![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Εγώ εχω και φωτογραφία με 5.8. Κάπου σε καπιο thread την έκανα και ποστ αλλά δεν θυμάμαι τωρα που. Περίπου 48.7 mpg αν θυμάμαι καλά. ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2381 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Εγώ εχω και φωτογραφία με 5.8. Κάπου σε καπιο thread την έκανα και ποστ αλλά δεν θυμάμαι τωρα που. Περίπου 48.7 mpg αν θυμάμαι καλά. Γενικά καταφέρνω 7.1 με 7.2 για κάθε ντεπόζιτο.
|
|
|
|
|
|
#2382 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Απο τα 5.200 χλμ που έχω κάνει μέχρι τώρα , διαπίστωσα ότι η κατανάλωση κινείται απο 7 έως και 9.3 λτ/100χλμ. ανάλογα με το γκάζι που πατάς ή το σταμάτα- ξεκίνα της κίνησης.
Για 1800 παραείναι καλή - οικονομική κατανάλωση. |
|
|
|
|
|
#2383 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Προσωπικά, τα 7.5 λτ/100 χλμ. τα θεωρώ εξαιρετική κατανάλωση για 1.8 λτ κινητήρα. Μια χαρά είναι!
Last edited by Evanthe; 31st July 2008 at 08:01. |
|
|
|
|
|
#2385 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Πρωτον μιλαω παντα για μεσο ορο καταναλωσης κ χωρις να το εχω βαλει να μηδενιζει με καθε γεμισμα ντεποζιτου. Αρα το 8.4 ειναι ο μεσος ορος απο την αρχη που πηρα το αμαξι μεχρι τωρα. (αν κ σκεφτομαι να το βαλω να μηδενιζει με καθε γεμισμα)
Τωρα η καταναλωση εξαρταται απο πολλα πραγματα. Πρωτον απο το ποσο φορτωνουμε το αυτοκινητο, ειτε με ατομα ειτε ακομα κ κατι που εχουμε μονιμος στον πορτ μπαγκαζ ενω δεν χρειαζεται, απο τα φαναρια (η μεγαλυτερη καταναλωση που κανει καθε αυτοκινητο ειναι στο σταματα ξεκινα με πρωτη κ δευτερα ταχυτητα) απο την πιεση στα λαστιχα (σωστη πιεση λιγοτερη καταναλωση)κ φυσικα οι σωστες αλλαγες τις ταχητητας. Εγω ειμαι με 8.4 μεσο ορο αλλα μπορω να πω οτι στην εθνικη συνηθως το παταω μεχρι κ στους κοφτες |
|
|
|
|
|
#2387 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Ego pira to siko mou simmera gia service kai tous anefera to provlima. I apantisi einai oti den ehoun ksanakousei kati tetio. Genika sthn kypro epikratei o mythos oti ta honda einai ta kalytera kai den ehoun provlimata. Oute kai oi dealers dehontai na akousoun gia provlimata dioti prosvallontai.....
|
|
|
|
|
|
#2388 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Isws giati h Kypros pairnei ta autokinhta apo Iapwnia kateu8eian (de3iotimona) enw emeis ta painoume apo to ergostasio sthn Agglia |
|
|
|
|
|
|
#2389 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Μια ερωτηση? Πως δουλευει? Αφου το κλειδι μας εχει κωδικο για το immobilizer!??? To οποιο θεωρητικα δεν αντιγραφεται??? *** καποιος τα φωτα του? |
|
|
|
|
|
|
#2390 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2391 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Φιλε μου το 5θυρο και το 3θυρο κατασκευαζονται μονο στην Αγγλια. Και το 4 θυρο τωρα κατασκευαζεται και στην Τουρκια. Ομως δεν γνωριζω αν τα 4 θυρα η Κυπρος τα παιρνει απο Ιαπωνια η Τουρκια.
|
|
|
|
|
|
#2392 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2393 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Κατσε βρε ειχα την εντυπωση οτι η λαμα περιεχει την πληροφορια για το immobilizer κ για αυτο δεν αντιγραφεται! Μηπως εννοεις κατι αλλο οτι σου φτιαχνει ο κλειδαρας? Μηπως την βαση του κλειδιου για να μπαινει στο κουτακι? Το εχει κανει κανεις? Δουλευει? |
|
|
|
|
|
|
#2394 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Δες εδω στο Wiki να καταλαβεις τι γινεται Flip key - Civinfo Wiki |
|
|
|
|
|
|
#2395 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Όχι η λάμα φίλε μου. Είναι ένας πομπός μέσα στο κουτάκι του κλειδιού, ο δέκτης είναι στο αμάξι πάνω. Αν ψάξεις στο φόρουμ εδώ μέσα, στο αγγλικό κομμάτι, θα βρεις φωτό κ πολλούς που το έχουν κάνει κ δουλεύει.
|
|
|
|
|
|
#2397 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Κατανάλωση στην εθνική με 6η και ταχύτητες 140 με 150 και όπου χρειαστεί παραπάνω ''πάτημα'', κατανάλωση 6.2... Πέρυσι το καλοκαίρι είχα κάνει με 50λιτρα 770km
Last edited by forever_after; 31st July 2008 at 16:41. |
|
|
|
|
|
#2398 (permalink) | |
|
Locking Wheelnut
|
Quote:
Α μου έκαναν και μία ωρέα ερώτηση: Που τα ξέρεις όλα αυτά εσυ? Επίσης μου αντίστρεψαν τα ελαστικά. Τα μπροστά πίσω και τα πίσω μπρός και παρατήρησα ότι το αμάξι υπερστρέφει για κάπιο λόγο κάτι που δέν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα. Προσπάθησα αρκετά να δουλέψω το vsa (σε λογικά πλαίσια πάντα) και δέν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ, σήμερα ενεργοποιήθηκε σε δύο περιπτώσεις εκ των οποίω_ |