![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Boys & girls, σήμερα γύρισα από Χαλκιδική και μπορώ να πω πως λατρεύω το αυτοκίνητό μου! Και στο "πήγαινε" και στο "έλα", το Hondaki αναποκρινόταν ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2361 (permalink) |
|
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Boys & girls, σήμερα γύρισα από Χαλκιδική και μπορώ να πω πως λατρεύω το αυτοκίνητό μου! Και στο "πήγαινε" και στο "έλα", το Hondaki αναποκρινόταν στο γκάζι που του ζήταγα δίχως πρόβλημα ή "κολλήματα".΄ Είναι το πρώτο μεγάλο ταξίδι που έκανα και το περίμενα για να δω πως θα ανταποκρινόταν. Στις προσπεράσεις επίσης αισθάνθηκα πολύ ασφάλεια, ειδικά πρίν-σε-και μετά από Λάρισα. Όλα τα αυτοκίνητα έκαναν άκρη να περάσει το διαστημόπλοιο, χε χε, και ένα Saab Aero ήταν πίσω μου για μεγάλη απόσταση και δεν μπορούσε να με φτάσει (όπως και μια Mercedes CLC). Απόλυτα ευχαριστημένος αν και κουβέντα να γίνεται για την κατανάλωση η οποία ήταν στα 10.1/100klm. Όταν όμως πηγαίνεις με έκτη και τα "αντίστοιχα" χλμ, τι οικονομία να περιμένεις...
|
|
|
|
|
|
#2362 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
παρόλο που ισχύει το άρθρο που παρατέθηκε αφορά πολύ παλαιότερα μοντέλα. Κάπου διάβασα πρόσφατη ευρωπαϊκή έρευνα όπου το σιβικ ήταν από τα λιγότερο εύκολα σε διαρρήξη και κλοπή νέα αυτοκίνητα. Καθυστερούσε περισσότερο τον επίδοξο κλέφτη...δεν τον εμπόδιζε. Αυτό είναι αδύνατο.
|
|
|
|
|
|
#2363 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Αν τον καθυστερεί...κατι είναι κι αυτό.
Ασχετο.. εμεις ειμαστε οι πιο πρωινοί συνήθως και ακολουθεί η Εύα. Last edited by botsp; 30th July 2008 at 07:17. |
|
|
|
|
|
#2364 (permalink) |
|
Magic Rear Seat
|
Oσο φτιαχνονται συστηματα ασφαλειας με σκεψη (στην δυσκολη στιγμη,κλειδωμα απεξω)και την ανεση πχ αυτοματο κλειδωμα κτλ........ολα θα κλεβωνται αλλα ευκολα αλλα δυσκολα....αλλα το αποτελεσμα θα ειναι ιδιο!!!
Ολα εχουν ενα σκεπτικο ιδιο απλα ο βαθμος δυσκολιας αλλαζει. |
|
|
|
|
|
#2365 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
Τελικά ήταν από το κάτω μέρος της ταπετσαρίας της πόρτας του συνοδηγού (εκεί που είναι η θήκη). Κάπου μέσα στο αγγλικό forum είδα ότι κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε με ένα κομματί αφρολέξ ανάμεσα στην πόρτα και την ταπετσαρία στο κάτω μέρος. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω. |
|
|
|
|
|
|
#2366 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Αυριο θα παω να το κοιταξουν (το κουφο ειναι οτι το θελουν απο το πρωι μεχρι το μεσημερι).Ελπιζω να μην ισχυσει νομος του Μερφυ και μολις το παω να σταματησει να το κανει... Επισης τους ζητησα να μου φτιαξουν την κακη ευθυγραμμιση στο πορτ-μπαγκαζ (απο τη μια μερια το φωτιστικο σωμα δεν ειναι ευθυγραμμισμενο εμφανως),οπως επισης και στο καπω (στο πανω τελειωμα ειναι πιο κατω απο το φτερο) και μου ειπαν πως δε φτιαχνεται.Εχει κανεις παρομοια εμπειρια; Τελος θα μου αλλαξουν και το μεσαιο πισω προσκεφαλο,αφου απο την πρωτη μερα το εβλεπα απο τον καθρεφτη στραβο,το εβγαλα και ειδα οτι το ενα σιδερο ειναι πιο κοντο απο το αλλο! Αυτα.Μετα απο 3500 χιλ. μεσα σε 1,5 περιπου μηνα,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μηχανικη αποδοση του αυτοκινητου,αλλα απο πλευρας συναρμογης και ποιοτητας υλικων ειμαι ψιλοαπογοητευμενος. |
|
|
|
|
|
|
#2367 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2368 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Το παλικαρι με την αντικατασταση του αυτοκινητου λογο τριξιματος της κολωνας τι γινεται βρε παιδια??? Υπαρχει κανενα νεο ???
|
|
|
|
|
|
#2369 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2370 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2371 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
τα πιο φρεσκα νεα ειναι οτι εστειλε η honda τεχνικες οδηγιες για ενα ελαχιστο κενο στη δευτερη απο τις τρεις λαμαρινες της κολονας και περνανε μια ειδικη κολλα στεγανοποιησης απο το παξιμαδι της ζωνης.υπηρχε μια παρομοια περιπτωση στο βελγιο και εστειλαν μηπως ειναι το ιδιο.δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι αυτο αλλα μοιαζει.λεπτομερεις ακριβως δεν γνωριζω πως και τι και που αλλα παμε για αρχες σεπτεμβριου για επισκευη γιατι λοιπουν ολοι με αδειες τωρα.
|
|
|
|
|
|
#2372 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Τρελά οικονομικο αυτοκινητο αν δεν το πατας (ποιος κρατιεται ομως; ) Επρεπε να το βγαλω φωτογραφια... |
|
|
|
|
|
|
#2373 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Κινούμενος μέσα στην πόλη αλλα και σε κηφισίας και εθνικη το προηγούμενο ντεπόζιτο ήταν 7λιτρα τα 100 χλμ και το τωρινό είναι στο 6,8. Αλλα αν και του τα χώνω με μέτρο , οδηγώ και λίγο σαν ταξιτζής , είναι και χαλαρή η κίνηση.....
Δεν το πιστεύω οτι καίει σαν σμαρτάκι. Εχω δεί και 4,2 αλλα δεν κρατιέσαι και το πατάς. |
|
|
|
|
|
#2374 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Καλά βρε παιδιά, με πόσο το πάτε εκτός πόλεως κι έχετε φτάσει τέτοιες χαμηλές καταναλώσεις? Εγώ κινούμαι ως επί το πλείστον εθνική οδό και κάτω από 7.5 δεν έπεσα ποτέ.
|
|
|
|
|
|
#2375 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Εμενα καίει 7,2 σε εθνική (Βόλο - Αθήνα cruise control στα 130 (3200 με 6η)) μεσα στην πόλη 12,2 (το ανώτερο που εχω δει οταν οδηγώ σαν καγκουρας) και 10,1 (οταν οδηγώ νορμαλ)
ΥΓ. Ευα μ'αρεσει το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς φαινεται οτι εισαι μορφωμένη κοπέλα! Αλήθεια τι δουλειά κανεις αν επιτρέπεται |
|
|
|
|
|
#2376 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Οταν το εστρωνα και πηγαινα σαν κοτα, ειχα φτασει σε αυτη τη καταναλωση ,και νομιζω οτι καποιο κινητο εχω αυτη τη φωτο.Θα τη ψαξω.
|
|
|
|