![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Απίστευτο! 7 χλμ απόσταση με 70 ταχύτητα...σε 2' φτάνεις?... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2422 (permalink) |
|
βαριεμαι να βαριεμαι.....
Locking Wheelnut
iTrader: (0)
|
Στα 3 λεπτά στρίβω για το μαγαζί στα 6 με 7 παρκάρω(κάνω κάνα 10λεπτο άμα πετύχω κίνηση)!!!!και είμαι ο μονός που πάω με 70κμ στο δρόμο....όλοι οι υπόλοιποι 90-100(μόλις πέρσι έφτιαξαν σωστά το δρόμο)
ΕΠΑΡΧΕΊΑ rulezzzz!!!!! Last edited by ntinosntinos; 2nd August 2008 at 21:11. |
|
|
|
|
|
#2424 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Γεια είπα να δημιουργήσω μια τετοια ενότητα στην οποία θα γραφουμε διάφορα προστημα που τρώμε απο περίεργους ($%#%&!@$&!#@&^$%# το ^%^*!*@#%!* τους) και πως θα επρεπε να τα αντιμετωπήσουμε απο πλευράς δικαιοσύνης η και νομικής υποστήριξης (δεν μπορει θα υπαρχει και κάποιος δικηγόρος στο Φόρουμ)
|
|
|
|
|
|
#2425 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ακουστε τι μου συνέβη!
Εργάζομαι στον Ολυμπιακό Βόλου ως φυσικοθεραπευτής (εχει σημασία) κατεβαίνω απο την Πορταριά που είχαμε προετοιμασία ντυμένος με την στολή της απο στολής. Ο πρόεδρος μας έχει τσακωθεί με τον δήμαρχο της πορταριάς και της Αλλης Μεριάς! οπότε όπως κατεβαίνω με σταματάνε στην Αλλη Μεριά δήθεν έλενχος ρουτίνας (σημείωση: δεν έτρεχα γιατι είχα 3 αμάξια μπροστά, Φορούσα ζώνη και είχα κατεβασμένα τα παράθυρα) Αφού προσπαθήσαν να κολήσουν στο οτι είχα στο φακελάκι της ασφάλειας την προσωρινή ασφάλεια και δεν μπορεσαν γιατι τους εδειξα την κανονική κολήσανε οτι εχω φιμέ τζάμια (το Νο2) τους λέω: - έχω χαρτί οτι επιτρέπεται (και τους το δείχνω) -Δεν υσχήει αυτό γιατί δεν φαίνεται μεσα ο οδηγός και οι επιβάτες -βγάλτε τα γυαλια ηλίου και θα δείτε οτι φαίνονται όλα -Να βγαλω εγώ τα γυαλιά μου (σημείωση εγώ φοράω κανονικά) -Καλα γράψτε με αλλα εγώ δεν απο δέχομαι την κλήση και θα πάω στον προηστάμενο σας γιαυτό γράψτε μου και τα στοιχεια σας στην κλήση! -εντάξει (γραφει την κλίση) υπογράψτε! - την υπογραφή μου θα την βάλω αφού διαβάσω την κλίση οχι οπου κι οπου(διαβάζω την κλήση, υπογράφω και πέρνω την κλίση) - Μην Λες πολλά - Μην λέτε πολλά οπως εγώ ετσι και εσεις θα μου μιλάτε στον πληθυντικό - καλά περίμενε μισο λεπτό (βγάζει κατσαβίδι ο κ@ργι@λ1ς και μου παίρνει τις πινακίδες και το δίπλωμα) Μετα απο αυτό να σταματήσω ξανα σε μπλόκο η να βγάλω τα 140 (και προσεχώς 160) ατια μου για κατουρημα στην εξοχή και μην τον είδατε τον παναή Ποια θα έπρεπε να είναι η οδός που πρέπει να ακολουθήσω (θέλω πάρα πολύ να του κάνω μια καταγγελεία του που^$@$@! ) παρεπηπτώντος μίλησα με τον γιαννη (του κλαμπ μας) και είχε και αυτός φιμέ τσαμια και περασε απο εκεί σήμερα και τους είδε και δεν τον σταματήσανε (εχω μιλήσει ήδη με την ΠΑΕ και θα γίνει της Πουτ@ν@ς με τον διευθυντή της τροχαίας και θα τα πάρω πισω όλα αλλα και να μιν γίνει τίποτα εδω και 4 χρόνια κυκλοφορούσα χωρίς δήπλωμα σε 10 μερες θα κολλήσω κανας δικηγόρος παιδιά??? |
|
|
|
|
|
#2426 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Φιλε μου παρομοιο σκηνικο ειχαν κανει και στον αδερφο μου. Τα πηραν ολα πισω (μετα απο λιγες μερες) και σβησαν τις κλησεις οταν πηγε και εκανε εγγραφη αναφορα στην τροχαια (εδωσε ενα αντιγραφο στον διευθυντη Τροχαιας και ενα στον γενικο διευθυντη της Αστυνομιας).
Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να γραψεις μια επιστολη με τι ακριβως συνεβη, να την βγαλεις 3-4 αντιγραφα και να δωσεις απο ενα στους 2 διευθυντες (Τροχαιας και Αστυνομιας). Κατοπιν θα ζητησεις απο το τμημα ενα εγγραφο να σου δωσουν για να κανεις αναφορα αυτους τους "κυριους" που σου κανανε το σκηνικο. |
|
|
|
|
|
#2429 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
αν διαβάσετε τους όρους του φόρους θα δείτε ότι το συγκεκριμένο θρετ κινείται στα όρια της νομιμότητας όπως τουλάχιστον αυτή ορίζεται από τους Βρετανούς. Το μεταφέρω στο γενικό για προφανείς λόγους
|
|
|
|
|
|
#2430 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
φίλε μου για το θέμα σου τώρα... θα απευθυνθείς αμέσως στην τοπική διευθυνση τροχαίας όπου θ' αναφέρεις το περιστατικό στον ανώτερο του και θα υποστηρίξεις ότι θα κινηθείς νομικά. Θα υποστηρίξεις εμπάθεια του οργάνου αναφέροντας ότι δεν είσαι πουθενά παράνομος και ότι δεν δικαιούται να σου αφαιρέσει τις πινακίδες. Θα αναφέρεις ότι θα απευθυνθείς στο συνήγορο του πολίτης αλλά και ότι θα κάνεις προσωπική αναφορά για το θέμα στο υπουργείο εσωτερικών.
Τώρα μια γενική συμβουλή...πάντα θα είστε ευγενικοί με τα όργανα της τάξης και δεν θα είστε εριστικοί ακόμα και αν έχετε όλα τα δίκια με το μέρος σας. |
|
|
|
|
|
#2431 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2432 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2433 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ενταξη ηρέμησα αλλα ειμαι τετοιος χαρακτήρας που δεν μπορώ ναμε τρώει το αδικο και να μην κάνω τίποτα (στο τέλος θα κανω καμια χαζομαρα το ξέρω τυπου βγαζεις λοστάρι βρείσκεις χαστουκακο του το χώνεις κανονικα κτλ κτλ) με βιδώνει η αδιαλαξία η ψευτομαγκιά και λοιπα τινά που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία και επειδή ξέρω οτι πολλοι σκέφτονται το ιδιο απορώ που δεν γίνεται τίποτα σε αυτή τη χωρα! Μην με πείτε μ@λ@κ@ αλλα αν και δν εζησα την δικτατορία πειστεύω οτι μας χρειάζεται ανα 20 χρονακια μια τετοια ετσι σαν επέτειο ρε παιδί μου
|
|
|
|
|
|
#2435 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Ασχετο, ειδατε το "νεο" VW Golf VI..
DRIVE MAGAZINE - ????????? ?? ??? & ???????????? ??? ?? ?????????? - ??? VW Golf VI: ?????? ???????????! Που το ειδαν το καινουριο?!?! Ουτε για πλακα δεν πιανει το δικο μας, σχεδον σαν ενα facelift του υπαρχοντος Golf ειναι.. |
|
|
|
|
|
#2436 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote: