Civinfo

8.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by evanthe Καλησπέρα. Πήγα στο συνεργείο σήμερα και ρώτησα για το θόρυβο που προέρχεται από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πρωϊνό ξεκίνημα. ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 25th July 2008, 17:22   #2281 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by evanthe View Post
Καλησπέρα. Πήγα στο συνεργείο σήμερα και ρώτησα για το θόρυβο που προέρχεται από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πρωϊνό ξεκίνημα. Μου είπαν ότι αποκλείεται να είναι τα αμορτισέρ, αλλά πιθανότητα οφείλεται στο χειρόφρενο.
Και μενα μου ειχαν πει για το χειροφρενο αλλα δοκιμασα να το αφησω το βραδυ χωρις αυτο ,μονο με ταχυτητα. Το πρωι παλι εκανε το θορυβο. Τα αμορτισερ ειναι παιδια και απετησται να σας τα αλλαξουν. Το εχω ξαναγραψει, εχουν αλλαξει κωδικο για τα πισω αμορτισερ 3 φορες. Τα εχουν βελτιωσει δηλαδη 3 φορες εως τωρα. Επισης υπαρχει τεχνικη οδηγια,οταν κανει παραπονα ο πελατης για θορυβο να αλαζουν αμορτισερ. Αυτα πειτε τους και να στρωσουν το κω...... τους να βρουν τους κωδικους. Η πειτε τους να πατησουν στο κομπιουτερ 52610 smg g03 κωδικος πισω αμορτισερ
jimp is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 17:31   #2282 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Και μενα μου ειχαν πει για το χειροφρενο αλλα δοκιμασα να το αφησω το βραδυ χωρις αυτο ,μονο με ταχυτητα. Το πρωι παλι εκανε το θορυβο. Τα αμορτισερ ειναι παιδια και απετησται να σας τα αλλαξουν. Το εχω ξαναγραψει, εχουν αλλαξει κωδικο για τα πισω αμορτισερ 3 φορες. Τα εχουν βελτιωσει δηλαδη 3 φορες εως τωρα. Επισης υπαρχει τεχνικη οδηγια,οταν κανει παραπονα ο πελατης για θορυβο να αλαζουν αμορτισερ. Αυτα πειτε τους και να στρωσουν το κω...... τους να βρουν τους κωδικους. Η πειτε τους να πατησουν στο κομπιουτερ 52610 smg g03 κωδικος πισω αμορτισερ

ο κωδικός αυτός ισχυεί και για το 3θ αμαξωμα??
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 17:31   #2283 (permalink)
Valve Cap

8eOlOgis's Avatar

Quote:
Originally Posted by con_type s_GT View Post
εγώ πάντως τωρα στο service που παραπονέθηκα για τις αναρτήσεις μου βάλανε λιγο σπρεί σιλικόνης να μην ακουγεται και ενταξει αλλα σήμερα το πρωί ξαναξεκίνησαν οι σγχορδιες στιν παραμικρή λακούβα και θα το ξαναπάω τουλάχιστον θα μου αλλαξουν το χειρόφρενο κατι ειναι κι αυτό.πάντος στον 1 χρόνο που το εχω βλέπω πραγματάκια μέσα εξω να χαάρώνουν πολύ γρήγορα(γ@μωτο μου) το κόβω σε καμια 2ετια να γίνεται κουδουνίστρα....(μακάρι οχι)

Εγω ρε παιδιά που το 'χω ενα τρίμηνο, πότε να περιμένω τα κλαμπατσύμπανα;
Ελπίζω να αργήσουν
8eOlOgis is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 17:37   #2284 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Quote:
Originally Posted by 8eOlOgis View Post
Εγω ρε παιδιά που το 'χω ενα τρίμηνο, πότε να περιμένω τα κλαμπατσύμπανα;
Ελπίζω να αργήσουν
Δεν ειναι ολα ιδια αρκετά δεν εχουν βγάλει τίποτα και μακάρι να μην σου βγάλει και να το χαρείς!το σίγουρο ειναι πως η ποιοτητα εχει πάει περίπατο και πως με τον καιρό διάφορα σημεία θα σου χαλαρώσουν πολύ γρήγορα...
Old 25th July 2008, 17:45   #2285 (permalink)
Valve Cap

