Civinfo

24.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Με την λιστα λογω υποχρεωσεων δεν το κοιταξα ... θα πάρω αυριο τηλεφωνο παντως...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15th October 2008, 19:23   #3061 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

iTrader: (0)
Με την λιστα λογω υποχρεωσεων δεν το κοιταξα ... θα πάρω αυριο τηλεφωνο παντως
maikeru is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2008, 19:31   #3062 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Αυριο έχω ραντεβου στον Σαρ για την μυρωδια, ελπιζω να έχω καποια σαφή απαντηση και οχι οτι στροβιλιζονται τα καυσαερια και να ελεγξουν τις εισαγωγες αερα του χωρου αποσκευων. Εις αυριον τα νεοτερα...
forever_after is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2008, 20:48   #3063 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by forever_after View Post
Αυριο έχω ραντεβου στον Σαρ για την μυρωδια, ελπιζω να έχω καποια σαφή απαντηση και οχι οτι στροβιλιζονται τα καυσαερια και να ελεγξουν τις εισαγωγες αερα του χωρου αποσκευων. Εις αυριον τα νεοτερα...
Για τη μυρωδια ο maikeru εγραψε τι του ειπαν στη Ματσικα στο Βολο τι φταιει. Το γραφει στα φαουλ . Και ειναι απλο. Σε μια γωνια που κανει ο σωληνας της εξατμισης εχει απο πανω ενα μονωτικο και αυτο μυριζει. Κατι τετοιο μας εγραψε. Το θεμα ειναι αν αλλαζεται το μονωτικο αυτο με καποιο που δεν μυριζει ??? Μιχαλη υπαρχει δυνατοτητα να αλλαχτει ? Σου ειπαν κατι τετοιο ?
jimp is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2008, 20:57   #3064 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Για τη μυρωδια ο maikeru εγραψε τι του ειπαν στη Ματσικα στο Βολο τι φταιει. Το γραφει στα φαουλ . Και ειναι απλο. Σε μια γωνια που κανει ο σωληνας της εξατμισης εχει απο πανω ενα μονωτικο και αυτο μυριζει. Κατι τετοιο μας εγραψε. Το θεμα ειναι αν αλλαζεται το μονωτικο αυτο με καποιο που δεν μυριζει ??? Μιχαλη υπαρχει δυνατοτητα να αλλαχτει ? Σου ειπαν κατι τετοιο ?
Την διάβασα την απάντηση του maikeru,δεν αποκλείεται να είναι αυτό που του είπαν, αλλά δουλειά τους είναι να στρώσουν κώλο (sorry) και να βρουν τι φταίει. Δεν θα τους δίνουμε μασημένη τροφή. Αν ήταν έτσι θα ήμασταν εμείς μηχανικοί και δεν θα τους είχαμε ανάγκη.
