Civinfo

22.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Σημερα μετα απο πολυ πολυ καιρο οδηγησα το golf της μανας μου!! Ειχα πολυ καιρο να οδηγησω αλλο αμαξι εκτος απο το δικο μου και ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 21st July 2008, 22:30   #2221 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

iTrader: (0)
Σημερα μετα απο πολυ πολυ καιρο οδηγησα το golf της μανας μου!!
Ειχα πολυ καιρο να οδηγησω αλλο αμαξι εκτος απο το δικο μου και ετσι οι διαφορες μου φανηκαν πολυ εντονα (εχω συνηθησει το honda μου..)!!!
Αρχικα το πρωτο σοκ ειχε να κανει με το ταμπλο, τη θεση οδηγησης και γενικα την αισθηση που σου δινει το golfακι! Καμια σχεση με το honda μας!! Νιωθεις σα να οδηγας κυριολεκτικα πουλμανακι, φορτηγακι κτλ...
Δευτερο αρνητικο ο ηχος του μοτερ...σπαστικος!!
Τριτο αρνητικο οι επιδοσεις!! 1.4 FSI ειναι οποτε μην περιμενω και πολλα.....
Τεταρτον..το hondaki εχει πιο καλο πιο σπορ πατημα και σε εμπνεει περισσοτερο να χωνεσαι...
και επισης το golf εχει λιγο χειροτερο τιμονι...
Τα αρνητικα ομως κατα τη δικια μου κριση σταματαν εκει!!!

Πρωτον.. η συναρμογη μεσα καμια σχεση με το δικο μας!! Δεν ακουγεται τιποτα ανεξαρτητως καταστασης δρομου!! Αυτα τα τσικι τσικι που κανει το honda, τα χρουτσου χρουτσου κτλ απλως δεν υφιστανται! Μπετο...σκετο μπετο μεσα!!
Δευτερον... θορυβοι κοπανηματα τριξιματα απο την αναρτηση πουθενα!!! Γιατι η δικια μας τοσο μα τοσο απλη διαταξη (ημιακα!!!) να κανει τοσα τερτιπια και το πολυ πιο συνθετο multi link τιποτα?? Και στην αναρτηση η ετυμηγορια μου ειναι ιδια..μπετον!
Περνας πανω απο διαβρωσεις που το type S δειχνει οτι θα διαλυθει και αυτο σου δινει αισθηση οτι δεν τρεχει τιποτα και ας φοραει την sport αναρτηση!
Τριτον?? Τα φρενα δειχνουν πολυ καλυτερα ! Λογω μεγαλης υποβοηθησης γραπωνουν με το παραμικρο χαιδεμα ενω εμεις πρεπει να περασουμε το μεσο της διαδρομης του πενταλ για να πουμε οτι φρεναραμε! Δεν λεωοτι εχουμε κακα φρενα, μαλλον τα πιο αποτελεσματικα, απλα υστερουν σε αισθηση..
Τεταρτον...το κιβωτιο (πειτε με τρελο αλλα ετσι ειναι!!) εχει πιο ωραια, πιο σαφη αισθηση και κουμπωνει πιο ελευθερα απ οτι το hondaki μου! Βεβαια να ξερετε οτι παρολο που εχουμε καλο κιβωτιο, δεν υπαρχει συγκριση με τα προηγουμενα hondoκιβωτια που ηταν κλασσεις ανωτερα!!

Αυτα λοιπον απο το δικο μου type S VS golf 1.4 sportline..
Δεν το αλλαζω με τιποτα βεβαια το hondaki μου απλα μου τη δινει γιατι θα μπορουσε να ηταν ακομη καλυτερο και δεν θα υπηρχε τιποτα να του προσαψουμε!!
Μακαρι να συνδιαζε τα καλα του,με τα καλα αυτου που μολις οδηγησα! Θα ηταν ζουπερ!!!!!!!!!

Last edited by alexps; 21st July 2008 at 22:33.
alexps is online now   Reply With Quote
Old 21st July 2008, 22:56   #2222 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

μερικά απο τα δικά μας φοράνε 205 λάστιχα και όχι 225 ξέρει κανένας την διαφορά ;γιατί εγω που είδα ένα δεν είδα διαφορά σε τίποτα άλλο παρα μόνο στα λάστιχα.κατι άλλο τώρα μου παραγγείλανε το χερούλι της πόρτας για το γνωστό πρόβλημα το περιμένω,το θέμα είναι ότι τώρα έχει μαλακώσει τελείως δεν ξέρω λόγο ζέστης; τι να κανω τώρα δεν ξέρω πάντως δεν με έχουν φωνάξει ακόμα.ααα και το χρώμα είναι μαπα ξεφλουδίζει με παραμικρό γδάρσιμο ακούμπημα
christos is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 11:14   #2223 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

alexps εχεις δικιο αλλα δυστιχώς τα πράγματα ειναι ακριβώς ετσι.Δεν θα συμφωνήσω με το σασμαν που νομίζω πως ειναι απο τα καλύτερα της αγοράς ,ενταξει ακουγεται λιγο ειναι καπώς σληρό αλλα αποτελεσματικότατο και ακριβέστατο και ενώ το εχω ζορίσει αρκετά δεν εχω χάσει ποτε αλλαγή ακόμα και κατω απο τους κοφτες.Το golf ομως ειναι ενα ακόμα αμάξι σαν ολα τα αλλα παρκαρισμένα γυρω γυρο ενώ το type-s μπεμπελο με αποψη για να το βάλεις στο σαλόνι να το κοιτάς γενικά ειμαι της αποψης πως αμα θέλω καλό σαλόνι θα πάρω ενα για το σπίτι οχι αμαξι ,τωρα τα τριξίματα απλά ανοιξε την μουσική η πάρε πιστολι σιλικόνης και κανε ντου στο αμαξι
εγώ με το στρίψημο πάντως εχω παράπονα κυρίως και με τις κατασκευαστικές κακοτεχνιες...
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 11:29   #2224 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

να λεμε ομως και τα καλά πρέπει να αποδώσω τα ευσημα στο VSA αφου χτες βράδυ με προστάτεψε απο τον εαυτό μου τον ιδιο.Σε βραδυνή παρατεταμένη ατομική ανωριμώτητα και ενω συνήθως σε τετοιες περιστασεις εχω το vsa κλειστο το ειχα ξεχάσει ανοιχτο.πάνω στον ενθουσιασμό μου επιτέθηκα σε στροφή 90 μοιρών με 2α τερμα και 100(ειπαμε honda ειναι αλλα οχι αεροσκαφος) φυσικά και το αμάξι εδιωξε τα μουτρα και ενώ πήγαινα με πολύ φόρα για αγορά....οικοπέδου... ξαφνικά το VSA χτυπάει 2 δεξια φρένα διακεκομένα και ξαναπέρνω πίσω τον ελεγχο επευθείας και στρίβω κανονικά και με το νομο.Ναι οκ αν δεν υπήρχε θα εκανα κατι και μόνος μου να το επαναφέρω αλλα σίγουρα δεν θα ειχα τις ιδιες πιθανότητες επιτυχίας και την αμεσότητα που το πραγματοποιησε το αμάξι μόνο του και μάλυστα εντονα και εντυπωσιακά...ευχαριστώ type-s..........!
Old 22nd July 2008, 11:41   #2225 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

τσιμπας φιλε μου το χειροφρενο (ενα τικ οσο παταει η γατα) και τσαπ νατη η τσιμπλα * ! το εχω κανει και ο ταξιτζης που με ειδε να ερχομαι με το πλαι επαθε εγκεφαλικο! αναποδο τιμονακι το μεταλ φουλ και τα μυαλα στα καγκελα.... ωρε γουστα

* τσιμπλα = ντριφτινκ με προστοκουνα

ΥΓ ξεχασα να επισημανω την γκομενα που τσιριζε (απο ευχαριστηση) στο διπλανο καθησμα
maikeru is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 11:48   #2226 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

ναι το ξέρω αλλα στην συγκεκριμένη ειχα προχωρήσει με ακαριαιο ξεκολημα ευθεια μεσα στην στροφή(δεν υπήρχε χωρος και χρονος για χειροφρενο) με την ουρά σε αδράνεια(αμαξι κουτσουρο) η μόνη λύση εκεί χωρίς το vSA θα ηταν φρένο μπλοκάρισμα πολύ τιμόνι και ξανά γκάζι και μετά ανποδο αλλα το χειριστηκε μονο του μια χαρα... το καμαρι μου
Old 22nd July 2008, 13:14   #2227 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

το ξερω εχω και εγω το ιδιο καμαρι
Old 22nd July 2008, 13:19   #2228 (permalink)
GreeN TeaM
Locking Wheelnut

JAPAN's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
μερικά απο τα δικά μας φοράνε 205 λάστιχα και όχι 225 ξέρει κανένας την διαφορά ;γιατί εγω που είδα ένα δεν είδα διαφορά σε τίποτα άλλο παρα μόνο στα λάστιχα.κατι άλλο τώρα μου παραγγείλανε το χερούλι της πόρτας για το γνωστό πρόβλημα το περιμένω,το θέμα είναι ότι τώρα έχει μαλακώσει τελείως δεν ξέρω λόγο ζέστης; τι να κανω τώρα δεν ξέρω πάντως δεν με έχουν φωνάξει ακόμα.ααα και το χρώμα είναι μαπα ξεφλουδίζει με παραμικρό γδάρσιμο ακούμπημα

