![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; εγώ σκεφτόμουν για autosock αλλά μετά το review του loon1x αρχίζω να το ξανασκέφτομαι... βασικά μου άρεσε πολύ σαν πατέντα για το λόγο του ότι ... | ||
| Help Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#261 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
εγώ σκεφτόμουν για autosock αλλά μετά το review του loon1x αρχίζω να το ξανασκέφτομαι...
βασικά μου άρεσε πολύ σαν πατέντα για το λόγο του ότι δε θα υπάρχουν κραδασμοί και ούτε δυσκολία στο να τα φορέσεις... είχα ξανακούσει ότι σε άσφαλτο κόβεται εύκολα πάντως... η λύση είναι τα χιονολάστιχα,αλλά και πάλι.....για κάποιες φορές που θα βρεθείς σε χιόνια πρέπει να τα φοράς 4 μήνες τουλάχιστον, το χρόνο... κι εγώ πάω για snowboard,χθες μόλις ήμουν,αλλά τώρα πλέον δεν αφήνουν και κλειστούς δρόμους...περνάει συνέχεια το εκχιονιστικό μηχάνημα και η αλατιέρα... ααχχχ αυτή η αλατιέρα...καλή αλλά προκαλεί μεγάλη ζημιά...τίγκα στο αλάτι το όχημα...!πλύσιμο κατευθείαν....δεν είναι για να μένει.... |
|
|
|
|
|
#263 (permalink) |
|
Valve Cap
|
ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ,ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΕΝΑ 4Χ4 ΚΑΙ ΟΧΙ Civic.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
|
|
|
|
|
|
#264 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Για 10 φορές το χρόνο ,και αν, που θα επισκεφτείς ένα χιονοδρομικό,του οποίου τους δρόμους τους ανοίγουν πλέον για τα καλά,με κάθε τρόπο,αξίζει και να πάρεις 4x4? ?
υπάρχει βέβαια και η περίπτωση όπου το χιόνι δε σε ρωτάει...αν σε πιάσει στο δρόμο τι θα κάνεις ?? εκτός αν το αμάξι το κλείνεις σε γκαράζ από 1 Δεκεμβρίου μέχρι την άνοιξη...που δε νομίζω..! αφού όλο τον υπόλοιπο χρόνο το κινείς στην άσφαλτο!!! Last edited by Xmitsos; 18th February 2008 at 11:43. |
|
|
|
|
|
#265 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|
Συμφωνω κ εγω με Xmitsos.
Ειχα σκεφτει κ για χιονολαστιχα αλλα κ παλι δεν αξιζει... Εστω κ αν ειναι ακριβες οι πατενταρισμενες αλυσιδες για τα αυτοκινητα που δεν παιρνουν κανονικες,πιστευω τα αξιζουν τα λεφτα τους. Τη στιγμη που θα τις χρησιμοποιησω για το χομπι μου κ ουτε θα παω σαν χαζος χωρις αλυσιδες στο αμαξι η ακομα χειροτερα χωρις να ξερω να τις βαλω κ να ξενερωσω κ να πρεπει να γυρισω πισω στην καλυτερη περιπτωση. |
|
|
|
|
|
#266 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#267 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Παιδια στο πρωιν αμαξι μου Rover ειχα προβλημα με το χρωμα. Το λαστιχο του νερου να ακουμπουσε πανω στο χρωμα το εγδερνε. Στο vivid civic μου ομως δε παρατηρω το ιδιο.
|
|
|
|
|
|
#269 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
τολμάμε νομίζεις ? ?
αποκλείεται ...η βούρτσα απαγορεύεται ΡΗΤΑ!όχι μόνο για το civic...αλλά για κάθε αυτοκίνητο!!! παρεπιπτώντως.... σήμερα μόλις πριν 2 ώρες παρήγγειλα κι εγώ το δικό μου vivid blue pearl 3d Type S και περιμένω μέσα σε ένα δεκαήμερο να το έχω! |
|
|
|
|
|
#270 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Καλος να το δεχτεις φιλε μου. Θα Βρηκες απο τα τελευταια vivid που εβγαλε η παραγωγη!!! Θα εχεις και εσυ συλεκτικο αμαξι,λογο του χρωματος!!!! Ουτε και εγω το βαζω σε βουρτσα. Αλλα για στεγνωμα εχω παρει συνθετικο πετσι. Νομιζω οτι ειναι πιο μαλακο. Ειναι σε ενα κιτρινο πλαστικο κουτι. Επισης μετα απο βροχη,οταν εχει πιασει στις πορτες αλλα και το πισω μερος, τη βρωμια που συνηθως πιανει, αφου ριξω με πιεση αρκετο νερο,το παιρναω ελαφρα με μια βουρτσα χειρος αυτοκινητου αλλα με μαλακη τριχα εψαξα και βρηκα. Οταν εχει τη βρωμια της βροχης και το περνας με σφουγγαρι,εχω τη γνωμη οτι φυλακιζεται η βρωμια αναμεσα στο σφουγγαρι και τη λαμαρινα με αποτελεσμα να γρατσουνα το χρωμα.Γι'αυτο βαζω τη βουρτσα χειρος πρωτα αλλα παντα με ελαφριες κινησεις και οχι πιεση.
|
|
|
|
|
|
#271 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Ναι πράγματι...είναι από τα τελευταία 7 κομμάτια Vivid Blue Pearl Type S plus που υπήρχαν στο τελωνείο εδώ στην Ελλάδα!Τώρα πλέον 6...αφού καβάτζωσα εγώ το ένα...
Και σιβίκ...και συλλεκτικό λόγο χρώματος! |
|
|
|
|
|
#275 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Παιδια μπορειτε να καταλαβετε τι λεει αυτη η προταση ??? Sorry jimp but i cant she thr part no. Thats body kit available in uk ???
|
|
|
|
|
|
#278 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Ευχαριστω πατριδα... Τωρα απο ποιο ανταλακτικο δε μπορει να δει τον αριθμο ??? Η πλαστικη σιτα του εμπρος σποιλερ πως λεγεται στα αγγλικα. Καθαρα δε φαινονται τα νουμερα στο τιμολογιο ???
|
|
|
|
|
|
#279 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
παιδιά τι βλακείες,βρήκα τα αυθεντικα αξεσουάρ της honda για το πεντάθυρο απλά πηγένετε στο εξείς site Honda Accessories Car and Motorcycle - Honda Access Europe NV μετά στο download και ανοίξτε το pdf του πεντάθυρου έχει τα πάντα.
|
|
|
|