![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by gatoz Οχι, δεν νοιώθω 'καμμενος'. Το civic είναι καλό αυτοκίνητο, έχει προσωπικότητα, μου αρέσει εμφανισιακά πολύ, αλλά πλην της εσωτερικής και εξωτερικής ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3041 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Οτι καλυτερο που εχω διαβασει. Εχει πολυ δικιο ο φιλος μας,δινει πολλους ποντους στο αμαξι μας το civinfo.com και η παρεα που εχουμε φτιαξει.....
|
|
|
|
|
|
#3043 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
με τον mike παραλάβαμε τα αυτοκίνητά μας ακριβώς την ίδια μέρα κατά τύχη .. . απλά τα εργαλεία μας ταξιδεύανε με την ίδια νταλίκα! κι εγώ με τη σειρά μου έχω να πώ μόνο καλά λόγια για το αμάξι . . .. ένα μικρόπροβληματάκι που υπήρχε και είχε αναφερθεί κάποτε ,για τράβηγμα του τιμονιού, κι αυτό μπορώ να σας πω ότι χωρίς να κάνω κάτι εγώ έχει εξαφανιστεί...πιθανόν να ήταν κάποια διαφορά πιέσεως ή κάποιο ελλατωματικό ελλάστικό το οποίο έχει πατηθεί πλέον μιας και κοντεύω τα 10000 χλμ! κατά τ'άλλα το αμάξι με έχει αφήσει κατά 101% ευχαριστημένο!δε θα το άλλαζα με κανένα άλλο στα 23300 ευρώ που το πήρα αλλά ούτε και με άλλα αμάξια στη κατηγορία του,...ούτε ακριβότερα αλλά ούτε και φθηνότερα! |
|
|
|
|
|
|
#3044 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
ειδα οτι την ερχομενη κυριακη 19/10,12.00το μεσημερι, στο καρφουρ Λαρισας, θα μαζευτουν τα μελη απο το eosclub.καπου στα 15-20 κομματια...
pame για κοντρες? γνωριμιες? συγκρισεις? ???? Last edited by s33s; 13th October 2008 at 22:05. |
|
|
|
|
|
#3045 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Εγω θα ειμαι 100% μεσα!!!!! 10:00 για κανα καφέ στη Λαρισα και μετα παμε!!!!! Θα εχω και το λοσταρι μαζι ....μην φαμε και κανα ξυλο ετσι σαν το γαλα μες τις μυγες που θα ειμαστε!!!! |
|
|
|
|
|
|
#3051 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
παιδια εχω νεοτερα για το προβλημα μου του τριξιματος στην κολωνα.το mail που εσειλα στη honda επιασε τοπο μαλλον.τωρα με ενημερωσαν απο τον Σ οτι ετοιμαζεται να ερθει ο τεχν.διευθ.της H Ευρωπης να το δει απο κοντα.ειχαν λεει και μια σκεψη να στειλουμε το αυτοκινητο στην Αγγλια και να μου εδιναν ενα αλλο μεχρι να βρεθει λυση αλλα αυτο θα επαιρνε μηνες και τελικα προτιμησαν να ερθει εδω ο τεχν.διευθ.πιστευουν οτι μεχρι το τελος του μηνα θα ειναι εδω.και αφου θα ερθει εδω με την ευκαιρια θα τον ρωτησω και τα υπολοιπα προβληματα μας.ειναι μεγαλη ευκαιρια νομιζω.οποτε θα χρειαστω μια λιστα ωστε να του την δωσω.
|
|
|
|
|
|
#3053 (permalink) | |
|
Magic Rear Seat
|
Quote: