![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by evanthe Καλησπέρα. Πήγα στο συνεργείο σήμερα και ρώτησα για το θόρυβο που προέρχεται από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πρωϊνό ξεκίνημα. ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2281 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Και μενα μου ειχαν πει για το χειροφρενο αλλα δοκιμασα να το αφησω το βραδυ χωρις αυτο ,μονο με ταχυτητα. Το πρωι παλι εκανε το θορυβο. Τα αμορτισερ ειναι παιδια και απετησται να σας τα αλλαξουν. Το εχω ξαναγραψει, εχουν αλλαξει κωδικο για τα πισω αμορτισερ 3 φορες. Τα εχουν βελτιωσει δηλαδη 3 φορες εως τωρα. Επισης υπαρχει τεχνικη οδηγια,οταν κανει παραπονα ο πελατης για θορυβο να αλαζουν αμορτισερ. Αυτα πειτε τους και να στρωσουν το κω...... τους να βρουν τους κωδικους. Η πειτε τους να πατησουν στο κομπιουτερ 52610 smg g03 κωδικος πισω αμορτισερ
|
|
|
|
|
|
#2282 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
ο κωδικός αυτός ισχυεί και για το 3θ αμαξωμα?? |
|
|
|
|
|
|
#2283 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Εγω ρε παιδιά που το 'χω ενα τρίμηνο, πότε να περιμένω τα κλαμπατσύμπανα; Ελπίζω να αργήσουν |
|
|
|
|
|
|
#2284 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2286 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
μην το βλέπεις ετσι εχεις ενα αμαξι οπτικό υπερθέαμα με μέτριο κράτημα(για την κατηγορια γενικά ειναι καλο) με γκάζι ενος οικογνειακου 1800 τριων ογκών
κάτι σαν τις προηγούμενες αλφα χωρίς το ακραίο κράτημα.απολαυσε τα καλά του σημεία και τα αλλα βγάλτα απο το μυαλο σου προσθεσε και την λογική(οχι μικρή) κατανάλωση και καντο στην ζωή σου μια βόλτα... |
|
|
|
|
|
#2289 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο...βρήκα τον ένοχο και θα μου κάνει δήλωση...το δημόσιο έχει και τα καλά του αν ξέρεις να χειριστείς τις γνωριμίες σου...
ήδη συναντήθηκα με τον άνθρωπο που έκανε την ζημιά, εγώ έχω κάνει ήδη αρνητική δήλωση και εκείνος την Δευτέρα θα κάνει θετική. Μακάρι βέβαια να μην χρειαζόταν τίποτα και απλά να μην συνέβαινε...λεπτομέρειες αύριο διότι τώρα πάω με το γρατσουνισμένο για κάνα ποτάκι... |
|
|
|
|
|
#2290 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Σπύρο, τα νέα σου είναι πραγματικά πολύ καλά! Απόλαυσε το ποτάκι σου λοιπόν, κι όλα τα άλλα θα γίνουν. Δυστυχώς, τα πράγματα θα έπρεπε να λειτουργούν, χωρίς να χρειάζεται να έχεις τις "κατάλληλες" γνωριμίες στο δημόσιο. Αν δεν τις είχες δλδ, τί θα γινότανε (ρητορική ερώτηση)? Last edited by Evanthe; 25th July 2008 at 21:07. |
|
|
|
|
|
|
#2291 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
Σπυρο αρνητική δήλωση γιατι εκανες εσυ ?μονο αυτος πρεπει να κανει δηλωση .αρνητικη κανεις μονο αν σου λενε οτι φταις και εσυ δεν το παραδεχεσε . |
|
|
|
|
|
|
#2292 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2293 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2294 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Μετα την αλλαγη αμορτισερ σταματαει ο θορυβος ή τζαμπα η μανουρα που θα κανω; Απ οτι διαβασα και αλλος εχει θορυβο απο δεξια, ο οποιος δε γινεται σε λακουβες αλλα μονο οταν συντονιζει και ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυνατος. Εχει γραφτει κατι αναλογο στο αγγλικο φορουμ; Θα επισκεφτω το συνεργειο αρχες Αυγουστου να εχει σπασει ο κοσμος. Θα τους μ@μησω το κερατο....23000 εσκασα και περιμενα και 9 μηνες
|
|
|
|
|
|
#2295 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Κατα καιρους ειχει ειπωθει οτι καποια χρωματα εχουν σταματησει,αντικατασταθει απο αλλα, και αλλα δεν αντεχουν στη χρηση.Οταν σκεφτηκα να παρω civic ελεγα κοκκινο αλλα εμαθα-εδω-οτι το χρωμα ειναι δυστροπο,το μαυρο χαλαει κλπ,κλπ....
Τι χρωμα εχει το αυτοκινητο σας και ποσο ευχαριστημενοι ειστε απο αυτο? Ποια ειναι η χρωματικη παλετα του civic 3d/5d/R σημερα? |
|
|
|
|
|
#2296 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Κάποιο συντονισμό από δεξιά έχω και εγώ στις 4000-4500 στροφές, μάλλον από το ταμπλώ και αν το οδόστρωμα είναι ψιλοάγριο. Δεν έχς καταφέρει να εντοπίσω τον ήχο και έχω παρατηρήσει ότι σε θεμροκρασίες μικτότερεσς των 25οC δεν το κάνει. Υποθέτω ότι είναι από τις διαστολές λόγω θερμοκρασίας και κακή συναρμογή.
Άντε τώρα να το εξηγησεις αυτό στο servive. |
|
|
|