![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by thanoss (2 ΣΕΛΙΝΕΣ)......Και απο κατω το civic!!! Τα ρεστα μου τωρα εγραψες!!!!... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2322 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Σε αυτη την Εικονα κολαει και η φραση(λεξη):ΗΟΜΜΜΕΕ...!!! (του ΕΤ απο την ταινια)
Τι αλλο θα πουμε.....ααααααααχχχχχ και να ειχε και δυναμη!!!(εεερρρρωτα θα ειχαμε)...............Υπομονη λεμεεεεε!!! |
|
|
|
|
|
#2323 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Απο φρενα δεν μας ειπες τι εγινε?? |
|
|
|
|
|
|
#2324 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2325 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
Μου κάνει από εκεί ένα τρίξιμο όταν το οδόστρωμα είναι άγριο, μάλλον περισσότερο με συντονισμό δείχνει. |
|
|
|
|
|
|
#2326 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Seat covers
Χαιρετώ,
έχει βάλει κανένας καλύματα στο αυτοκίνητο. Δεν έχω ξαναβάλει σε κανένα μου αυτοκίνητο, αλλά πρόκειται να μεταφέρω κατι πιτσιρίκια τον Αύγουστο και πλέον το θεωrώ καλή ιδέα. Ειδικά για το πίσω κάθισμα. Καμία πρόταση? Ευχαριστώ Teo |
|
|
|
|
|
#2328 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Εχω βάλει εγω κάτι πρόχειρα για τα αλάτια και την μεταφορά του πιτσιρικά στα ταξίδια, εξαγωγες κλπ.
Μόνο για τις διακοπές δηλαδή και θα τα ξαναβγάλω. Τώρα δεν ξέρω εσύ τι ψάχνεις. Κάτι μόνιμότερο ή απλώς για να προφυλάξεις τα καθίσματα για λίγο; Αυτό που έχω να πώ πάντως είναι οτι μου κόπηκε η μέση να τα περάσω και πάλι δεν μπόρεσα να τα δέσω απο πίσω καλά με τα αγκιστρα γιατι ή ένωση πλάτης και κωλοκαθίσματος!!!! δεν είναι διαμπερής. |
|
|
|
|
|
#2329 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
dibouras πρεπει να προερχεται απο το πλαστικο καλυμα του καντραν(αυτο που γυαλιζει το ατιμο και με οτι το καθαρισεις αυτο γεμιζει γρατζουνιες και παλι βρωμικο γινεται)......απο εκει αν πιεσεις λιγο με το χερι ακουγεται.
|
|
|
|
|
|
#2330 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
Δεν θα ελεγα οτι σαν φρένα με στεναχώρισε ιδιαιτερα ακομα και ζεστα ειχαν σχετικα καλή απόδωση αυτο που μου χτυπησε περιεργα ομως ειναι οτι εχασαν αισθηση περισσοτερο και οχι τοσο πολυ δυναμη(αλλα οι απωλεια ηταν αισθητη) απο τις πρώτες 10 στροφές.... |
|
|
|
|
|
|
#2332 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Βασικό το θέλω για τις διακοπές/Θάλασσα και μετά να το βγάλω. Εκανα αρκετό ψάξιμο στο Internet.
Για Ελλάδα ξέχασε το (απο ιντερνετ). Απο Αγγλία βρήκα μερικά αλλά κυρίως είναι για μπορστά και θέλουν και 35λίρες courier. Μ'αρεσαν αυτά τα Walser Roll out που έχει αυτός ο τύπος Walser Seat Covers:Car Seat Cover:Leather:Sheepskin:Waterproof:Velour:Seatcove rs:Car Seat Cover Για Σ.Κ. στη θάλασσα ότι πρέπει, αλλά μόνο μπροστά και πολλά τα μεταφορικά. |
|
|
|
|
|
#2334 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Επειδη το λινκ δεν λειτουργουσε μηπως ειναι αυτο που νομιζω? Κλειδι που μπαινει στην θηκη του κ δεν εξεχει σαν την π...? (συγνωμη για την εκφραση) Γιατι αν ειναι αυτο πειτε σας παρακαλω πως μπορω να το κανω κ εγω γιατι εχω αγανακτησει. Μα καλα 23000 αμαξι κ δεν μπορουσαν να βαλουν ενα κλειδακι τετοιο? την σημερον ημερα? που μεχρι κ τα ΚΙΑ εχουν τετοιο? |
|
|
|
|
|
|
#2335 (permalink) |
|
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust
|
Τρελο-κουρελούδες από ΙΚΕΑ είναι καλή φάση! Τις απλώνεις από πάνω μεχρι κάτω, τρυπας κ τα προσκέφαλα κ το αμάξι αποκτά αμέσως έναν τόνο από Jamaica-Hawai!!
Θωμά είσαι απίτι;;; Μόνο για το καλοκαίρι εννοείται.. |
|
|
|
|
|
#2336 (permalink) |
|
Valve Cap
|
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ civic spor ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ site ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ honda?
|
|
|
|
|
|
#2337 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
πήγαινε καλύτερα στο θέμα Styling improvements να ρωτησεις. τους τιτλους τους γράφουμε Αγγλικους, γιατι φιλοξενουμαστε σε Αγγλική ιστοσελίδα. |
|
|
|
|
|
|
#2338 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Το πρώτο τσούκου
Καποιος απο τους γνωστούς ανεύθυνους που κάνουν την μαλακία τους και μετά φεύγουν σαν "κύριοι" πλήγωσε το μωρό μου σήμερα. Η ζημιά είναι αυτή που φαίνεται στην φώτο. Υπάρχουν και κάτι ψιλά γδαρσίματα στο ίδιο σημείο + έχει ξεκουμπώσει λίγο το γκρί πλαστικό (φαίνετε στην φώτο). Ευτυχώς δεν έκανε καμία λακούβα (πάλ |