![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by loon1x Εγω παντως οταν το παρηγγειλα το αμαξι τους ειπα να μη βαλουν σηματακι Σαρακακη πανω... Δειχνει αισχος στο αμαξι. Θυμιζει κατι ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#242 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#244 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
σε μένα τοσο στο οικογενειακο cr-v όσο και στο σιβικ αλλά και στο νέο κολτ δεν επερτεψε την τοποθετηση του εξ αρχής...απλα΄τους ειπα να μην το δω όταν θα μου το παραδώσουν
|
|
|
|
|
|
#246 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Skam στη σελιδα με τα Φαουλ ,υπαρχουν καποιες νεες αναφορες για τα μπροστινα αμορτισερ. Καπου λενε και για τα ελατηρια, αυτο που εχεις πει και εσυ. Μηπως βγηκε κανενα μπουλετιν και για τα ελατηρια??? Μπορεις να τα διαβασεις λιγο μηπως εχουμε κατι νεοτερο. Εγω δε βγαζω σωστη ακρη με τα αγγλικα. Λιγα πραγματα καταλαβαινω. Απο βδομαδα θα παω και εγω να τους πω να παραγγειλουν τα εμπρος αμορτισερ. Θα κοιταξω να δω το νεο κωδικο.
|
|
|
|
|
|
#247 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Λοιπον, εγω δεν θα το βγαλω με μπιστολακι!! Θα το βγαλω με σφυρι!!
Επισης προτεινω το εξης!! Γιατι να αγορασουμε αυτοκολλητα απο τους αγγλους?? Θα φτιαξουμε ενα μεγαλο δικο μας αυτοκολλητο με το σημα του Σ!!! Οσοι δεν εχουν και γυαλινη οροφη θα το βαλουν και στον ουρανο, να θυμιζει εκεινα τα muni cooper (ναι καλα διαβασατε..) με την αγγλικη σημαια!! Γενικα θα βαλουμε παντου!! |
|
|
|
|
|
#248 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#250 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
rallakia σε βλεπω να κανεις το civic σου απο GENERAL LEE -->BRUCE LEE. Αντε βρε και εις ανωτερα....................................
|
|
|
|
|
|
#252 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
πρόσεξε μόνο μην το κάνεις κάγκουρ lee...
Η αλήθεια είναι ότι όταν το αυτοκίνητο μας γίνει προσιτό λόγω παλαιότητας στους απανταχού...καγκουροβελτιωτές θα βεβηλωθεί πολύ. Μέχρι τότε ας τα έχουμε χαρεί εμείς... |
|
|
|
|
|
#255 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Ειδα σημερα μια διαφημιση για το τι θεμα θα εχει στην εκπομπη ( ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ) ο Ευαγγελατος τη Τεταρτη το βραδυ. Αντι να βαζουν γνησια ανταλακτικα στις αντιπροσωπειες,βαζουν ημιτασιον αλλα τα πληρωνουμε για γνησια. Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον φανταζομαι η εκπομπη του.....
|
|
|
|
|
|
#256 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Τι κανετε Αθηναιοι, βαλατε τα εργαλεια στο χιονια ?? Χαθηκατε!!! Εδω στη Λαρισα πολυ λιγο χιονι. Το εριξε ολο σε σας εκει !!! Εχεται αγορασει το αντιλιοσθητικο πανι (ετσι γραφεται?) ??? Γιατι Αλυσιδες οπως ξερουμε δε μπαινουν...
|
|
|
|
|
|
#257 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Εγω το εβαλα την Τεταρτη που μας περασε κ αυτο λογο του hobby μου(snowboard).
Εχω αγορασει αντιολησθιτικο πανι (Autosock),το οποιο ναι μεν κανει καποια δουλεια,αλλα δεν ειναι για πολλα... Σε παχυ χιονι κολλησα λιγο κ σπρωξαμε για να συνεχισω κ καταφερα να τα τρυπισω τα πανια!! Ηταν ενα αλλο παλικαρι με civic μαζι κ εκεινος ειχε αλυσιδες που κλεινουν απο την εξω μερια του τροχου κ δεν ειχε κανενα προβλημα... Αυτη θα ειναι κ η επιλογη μου,μιας κ ειναι κ δοκιμασμενη λυση. Αλλα ειναι ακριβες,384-400 ευρω σε μαγαζια κ απο το ιντερνετ τις βρηκα 230(χωρις φορο)+54 μεταφορικα. Αυτες ειναι οι αλυσιδες Trakonline best snow chain trak productions |
|
|
|
|
|
#258 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Χαιρετε κυριοι (δεν λεω & κυριες, αφου δεν εχουμε
Λοιπον εδω στο Μαρουσι βρισκομαστε στην καταψυξη Πανω που καλυτερευε πριν 1 ωρα αγριεψε και στο μπαλκονι εφτασε 40 ποντους! Φωτογραφιες αργοτερα.... Γιατι δεν μπαινουν αλυσιδες στο civic ? Πολυ μεγαλη η διασταση του ελαστικου? Και εγω που θα δοκιμαζα να του βαλω αυτες που εχω τωρα σε διασταση 185/55/R14 |
|
|
|
|
|
#259 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Ευτυχως που τα καναλια απο χτες δειχνουν χιονια και δεν μας ζαλιζουν τα @@ με τον Θεμο , τον Γαρυφαλλοπουλο
Αντε και καλη επιτυχια στην ΠΑΝΑΘΑ στο μπασκετ το βραδυ! ΟΥΥΥΥ ΓΑΥΡΟΙ και οι φωτογραφιες που υποσχεθηκαμε, απο τον ανταποκριτη μας Γιωργο Φιλιππακη |