Civinfo

4.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by thanoss (2 ΣΕΛΙΝΕΣ)......Και απο κατω το civic!!! Τα ρεστα μου τωρα εγραψες!!!!...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 28th July 2008, 12:41   #2321 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by thanoss View Post
(2 ΣΕΛΙΝΕΣ)......Και απο κατω το civic!!!

Τα ρεστα μου τωρα εγραψες!!!!
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2008, 12:47   #2322 (permalink)
Magic Rear Seat

Σε αυτη την Εικονα κολαει και η φραση(λεξη):ΗΟΜΜΜΕΕ...!!! (του ΕΤ απο την ταινια)
Τι αλλο θα πουμε.....ααααααααχχχχχ και να ειχε και δυναμη!!!(εεερρρρωτα θα ειχαμε)...............Υπομονη λεμεεεεε!!!
thanosS is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2008, 15:44   #2323 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by con_type s_GT View Post
καλημέρες σε ολη την παρέα!!!
περνώντας προχτές απο κατάρα νύχτα και οντας μόνος στον δρόμο ειχα την ευκαιρια να κάνω προχωρημένο οδηγικο ψάξιμο(και καλα πολιτικά σωστος ορος..) σε εναν απο τους πιο στριφτερους δρόμους που υπάρχουν.Σεβόμενος το χαρακτήρα της μουρίτσας μας προσεχτικά και με πολύ ζεστο αμαξι πιεσα οσο θα μπορουσα περισσότερο σε δημόσιο δρόμο.
Τα συμπεράσματα που εβγαλα ηταν τα εξής:
1)το vsa δεν επιρεαζει την ταχυτητα γενικά και αντίθετα τις 2-3 φορες που ενργοποιήθηκε προσέφερε παρά εκοψε αρα εκτος και αν θέλω ταρζανιες εκτος ισοροποιας δεν εχω λόγο να το κλείνω
2)η κλιμάκωση του κιβωτίου ειναι κάτι παραπάνω απο αριστη δεδομένου οτι στο σφιχτο στροφιλίκι μπορούσα να κινηθώ με 4 διαφορετικους τρόπους:ειται με 2-3-4 σχετικά γρήγορα ειται μονοτάχυτο και στροφές στον θεό και να μήν καταλαβαίνει τιποτα μονο με 2η(πολύ γρηγορα σε ρυθμό τρομοκρατικό) ειται 3-4-5 σε αργό ρυθμό ειται μονοταχυτο μονο 4η και φρένο τελείως οικονομικά(εξευτελιστικά οικονομικά για 1800αρι).η κλιμάκωση και οι ροπές κατεβαιναν καλά και ολες οι αλαγές μου βγαίναν αψογα ακομα και κοντά στον κοφτη.
3)δοκιμασα κλιμακωτά γρήγορα-πιο γρήγορα να βρώ το οριο του αυτοκιήτου αλλα μονο το δικό μου οριο κατάφερα να βρώ(σεβομενος παντα την μουρη..)
4)το τιμόνι ειναι καταπλικτικό δεδομένου πως σταυρώνοντας τα χέρια επαιρνα φουρκετα αρα το τιμόνιασμα στις υπολοιπες σροφές ηταν γελοια υπόθεση με μόνο αρνητικό την μειωμένη λιγάκι αισθηση που δεν μου ελειψε ιδιεταιρα
5)ανεβασε ομως λιγάκι την θερμοκρασια του στα πόδια του οδηγου αρκετά και δεν ξέρω κατα ποσο ειναι φισιολογικό αυτό.
6)η κατανάλωση οσο και αν το πιεσα δεν ξεπέρασε σε καμια περίπτωση τα 12/100
οσο μπορεί το νουμερο αυτό να ειναι σωστό για μετρηση 60 χιλιομετρων μονο.

Απο φρενα δεν μας ειπες τι εγινε??....Ποσο οριακα ηρθαν? (Την αληθεια, γιατι ξερω τι παιζει!)
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2008, 16:21   #2324 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Και μενα μου ειχαν πει για το χειροφρενο αλλα δοκιμασα να το αφησω το βραδυ χωρις αυτο ,μονο με ταχυτητα. Το πρωι παλι εκανε το θορυβο. Τα αμορτισερ ειναι παιδια και απετησται να σας τα αλλαξουν. Το εχω ξαναγραψει, εχουν αλλαξει κωδικο για τα πισω αμορτισερ 3 φορες. Τα εχουν βελτιωσει δηλαδη 3 φορες εως τωρα. Επισης υπαρχει τεχνικη οδηγια,οταν κανει παραπονα ο πελατης για θορυβο να αλαζουν αμορτισερ. Αυτα πειτε τους και να στρωσουν το κω...... τους να βρουν τους κωδικους. Η πειτε τους να πατησουν στο κομπιουτερ 52610 smg g03 κωδικος πισω αμορτισερ
Σε εσένα τα άλλαξαν? Αν ναι, που?
forever_after is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2008, 19:05   #2325 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Quote:
Originally Posted by dibouras View Post
Υ.Γ Και όπως οι περισσότεροι έχω ένα ενοχλητικό τρίξιμο μέσα από το ταμπλό μπροστά από τον οδηγό, σαν πλαστικά να χτυπάνε μεταξύ τους.
Εννοείς τρίξιμο από τα όργανα ή δεξιότερα κάπου κοντά στους μεσαίους αεραγωγούς?
Μου κάνει από εκεί ένα τρίξιμο όταν το οδόστρωμα είναι άγριο, μάλλον περισσότερο με συντονισμό δείχνει.
panosm is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2008, 19:57   #2326 (permalink)
Valve Cap

Seat covers

Χαιρετώ,

έχει βάλει κανένας καλύματα στο αυτοκίνητο. Δεν έχω ξαναβάλει σε κανένα μου αυτοκίνητο, αλλά πρόκειται να μεταφέρω κατι πιτσιρίκια τον Αύγουστο και πλέον το θεωrώ καλή ιδέα. Ειδικά για το πίσω κάθισμα.

Καμία πρόταση?

Ευχαριστώ
Teo
temm is offline   Reply With Quote
Old 28th July 2008, 20:45   #2327 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

προσοχη στους πλαινους αεροσακους!
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 04:48   #2328 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

Εχω βάλει εγω κάτι πρόχειρα για τα αλάτια και την μεταφορά του πιτσιρικά στα ταξίδια, εξαγωγες κλπ.
Μόνο για τις διακοπές δηλαδή και θα τα ξαναβγάλω. Τώρα δεν ξέρω εσύ τι ψάχνεις.
Κάτι μόνιμότερο ή απλώς για να προφυλάξεις τα καθίσματα για λίγο;
Αυτό που έχω να πώ πάντως είναι οτι μου κόπηκε η μέση να τα περάσω και πάλι δεν μπόρεσα να τα δέσω απο πίσω καλά με τα αγκιστρα γιατι ή ένωση πλάτης και κωλοκαθίσματος!!!! δεν είναι διαμπερής.
botsp is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 06:57   #2329 (permalink)
Magic Rear Seat

dibouras πρεπει να προερχεται απο το πλαστικο καλυμα του καντραν(αυτο που γυαλιζει το ατιμο και με οτι το καθαρισεις αυτο γεμιζει γρατζουνιες και παλι βρωμικο γινεται)......απο εκει αν πιεσεις λιγο με το χερι ακουγεται.
Old 29th July 2008, 09:55   #2330 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

Quote:
Originally Posted by maktheo View Post
Απο φρενα δεν μας ειπες τι εγινε??....Ποσο οριακα ηρθαν? (Την αληθεια, γιατι ξερω τι παιζει!)

Δεν θα ελεγα οτι σαν φρένα με στεναχώρισε ιδιαιτερα ακομα και ζεστα ειχαν σχετικα καλή απόδωση αυτο που μου χτυπησε περιεργα ομως ειναι οτι εχασαν αισθηση περισσοτερο και οχι τοσο πολυ δυναμη(αλλα οι απωλεια ηταν αισθητη) απο τις πρώτες 10 στροφές....
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 10:33   #2331 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by forever_after View Post
Σε εσένα τα άλλαξαν? Αν ναι, που?
Στη Λάρισα τα άλλαξα φίλε μου.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 10:41   #2332 (permalink)
Valve Cap

Βασικό το θέλω για τις διακοπές/Θάλασσα και μετά να το βγάλω. Εκανα αρκετό ψάξιμο στο Internet.

