![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by maktheo Ενδιαφερεται κανεις για αυτο? honda switchblade remote key conversion case 2 button on ebay, also, honda, car parts, cars, parts vehicles ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2301 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2302 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Galaxy Gray, δεν φαίνεται η βρωμία, βασικό νομίζω
Πέρα από αυτό νομίζω ότι μαύρο είναι μακράν το καλύτερο χρώμα για το αμάξι |
|
|
|
|
|
#2304 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Παρόλα αυτά, αν ήταν να αγοράσω αύριο το αυτοκίνητο, πάλι σε μαύρο θα το έπαιρνα. |
|
|
|
|
|
|
#2306 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Πορτοκαλί έρχεται! Απλά έχει μεγαλύτερη αναμονή
Βέβαια το χρώμα που έχουν στον κατάλογο το αδικεί πολύ. Στην πραγματικότητα είναι πολύ όμορφο. |
|
|
|
|
|
#2308 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Είναι θέμα εύκολης πρόσβασης στις πληροφορίες. Άλλωστε η διαθέσιμη παλέτα χρωμάτων για το σιβικ είναι γνωστή σε όλους τους κατόχους σιβικ. Αν ο καθένας μας άνοιγε ένα νέο θέμα για οτιδήποτε τον απασχολούσε θα χάναμε την μπάλα...ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου και να μην παρεξηγήσεις τις ενέργειες μου.
|
|
|
|
|
|
#2309 (permalink) | |
|
Supporter
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2310 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Quote:
ελπίζω να μου ερθει συντομα.και ελπίζω να τα καταφερω και να μην παει χαμενο το κλειδι |
|
|
|
|
|
|
#2312 (permalink) | |
|
Wheelnut
|
Χτύπημα μέσα από τη δεξιά πόρτα
Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, από την πρώτη μέρα που το πήρα. Κουνώντας με το χέρι την πόρτα του συνοδηγού δεν ακούγεται κάτι, ωστόσο σε κάθε λακούβα κυρίως, ακούγεται ένας μάλλον μπάσος θόρυβος.
Δυστυχώς έκανα προχθές το πρώτο σέρβις, άλλα όταν ανέφερα το πρόβλημα η απάντηση του συνεργείου ήταν ότι λόγω περιόδου αδειών θα το κοιτάξουν από Σεπτέμβρη. Για το λόγο αυτό, σε παρακαλώ, ενημέρωσέ με για οποιαδήποτε εξέλιξη έχεις. Υ.Γ Και όπως οι περισσότεροι έχω ένα ενοχλητικό τρίξιμο μέσα από το ταμπλό μπροστά από τον οδηγό, σαν πλαστικά να χτυπάνε μεταξύ τους. Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2315 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
Την Παρασκευή θα πάω και θα ενημερώσω στην συνέχεια. |
|
|
|
|
|
|
#2316 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
καλημέρες σε ολη την παρέα!!!
περνώντας προχτές απο κατάρα νύχτα και οντας μόνος στον δρόμο ειχα την ευκαιρια να κάνω προχωρημένο οδηγικο ψάξιμο(και καλα πολιτικά σωστος ορος..) σε εναν απο τους πιο στριφτερους δρόμους που υπάρχουν.Σεβόμενος το χαρακτήρα της μουρίτσας μας προσεχτικά και με πολύ ζεστο αμαξι πιεσα οσο θα μπορουσα περισσότερο σε δημόσιο δρόμο. Τα συμπεράσματα που εβγαλα ηταν τα εξής: 1)το vsa δεν επιρεαζει την ταχυτητα γενικά και αντίθετα τις 2-3 φορες που ενργοποιήθηκε προσέφερε παρά εκοψε αρα εκτος και αν θέλω ταρζανιες εκτος ισοροποιας δεν εχω λόγο να το κλείνω 2)η κλιμάκωση του κιβωτίου ειναι κάτι παραπάνω απο αριστη δεδομένου οτι στο σφιχτο στροφιλίκι μπορούσα να κινηθώ με 4 διαφορετικους τρόπους:ειται με 2-3-4 σχετικά γρήγορα ειται μονοτάχυτο και στροφές στον θεό και να μήν καταλαβαίνει τιποτα μονο με 2η(πολύ γρηγορα σε ρυθμό τρομοκρατικό) ειται 3-4-5 σε αργό ρυθμό ειται μονοταχυτο μονο 4η και φρένο τελείως οικονομικά(εξευτελιστικά οικονομικά για 1800αρι).η κλιμάκωση και οι ροπές κατεβαιναν καλά και ολες οι αλαγές μου βγαίναν αψογα ακομα και κοντά στον κοφτη. 3)δοκιμασα κλιμακωτά γρήγορα-πιο γρήγορα να βρώ το οριο του αυτοκιήτου αλλα μονο το δικό μου οριο κατάφερα να βρώ(σεβομενος παντα την μουρη..) 4)το τιμόνι ειναι καταπλικτικό δεδομένου πως σταυρώνοντας τα χέρια επαιρνα φουρκετα αρα το τιμόνιασμα στις υπολοιπες σροφές ηταν γελοια υπόθεση με μόνο αρνητικό την μειωμένη λιγάκι αισθηση που δεν μου ελειψε ιδιεταιρα 5)ανεβασε ομως λιγάκι την θερμοκρασια του στα πόδια του οδηγου αρκετά και δεν ξέρω κατα ποσο ειναι φισιολογικό αυτό. 6)η κατανάλωση οσο και αν το πιεσα δεν ξεπέρασε σε καμια περίπτωση τα 12/100 οσο μπορεί το νουμερο αυτό να ειναι σωστό για μετρηση 60 χιλιομετρων μονο. |
|
|
|