Civinfo

14.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Εγώ εχω και φωτογραφία με 5.8. Κάπου σε καπιο thread την έκανα και ποστ αλλά δεν θυμάμαι τωρα που. Περίπου 48.7 mpg αν θυμάμαι καλά. ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 31st July 2008, 07:06   #2381 (permalink)
Locking Wheelnut

gm1980's Avatar

iTrader: (0)
Εγώ εχω και φωτογραφία με 5.8. Κάπου σε καπιο thread την έκανα και ποστ αλλά δεν θυμάμαι τωρα που. Περίπου 48.7 mpg αν θυμάμαι καλά. Γενικά καταφέρνω 7.1 με 7.2 για κάθε ντεπόζιτο.
gm1980 is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 07:18   #2382 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

botsp's Avatar

Απο τα 5.200 χλμ που έχω κάνει μέχρι τώρα , διαπίστωσα ότι η κατανάλωση κινείται απο 7 έως και 9.3 λτ/100χλμ. ανάλογα με το γκάζι που πατάς ή το σταμάτα- ξεκίνα της κίνησης.

Για 1800 παραείναι καλή - οικονομική κατανάλωση.
botsp is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 07:21   #2383 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by botsp View Post
Απο τα 5.200 χλμ που έχω κάνει μέχρι τώρα , διαπίστωσα ότι η κατανάλωση κινείται απο 7 έως και 9.3 λτ/100χλμ. ανάλογα με το γκάζι που πατάς ή το σταμάτα- ξεκίνα της κίνησης.

Για 1800 παραείναι καλή - οικονομική κατανάλωση.
Προσωπικά, τα 7.5 λτ/100 χλμ. τα θεωρώ εξαιρετική κατανάλωση για 1.8 λτ κινητήρα. Μια χαρά είναι!

Last edited by Evanthe; 31st July 2008 at 08:01.
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 07:57   #2384 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Μιά χαρά είμαστε από κατανάλωση.
panosm is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 08:21   #2385 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Πρωτον μιλαω παντα για μεσο ορο καταναλωσης κ χωρις να το εχω βαλει να μηδενιζει με καθε γεμισμα ντεποζιτου. Αρα το 8.4 ειναι ο μεσος ορος απο την αρχη που πηρα το αμαξι μεχρι τωρα. (αν κ σκεφτομαι να το βαλω να μηδενιζει με καθε γεμισμα)
Τωρα η καταναλωση εξαρταται απο πολλα πραγματα. Πρωτον απο το ποσο φορτωνουμε το αυτοκινητο, ειτε με ατομα ειτε ακομα κ κατι που εχουμε μονιμος στον πορτ μπαγκαζ ενω δεν χρειαζεται, απο τα φαναρια (η μεγαλυτερη καταναλωση που κανει καθε αυτοκινητο ειναι στο σταματα ξεκινα με πρωτη κ δευτερα ταχυτητα) απο την πιεση στα λαστιχα (σωστη πιεση λιγοτερη καταναλωση)κ φυσικα οι σωστες αλλαγες τις ταχητητας. Εγω ειμαι με 8.4 μεσο ορο αλλα μπορω να πω οτι στην εθνικη συνηθως το παταω μεχρι κ στους κοφτες . Γενικα ομως προσπαθω (οταν ειμαι σε ηρεμη κατασταση) να κανω αλλαγες by the book.
SteliosK is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 08:26   #2386 (permalink)
Triangular Exhaust

con_type s_GT's Avatar

η καλύτερη κατανάλωση που εχω κανει ειναι 280km με 17lt!!!
con_type s_GT is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 11:04   #2387 (permalink)
Locking Wheelnut

gm1980's Avatar

Quote:
Originally Posted by forever_after View Post
Σε εσένα τα άλλαξαν? Αν ναι, που?
Ego pira to siko mou simmera gia service kai tous anefera to provlima. I apantisi einai oti den ehoun ksanakousei kati tetio. Genika sthn kypro epikratei o mythos oti ta honda einai ta kalytera kai den ehoun provlimata. Oute kai oi dealers dehontai na akousoun gia provlimata dioti prosvallontai.....
gm1980 is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 12:12   #2388 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Quote:
Originally Posted by gm1980 View Post
Ego pira to siko mou simmera gia service kai tous anefera to provlima. I apantisi einai oti den ehoun ksanakousei kati tetio. Genika sthn kypro epikratei o mythos oti ta honda einai ta kalytera kai den ehoun provlimata. Oute kai oi dealers dehontai na akousoun gia provlimata dioti prosvallontai.....

