάχερ (αν οδηγείς πρωί στην εθνική οδό Θεσ/κης-Αθήνας, καθώς προσεγγίζεις την έξοδο για Σίνδο νομίζεις πώς είσαι σε ράλι). Quote:
Ο φωτισμός είναι όντως φοβερός - σκέφτομαι να τον βάλω κι εγώ στο προσεχές μέλλον. Τα xenon πόσο σου στοίχισαν? Last edited by Evanthe; 20th July 2008 at 13:12. |
||
|
|
|
|
|
#2214 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
τελευταια νεα απο το τριξιμο στην κολωνα.Απαντησε η honda και ζηταει ενα σωρο στοιχεια,που τα εστειλε ηδη ο τεχν.διευθ.και εστειλε και ενα σχεδιαγραμμα για μια σχεδον παρομοια περιπτωση στο βελγιο που το τριξιμο οφειλοταν στο παξιμαδι της ζωνης.περιμενω τωρα να διασταυρωθει αν ειναι ιδια περιπτωση και το αργοτερο αυριο θα εχουμε την επισημη απαντηση της honda για το πως θα λυθει.αν ειναι αυτο το προβλημα ειναι πιστευω πολυ απλο.
|
|
|
|
|
|
#2215 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|