Old 15th October 2008, 21:16   #3065 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Παιδια απο την εμπειρια που εχω δυο χρονια τωρα με αυτο το αμαξι με τα προβληματα που εχω και εχετε και εσεις και μετα τον αυξημενο αριθμο των αμερικανικων bulletin που εδωσε ο pottsy καταλαβα το εξης. Ειναι αδυνατον να παρακολουθησεις τοσα bulletin ενας μονο υπευθυνος στο καθε συνεργειο της Χοντα. Γιατι αυτος ο υπευθυνος εχει αλλα τοσα bulletin και για τα μιτσουμπιση και αλλα τοσα για τα volvo. Εγω εχω μια αψογη συνεργασια με το συνεργειο της Χοντα εδω στη Λαρισα ,ο υπευθηνος προσπαθει για το καλυτερο. Ψαχνει και προσπαθω να τον βοηθησω και εγω βασει με αυτα που διαβαζω στα φαουλ στο αγγλικο κομματι του φορουμ. Δεν γινεται παιδια να παρακολουθησει ενας ανθρωπος τοσα μπουλετιν για τοσα μοντελα. Βοηθηστε και εσεις τους ανθρωπους αυτους συμφωνα με αυτα που διαβαζεται εδω. Οτι προβλημα εχουμε οι αγγλοι το εχουν γραψει και πολλοι τα εχουν λυσει.
Old 15th October 2008, 21:21   #3066 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Quote:
Παιδια απο την εμπειρια που εχω δυο χρονια τωρα με αυτο το αμαξι με τα προβληματα που εχω και εχετε και εσεις και μετα τον αυξημενο αριθμο των αμερικανικων bulletin που εδωσε ο pottsy καταλαβα το εξης. Ειναι αδυνατον να παρακολουθησεις τοσα bulletin ενας μονο υπευθυνος στο καθε συνεργειο της Χοντα. Γιατι αυτος ο υπευθυνος εχει αλλα τοσα bulletin και για τα μιτσουμπιση και αλλα τοσα για τα volvo. Εγω εχω μια αψογη συνεργασια με το συνεργειο της Χοντα εδω στη Λαρισα ,ο υπευθηνος προσπαθει για το καλυτερο. Ψαχνει και προσπαθω να τον βοηθησω και εγω βασει με αυτα που διαβαζω στα φαουλ στο αγγλικο κομματι του φορουμ. Δεν γινεται παιδια να παρακολουθησει ενας ανθρωπος τοσα μπουλετιν για τοσα μοντελα. Βοηθηστε και εσεις τους ανθρωπους αυτους συμφωνα με αυτα που διαβαζεται εδω. Οτι προβλημα εχουμε οι αγγλοι το εχουν γραψει και πολλοι τα εχουν λυσει.
Μάλιστα... Πες λοιπόν οτι τους αναφέρω αύριο αυτο που είπαν στον maikeru και αν μπορεί να αλλαχθεί το αλλάζουν και το πρόβλημα παραμένει. Τι γίνεται τότε? Θα πρέπει να ξαναπάω και να αναλώνομαι σε ανούσιες συζητήσεις για το πως θα πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους, που στην τελική είναι υποχρέωση τους!
Old 15th October 2008, 21:29   #3067 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Μάλιστα... Πες λοιπόν οτι τους αναφέρω αύριο αυτο που είπαν στον maikeru και αν μπορεί να αλλαχθεί το αλλάζουν και το πρόβλημα παραμένει. Τι γίνεται τότε? Θα πρέπει να ξαναπάω και να αναλώνομαι σε ανούσιες συζητήσεις για το πως θα πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους, που στην τελική είναι υποχρέωση τους!
Αναφερε αυτο που εγραψε ο Μιχαλης και Δωσε τους χρονο να το ψαξουν και στα κεντρικα. Παρε τους μονο ενα τηλεφ στην αρχη και αφησε τους να το ψαξουν.
Old 15th October 2008, 21:33   #3068 (permalink)
Triangular Exhaust