Isws giati h Kypros pairnei ta autokinhta apo Iapwnia kateu8eian (de3iotimona) enw emeis ta painoume apo to ergostasio sthn Agglia
Old 31st July 2008, 12:39   #2389 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Ενδιαφερεται κανεις για αυτο?

HONDA SWITCHBLADE REMOTE KEY CONVERSION CASE 2 BUTTON on eBay, also, Honda, Car Parts, Cars, Parts Vehicles (end time 15-Aug-08 13:25:11 BST)

Εχει και δωρεαν μεταφορικα!

Σκεφτομαι να το παραγγειλω αλλα πρεπει να βρω πρωτα που θα "κοψω" το κλειδι...
Sorry που επαναλαμβανομαι αλλα με ενδιαφερει αρκετα αυτο. τελικα το λινκ δουλευει μονο απο το αρχικο post κ οχι αν το κανεις quote οπως εγω τωρα. (Αρα αν θελετε να το δειτε πηγαινετε στο αρχικο post tou MakTheo me to koumpi).

Μια ερωτηση? Πως δουλευει? Αφου το κλειδι μας εχει κωδικο για το immobilizer!??? To οποιο θεωρητικα δεν αντιγραφεται??? *** καποιος τα φωτα του?
Old 31st July 2008, 13:08   #2390 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by steliosk View Post
sorry που επαναλαμβανομαι αλλα με ενδιαφερει αρκετα αυτο. τελικα το λινκ δουλευει μονο απο το αρχικο post κ οχι αν το κανεις quote οπως εγω τωρα. (Αρα αν θελετε να το δειτε πηγαινετε στο αρχικο post tou maktheo me to koumpi).

Μια ερωτηση? Πως δουλευει? Αφου το κλειδι μας εχει κωδικο για το immobilizer!??? To οποιο θεωρητικα δεν αντιγραφεται??? *** καποιος τα φωτα του?
Δυαλύεις το κλειδί σου, βάζεις όλα τα σωθικά του στο νέο κουτάκι, πας σε καλό κλειδαρά κ σου αντιγράφει την λάμα του κλειδιού κ είσαι έτοιμος.
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 13:42   #2391 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
isws giati h kypros pairnei ta autokinhta apo iapwnia kateu8eian (de3iotimona) enw emeis ta painoume apo to ergostasio sthn agglia
Φιλε μου το 5θυρο και το 3θυρο κατασκευαζονται μονο στην Αγγλια. Και το 4 θυρο τωρα κατασκευαζεται και στην Τουρκια. Ομως δεν γνωριζω αν τα 4 θυρα η Κυπρος τα παιρνει απο Ιαπωνια η Τουρκια.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 13:46   #2392 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by gm1980 View Post
ego pira to siko mou simmera gia service kai tous anefera to provlima. I apantisi einai oti den ehoun ksanakousei kati tetio. Genika sthn kypro epikratei o mythos oti ta honda einai ta kalytera kai den ehoun provlimata. Oute kai oi dealers dehontai na akousoun gia provlimata dioti prosvallontai.....
Τι πληρωσες για το σερβις φιλε μου και τι σου αλλαξαν ? Γραψε αν θελεις στο αντιστοιχο ποστ των σερβις.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 15:17   #2393 (permalink)
Locking Wheelnut

SteliosK's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Δυαλύεις το κλειδί σου, βάζεις όλα τα σωθικά του στο νέο κουτάκι, πας σε καλό κλειδαρά κ σου αντιγράφει την λάμα του κλειδιού κ είσαι έτοιμος.