8eOlOgis's Avatar

Αυτες είναι οι π@@ριες των Άγγλων, γμτ
8eOlOgis is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 17:52   #2286 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

μην το βλέπεις ετσι εχεις ενα αμαξι οπτικό υπερθέαμα με μέτριο κράτημα(για την κατηγορια γενικά ειναι καλο) με γκάζι ενος οικογνειακου 1800 τριων ογκών
κάτι σαν τις προηγούμενες αλφα χωρίς το ακραίο κράτημα.απολαυσε τα καλά του σημεία και τα αλλα βγάλτα απο το μυαλο σου προσθεσε και την λογική(οχι μικρή) κατανάλωση και καντο στην ζωή σου μια βόλτα...
Old 25th July 2008, 18:25   #2287 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by con_type s_gt View Post
ο κωδικός αυτός ισχυεί και για το 3θ αμαξωμα??
Ναι ο ιδιος πρεπει να ειναι.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 18:44   #2288 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Ναι ο ιδιος πρεπει να ειναι.
ευχαριστώ
Old 25th July 2008, 20:25   #2289 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο...βρήκα τον ένοχο και θα μου κάνει δήλωση...το δημόσιο έχει και τα καλά του αν ξέρεις να χειριστείς τις γνωριμίες σου...
ήδη συναντήθηκα με τον άνθρωπο που έκανε την ζημιά, εγώ έχω κάνει ήδη αρνητική δήλωση και εκείνος την Δευτέρα θα κάνει θετική.
Μακάρι βέβαια να μην χρειαζόταν τίποτα και απλά να μην συνέβαινε...λεπτομέρειες αύριο διότι τώρα πάω με το γρατσουνισμένο για κάνα ποτάκι...
skam is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 21:02   #2290 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο...βρήκα τον ένοχο και θα μου κάνει δήλωση...το δημόσιο έχει και τα καλά του αν ξέρεις να χειριστείς τις γνωριμίες σου...
ήδη συναντήθηκα με τον άνθρωπο που έκανε την ζημιά, εγώ έχω κάνει ήδη αρνητική δήλωση και εκείνος την Δευτέρα θα κάνει θετική.
Μακάρι βέβαια να μην χρειαζόταν τίποτα και απλά να μην συνέβαινε...λεπτομέρειες αύριο διότι τώρα πάω με το γρατσουνισμένο για κάνα ποτάκι...

Σπύρο, τα νέα σου είναι πραγματικά πολύ καλά! Απόλαυσε το ποτάκι σου λοιπόν, κι όλα τα άλλα θα γίνουν.

Δυστυχώς, τα πράγματα θα έπρεπε να λειτουργούν, χωρίς να χρειάζεται να έχεις τις "κατάλληλες" γνωριμίες στο δημόσιο. Αν δεν τις είχες δλδ, τί θα γινότανε (ρητορική ερώτηση)?

Last edited by Evanthe; 25th July 2008 at 21:07.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 21:04   #2291 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

JAPAN's Avatar

Quote:

Σπυρο αρνητική δήλωση γιατι εκανες εσυ ?μονο αυτος πρεπει να κανει δηλωση .αρνητικη κανεις μονο αν σου λενε οτι φταις και εσυ δεν το παραδεχεσε .
JAPAN is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 21:36   #2292 (permalink)
Supporter
Locking Wheelnut

gatoz's Avatar

Quote:
Σπύρο, στην υγειά σου, και μην νοιάζεσαι για το taperware!
gatoz is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 22:41   #2293 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