forever_after's Avatar

Quote:
Αναφερε αυτο που εγραψε ο Μιχαλης και Δωσε τους χρονο να το ψαξουν και στα κεντρικα. Παρε τους μονο ενα τηλεφ στην αρχη και αφησε τους να το ψαξουν.
Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για αύριο. Αυτό που θέλουν να κοιτάξουν είναι τις εισαγωγές αέρα στον χώρο των αποσκευών,αυτό μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα περιγράφοντας το πρόβλημα! Στο faullts έχω τα mail και τις απαντήσεις τους.
Old 15th October 2008, 21:36   #3069 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Πιστευω πως δεν εχουμε σοβαρα προβληματα που χρειζουν αμεση επισκευη. Απλως χρειαζεται υπομονη και επιμονη οταν δεν ασχολουνται. Επισης παρατηρω πως η Χοντα Αγγλιας ψαχνει και στελνει μπουλετιν για τα προβληματα μας. Απλως θελει λιγο χρονο να γινουν γνωστα στα συνεργεια.
Old 15th October 2008, 21:39   #3070 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Έχω ήδη κλείσει ραντεβού για αύριο. Αυτό που θέλουν να κοιτάξουν είναι τις εισαγωγές αέρα στον χώρο των αποσκευών,αυτό μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα περιγράφοντας το πρόβλημα! Στο faullts έχω τα mail και τις απαντήσεις τους.
Αυτο που γραφει ο Μιχαλης νομιζω οτι ειναι πιο σωστο. Οταν σηκωσουν το αμαξι σου ,μπες απο κατω και βρες με το μηχανικο τη γωνια που κανει ο σωληνας της εξατμισης. Αυριο περιμενουμε νεα σου....
Old 15th October 2008, 22:07   #3071 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Η λίστα προβλημάτων θα πρέπει να είναι στα αγγλικά φαντάζομαι.
Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να είναι παρών ο Skam.
Σπύρο τι λες;
panosm is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 06:44   #3072 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Παναγιώτη και Δημήτρη φυσικά και θα ήθελα να παραβρεθώ αφού θα μιλούσα μαζί του για κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί. Το θέμα είναι ότι το ελληνικό κομμάτι του σιβινφο (όπως άλλωστε και το αγγλικό) δεν αποτελεί σύλλογο ή κάτι με νομική υπόσταση τέλος πάντων, τέτοιο που ν' ασκεί πιέσεις αυτής της μορφής. Η παρουσία μου θα είναι καθαρά τυπική άστε που μου είναι δύσκολο ν΄απουσιάσω καπάκι μετά από άδεια
skam is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 07:12   #3073 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

panosm's Avatar

Τότε αν δίναμε την λίστα με τα προβλήματα - με υπογραφές για να είναι πιο επίσημο - και να ζητούσαμε επίσημες απαντήσεις-λύσεις;
panosm is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 07:29   #3074 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

αυτό είναι μια σωστή ενέργεια που αν είχε 20-30 υπογραφές θα ήταν ένας άτυπος μοχλός πίεσης
skam is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 08:15   #3075 (permalink)
Triangular Exhaust

NICK 13's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Παναγιώτη και Δημήτρη φυσικά και θα ήθελα να παραβρεθώ αφού θα μιλούσα μαζί του για κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί. Το θέμα είναι ότι το ελληνικό κομμάτι του σιβινφο (όπως άλλωστε και το αγγλικό) δεν αποτελεί σύλλογο ή κάτι με νομική υπόσταση τέλος πάντων, τέτοιο που ν' ασκεί πιέσεις αυτής της μορφής. Η παρουσία μου θα είναι καθαρά τυπική άστε που μου είναι δύσκολο ν΄απουσιάσω καπάκι μετά από άδεια
παιδια συμφωνω με τον σπυρο.δεν εχει καποιο νοημα η παρουσια του.ο τεχν.διευθ.ερχεται για ενα συγκεκριμενο προβλημα.το να του την ''πεσουμε'' και να τον ρωταμε διαφορα νομιζω πως θα το κανουμε χειροτερα.πιστευω οτι μια λιστα στα αγγλικα με τα προβληματα που μας απασχολουν ειναι το καλυτερο.τωρα να την υπογραψουν ολα τα παιδια εδω το βλεπω δυσκολο.αναλαμβανω να τον ενημερωσω για ολα και για ολους και θα του ζητησω να απαντησει γραπτως στα προβληματα.οποτε ας φταχτει μια λιστα στα αγγλικα και πιστευω οτι τα περισσοτερα θα τα λυσουμε.
NICK 13 is online now   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 11:46   #3076 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

maikeru's Avatar

Ευα κανε το εργο σου πλιζ
maikeru is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 11:58   #3077 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Evanthe's Avatar

Quote:
Originally Posted by maikeru View Post
Ευα κανε το εργο σου πλιζ

Κάτσε να αποφασίσουμε πρώτα τί θέλουμε να κάνουμε...
Evanthe is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2008, 13:13   #3078 (