Κατσε βρε ειχα την εντυπωση οτι η λαμα περιεχει την πληροφορια για το immobilizer κ για αυτο δεν αντιγραφεται! Μηπως εννοεις κατι αλλο οτι σου φτιαχνει ο κλειδαρας? Μηπως την βαση του κλειδιου για να μπαινει στο κουτακι?

Το εχει κανει κανεις? Δουλευει?
Old 31st July 2008, 15:31   #2394 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by SteliosK View Post
Κατσε βρε ειχα την εντυπωση οτι η λαμα περιεχει την πληροφορια για το immobilizer κ για αυτο δεν αντιγραφεται! Μηπως εννοεις κατι αλλο οτι σου φτιαχνει ο κλειδαρας? Μηπως την βαση του κλειδιου για να μπαινει στο κουτακι?

Δες εδω στο Wiki να καταλαβεις τι γινεται

Flip key - Civinfo Wiki
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 15:32   #2395 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:

Όχι η λάμα φίλε μου. Είναι ένας πομπός μέσα στο κουτάκι του κλειδιού, ο δέκτης είναι στο αμάξι πάνω. Αν ψάξεις στο φόρουμ εδώ μέσα, στο αγγλικό κομμάτι, θα βρεις φωτό κ πολλούς που το έχουν κάνει κ δουλεύει.
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 16:14   #2396 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Στέλιο το κλείδι είναι μόνο μέταλλο και τίποτε άλλο, το immobilizer είναι σε πομποδέκτη στο κουτάκι.
panosm is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 16:36   #2397 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Quote:
Originally Posted by evanthe View Post
Καλά βρε παιδιά, με πόσο το πάτε εκτός πόλεως κι έχετε φτάσει τέτοιες χαμηλές καταναλώσεις? Εγώ κινούμαι ως επί το πλείστον εθνική οδό και κάτω από 7.5 δεν έπεσα ποτέ.
Κατανάλωση στην εθνική με 6η και ταχύτητες 140 με 150 και όπου χρειαστεί παραπάνω ''πάτημα'', κατανάλωση 6.2... Πέρυσι το καλοκαίρι είχα κάνει με 50λιτρα 770km

Last edited by forever_after; 31st July 2008 at 16:41.
forever_after is offline   Reply With Quote
Old 31st July 2008, 22:37   #2398 (permalink)
Locking Wheelnut

gm1980's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Τι πληρωσες για το σερβις φιλε μου και τι σου αλλαξαν ? Γραψε αν θελεις στο αντιστοιχο ποστ των σερβις.
Πλήρωσα 76 ευρώ το πρώτο σερβις και το τι αλλαξαν ήταν φίλτρα και λάδι και τάχα γενικός έλεγχος. Οσον αφορά την ανάρτηση μου είπαν ότι είναι εντάξι και τους ρώτησα αν έλεγξαν πού είναι η χρώματιστη κουκκίδα για να δώ αν ήταν ανάποδα τοποθετημένο. Μου απάντησαν ότι το έλεξαν και είναι ορθά τοποθετημένα. Όσον αφορά το πρόβλημα με τον συναγερμό προθημοποιήθηκαν να το ελέξουν και έκαν έλεγχο στις ασφάλειες για να επιβεβεωθώ ότι δεν βρίσκεται εκεί το πρόβλημα. Τελικά τους έπεισα να αποσυνδέσουν την μπαταρία για 5 λεπτα και να ξανακάνουμε ένα έλεγχο. Το αποτέλεσμα, ο συναγερμός δουλεύει.

Α μου έκαναν και μία ωρέα ερώτηση: Που τα ξέρεις όλα αυτά εσυ?

Επίσης μου αντίστρεψαν τα ελαστικά. Τα μπροστά πίσω και τα πίσω μπρός και παρατήρησα ότι το αμάξι υπερστρέφει για κάπιο λόγο κάτι που δέν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα. Προσπάθησα αρκετά να δουλέψω το vsa (σε λογικά πλαίσια πάντα) και δέν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ, σήμερα ενεργοποιήθηκε σε δύο περιπτώσεις εκ των οποίω_