![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; πολύ ωραίο ποστ παιδιά...δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό... Well done MakTheo .... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#223 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Οι τιμες που αναφερει παντως αυτο το προγραμμα πρεπει να ειναι χωρις το κερδος του αντιπροσωπου.. πχ στην αεροτομη του TypeR την εχει στο προγραμμα 456 ευρω, ενω αν ρωτησεις θα σου πουν απο 540-600 αναλογα με τον αντιπροσωπο..
Παντως ειναι μια μεγαλη βοηθεια για οτι σημαινει αυτο.. πχ βλεπεις εαν καποιο κομματι πουλιεται ξεχωριστα.. |
|
|
|
|
|
#224 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
είναι χωρίς το κέρδος του αντιπροσώπου. Το τσέκαρα.
Πάντως έχουν τεράστιο ποσοστό κέρδους στα ανταλλακτικά. Ότι θέλουν χρεώνουν στον πελάτη. |
|
|
|
|
|
#226 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Παλευα χθες επι 5 ωρες περιπου να κατεβασω το ποστ που λετε. Το κατεβασα,μετα χρειαζοταν να κατεβασει το wrar371el.exe για να το κανει αποσυμπιεση αλλα και παλι δε γινεται τιποτα, Σε καποιο αρχειο εχει αλλα νταλλον !!! Τι δε κανω σωστα ???
|
|
|
|
|
|
#227 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Το αρχειο που αποσυμπιεζεται ειναι σε μορφη ISO, το ανοιγεις με το Nero Burning Rom και το γραφεις σε ενα DVD, και μετα κανεις την εγκατασταση απο το DVD.. Αν δεν μπορεσεις και κολλησεις καπου πες μου..
ΥΓ. Απο εκει που το κατεβασες γραφει και τον σειριακο αριθμο (cd key) που θα σου ζητησει κατα την εγκατασταση του DVD.. |
|
|
|
|
|
#230 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Προχτες Σάββατο έκανα ταξίδι-αστραπή, Μαρούσι-Θεσσαλονίκη-Μαρούσι
(Μην ρωτάτε γιατί έκανα αυθημερόν τέτοιο ταξίδι, υπήρχε σοβαρός λόγος....) Το ραλλάκι με κούρασε αρκετά (δεν είναι βέβαια για ταξίδια αυτός ο κουβάς Το ερώτημα μου λοιπόν είναι το εξής: Καθώς με έχουν πάρει και εμενα τα χρόνια (33 Έχετε ταξιδέψει με το civic (με συνεχή ταχύτητα πάνω από 110 χαω) ώστε να δείτε το θέμα άνεσης και θορύβου; Μιλώντας πάντα για τους Ελληνικους "δρόμους", γιατί οι Αγγλικοί είναι σαν τον διάδρομο του Ελ.Βενιζέλος... Jimp νομιζω είχες αναφέρει ότι ήρθες Αθήνα σε 1,5 ώρα. Πως ήταν; |
|
|
|
|
|
#231 (permalink) |
|
Valve Cap
|
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ Civic,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ,ΛΙΓΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 20 Η ΜΕ 180 .
|
|
|
|
|
|
#232 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#233 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
Λες το πορτοκαλι να ειναι πιο ανετο στα ταξιδια; |
|
|
|
|
|
|
#235 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Εγω εβγαλα το σηματακι του Σαρακακη και απ'οτι φαινεται εχω παρει γυρω στα 15 αλογα. Λετε αν βαλω και αυτοκολητο της Mugen να παρω αλλα 10 ?????????????????????????
|
|
|
|
|
|
#237 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Ζηλιαρη...... θες και συ να βελτιωσεις το αμαξι σου????χαχαχαχαχα
Λοιπον να μιλησουμε σοβαρα τωρα.Πηρα ενα κομματι μπετονια (οσο πιο ψιλη γινεται)την περασα μεταξι σηματος και λαμαρινας και εκοψα ετσι την διπλης οψεως ταινια.Μετα με βενζινη και βαμβακι καθαρισα οτι ειχε μεινει. υπαρχει και αλλος τροπος,να ζεστανεις με μπιστολακι μαλλιων το σημα και να το ξεκολλησεις. πιστευω να βοηθησα καπως. περιμενω να μου πεις |
|
|
|
|
|
#238 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
Το ασημι σηματακι "CIVIC" στο πορτ-μπαγκαζ, ειναι αυτοκολλητο; Γενικα μου την σπανε τα σηματακια... |
|
|
|
|