panosm's Avatar

Quote:
Originally Posted by civgr View Post
Επειδη ημουν διακοπες και εχω χασει επεισοδια....Βρεθηκε λυση για τα αμορτισερ? Οταν ξεκινω μετα απο σταση μιας ημερας κανει ενα θορυβο σα να τρζουν τα κερατα μου απο το πισω μερος μεχρι να παρει μια δυο το αμορτισερ...μετα σταματαει! Το δευτερο ειναι πως ακουω σε συνεχομενα μικρα σαμαρακια ή σε σκορτσαρισμα ενα θορυβο απο δεξια σα να βαρανε κουταλοπηρουνα. Υποθετω πως καποιος παπαρας ξεχασε κατι κατω απο το αμαξι στο σερβις, και αυτο επειδη απο κατω το αμαξι ειναι ολο πλαστικο, ενω ο θορυβος ειναι μεταλλικος. Οσο για το χερουλι, αλλοτε μαλακωνει , αλλοτε σκληραινει...Παρκαρισμενο σε παρκιν εκκλησιας για γαμο, μου το πηρε καποια κ@ριολα μαλλον, μπροστα αριστερα οταν ξεπαρκαρε. Το ειδα στο πλυσιμο, αλλα ευτυχως με το πινελακι και καλο καθαρισμα εφυγε, εκτος απο ενα ψιλοθαμπωμα στο πλαστικο του φτερου.
Το πρόβλημα με τα αμορτισέρ στις πρωινές εκινήσεις το έχω και εγώ. Το είψα πάει για έλεγχο και είπαν ότι έσφιξαν τον πίσω άξονα και τα αμορτισερ και να το παρακολουθήσω. Στην αρχή όλα ΟΚ αλλά μετά από 10ημέρες πάλι τα ίδια. Μίλησα με τα παιδιά στο Σ και μου είπαν να το πάω για αντικατάσταση αμορτισέρ εντός εγγύσης. Μάλλον με βλέπω να το πηγάινω Σεπτέμβριο που θα κάνω και το 1ο service.
panosm is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2008, 23:02   #2294 (permalink)
Supporter
Valve Cap

civgr's Avatar

Μετα την αλλαγη αμορτισερ σταματαει ο θορυβος ή τζαμπα η μανουρα που θα κανω; Απ οτι διαβασα και αλλος εχει θορυβο απο δεξια, ο οποιος δε γινεται σε λακουβες αλλα μονο οταν συντονιζει και ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυνατος. Εχει γραφτει κατι αναλογο στο αγγλικο φορουμ; Θα επισκεφτω το συνεργειο αρχες Αυγουστου να εχει σπασει ο κοσμος. Θα τους μ@μησω το κερατο....23000 εσκασα και περιμενα και 9 μηνες Παντως γενικα δεν ειμαι δυσαρεστημενος,απλα δε θα ανεχτω ''μου σου του'' για κατι που θελει αλλαγη. θα το ΑΠΑΙΤΗΣΩ!
civgr is offline   Reply With Quote
Old 26th July 2008, 11:10   #2295 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

s33s's Avatar

Question What Color ???

Κατα καιρους ειχει ειπωθει οτι καποια χρωματα εχουν σταματησει,αντικατασταθει απο αλλα, και αλλα δεν αντεχουν στη χρηση.Οταν σκεφτηκα να παρω civic ελεγα κοκκινο αλλα εμαθα-εδω-οτι το χρωμα ειναι δυστροπο,το μαυρο χαλαει κλπ,κλπ....

Τι χρωμα εχει το αυτοκινητο σας και ποσο ευχαριστημενοι ειστε απο αυτο?

Ποια ειναι η χρωματικη παλετα του civic 3d/5d/R σημερα?
s33s is offline   Reply With Quote
Old 26th July 2008, 12:16   #2296 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

panosm's Avatar

Κάποιο συντονισμό από δεξιά έχω και εγώ στις 4000-4500 στροφές, μάλλον από το ταμπλώ και αν το οδόστρωμα είναι ψιλοάγριο. Δεν έχς καταφέρει να εντοπίσω τον ήχο και έχω παρατηρήσει ότι σε θεμροκρασίες μικτότερεσς των 25οC δεν το κάνει. Υποθέτω ότι είναι από τις διαστολές λόγω θερμοκρασίας και κακή συναρμογή.
Άντε τώρα να το εξηγησεις αυτό στο servive.
panosm is offline   Reply With Quote