αυτα που φορανε 205 ειναι σε 16αρες ζαντες και στην ελαδα ετσι ερχετε το 1.4 sport.εξω κυκλοφορουνε και 1.8 με 16αρες .
JAPAN is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 14:14   #2229 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Για διαβαστε εδω για τους φιλους μας τουρμπατους ????? ???? online - TECH
jimp is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 19:19   #2230 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Για διαβαστε εδω για τους φιλους μας τουρμπατους ????? ???? online - TECH
καλα δεν το συζηταμε πως ολοι οι turbo τα παιζουν το καλοκαιρι αλλα αυτά που αναφέρει δεν μας αφήνουν παγερά αδιαφορους και εμας απλα εμάς μας κανουν ζημια της ταξης του 10% ενω σε αυτους 40%....και βαλε .παει το safe mode συννεφο.Ομως και οι ταχυστροφοι κινητήρες χρειαζοντε καλό αέρα για να παρέχουν στον κινητήρα το αναλογο μίγμα που θα τον στροφάρει πχ 7000rpm παρατήρησε το αμαξι σου ενα μεσημέρι με κάργα ηλιο και μετα βγάλτο βολτα το βράδυ και η διαφορά που θα δείς θα ειναι εμφανεστατη..... και σίγουρα εμείς την λέξη safe mode δεν θα την μάθουμε ποτέ.Με τις αυξμένες θερμοκρασιες και υψομετρικές διαφορές εχει πρόβλημα ακόμα και μια φόρμουλα 1 ποσο μαλλον τα υπόλοιπα κοινά θνητά οχηματα
Old 22nd July 2008, 19:50   #2231 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

σιγουρα ενα αμαξι τουρμπατο ή ακόμα και πολυπετάλουδο (σας δινω και ιδεα για το civic ) εχει παραπανω προβληματα και ευαισθησιες απο ατμοσφαιρικο ή μαμα αντίστοιχα. Εξαρτάται πως του φέρεσαι και αν είναι σε καλή μέρα ο βελτιωτής

Last edited by rallakias; 22nd July 2008 at 19:52.
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 20:22   #2232 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

japan όχι το είδα σε 1800 εδώ γι΄ αυτό μου έκανε εντύπωση.
christos is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 22:24   #2233 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
japan όχι το είδα σε 1800 εδώ γι΄ αυτό μου έκανε εντύπωση.
Μπορει ο τυπος να αγορασε ενα δευτερο σετ ζαντολαστιχα, για να εχει χειμερινα (16αρια) και καλοκαιρινα (τα μαμα 17)..
Ή μπορει απλα να ειδε οτι κοπαναει πολυ γι'αυτον και να τα αλλαξε με 16αρια (απο κανενα σενταν ισως)
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 22nd July 2008, 23:54   #2234 (permalink)
Wheelnut

Για τα παιδια με το type S (κυρίως), τσεκάρετε αυτό:

Honda Civic Type S Fireblade Replica for Italy

Σας αρέσει; Εμένα με χαλάει πολύ ο πίσω προφυλάκτήρας...
arahtos is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2008, 00:04   #2235 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

δεν καταλαβατι θέλεινα δηξει ο τυπος ουτε στο ιδιο χρώμα δεν είναι η μηχανή και το typeS δεν έχειτην γρύλια του ταπερ κατα τα άλλα ωραια ζαντιλίκια
Old 23rd July 2008, 05:24   #2236 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Originally Posted by arahtos View Post
Για τα παιδια με το type S (κυρίως), τσεκάρετε αυτό:

Honda Civic Type S Fireblade Replica for Italy

Σας αρέσει; Εμένα με χαλάει πολύ ο πίσω προφυλάκτήρας...

Αυτό το είδα και σε πολλά άλλα site αυτοκινήτων (π.χ. το carscoop) και δε με ενθουσιάζει. Δε ξέρω τι θέλει να δείξει ο Ιταλος. Εν τω μεταξύ το εν λόγω bodykit το κυκλοφορούνε και στη Γερμανία σαν Εξτρα Καταλόγου. Επίσης Θεωρω τις ζάντες too much! Eν γένει δεν με πολυαρέσει το όλο project και το κόβω μάλλον μαρκετίστικο ( άντε βρές εσύ τώρα ομοιότητα με την CBR... Aν είναι έτσι και το δικό μου μοιάζει παρα πολύ με την R1 -λέμε τώρα !!!)
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 23rd July 2008, 09:35   #2237 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

</