Για Ελλάδα ξέχασε το (απο ιντερνετ). Απο Αγγλία βρήκα μερικά αλλά κυρίως είναι για μπορστά και θέλουν και 35λίρες courier.

Μ'αρεσαν αυτά τα Walser Roll out που έχει αυτός ο τύπος
Walser Seat Covers:Car Seat Cover:Leather:Sheepskin:Waterproof:Velour:Seatcove rs:Car Seat Cover

Για Σ.Κ. στη θάλασσα ότι πρέπει, αλλά μόνο μπροστά και πολλά τα μεταφορικά.
temm is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 10:44   #2333 (permalink)
Magic Rear Seat

Κοιταξες απο Πειραια μεροια?.....εχουν πολλα μαγαζια με καλυματα για καθισμα ητε τα απλα ητε να το ντυσεις ολο.Και με την μαρκα επανω.
Old 29th July 2008, 10:50   #2334 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Quote:
Originally Posted by tzo View Post
maktheo εγώ το έχω ήδη εδώ και 4 μήνες και λειτουργεί άψογα.εκτός από το κόψιμο (10€ στο βόλο) που είναι εύκολο, θέλει βγάλσιμο του trasporder και μετακίνηση πιο μπρος (ευκολο 15 min αν πιάνει το χέρι σου).υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στην κεντρική σελίδα του civinfo-''flip key''

Επειδη το λινκ δεν λειτουργουσε μηπως ειναι αυτο που νομιζω? Κλειδι που μπαινει στην θηκη του κ δεν εξεχει σαν την π...? (συγνωμη για την εκφραση)

Γιατι αν ειναι αυτο πειτε σας παρακαλω πως μπορω να το κανω κ εγω γιατι εχω αγανακτησει. Μα καλα 23000 αμαξι κ δεν μπορουσαν να βαλουν ενα κλειδακι τετοιο? την σημερον ημερα? που μεχρι κ τα ΚΙΑ εχουν τετοιο?
SteliosK is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 12:41   #2335 (permalink)
The winner takes it all.!
Triangular Exhaust

konpapap's Avatar

Τρελο-κουρελούδες από ΙΚΕΑ είναι καλή φάση! Τις απλώνεις από πάνω μεχρι κάτω, τρυπας κ τα προσκέφαλα κ το αμάξι αποκτά αμέσως έναν τόνο από Jamaica-Hawai!!
Θωμά είσαι απίτι;;;
Μόνο για το καλοκαίρι εννοείται..
konpapap is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 12:53   #2336 (permalink)
Valve Cap

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ civic spor ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ site ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ honda?
arisfilitsis is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 12:57   #2337 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by arisfilitsis View Post
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ civic spor ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ site ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ honda?
καλως ηρθες φίλε μας!

πήγαινε καλύτερα στο θέμα
Styling improvements
να ρωτησεις.

τους τιτλους τους γράφουμε Αγγλικους, γιατι φιλοξενουμαστε σε Αγγλική ιστοσελίδα.
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 29th July 2008, 13:51   #2338 (permalink)
Valve Cap

8eOlOgis's Avatar

Το πρώτο τσούκου

Καποιος απο τους γνωστούς ανεύθυνους που κάνουν την μαλακία τους και μετά φεύγουν σαν "κύριοι" πλήγωσε το μωρό μου σήμερα. Η ζημιά είναι αυτή που φαίνεται στην φώτο.
Υπάρχουν και κάτι ψιλά γδαρσίματα στο ίδιο σημείο + έχει ξεκουμπώσει λίγο το γκρί πλαστικό (φαίνετε στην φώτο). Ευτυχώς δεν έκανε καμία λακούβα (πάλ&#