![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Με την λιστα λογω υποχρεωσεων δεν το κοιταξα ... θα πάρω αυριο τηλεφωνο παντως... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3062 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Αυριο έχω ραντεβου στον Σαρ για την μυρωδια, ελπιζω να έχω καποια σαφή απαντηση και οχι οτι στροβιλιζονται τα καυσαερια και να ελεγξουν τις εισαγωγες αερα του χωρου αποσκευων. Εις αυριον τα νεοτερα...
|
|
|
|
|
|
#3063 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Για τη μυρωδια ο maikeru εγραψε τι του ειπαν στη Ματσικα στο Βολο τι φταιει. Το γραφει στα φαουλ . Και ειναι απλο. Σε μια γωνια που κανει ο σωληνας της εξατμισης εχει απο πανω ενα μονωτικο και αυτο μυριζει. Κατι τετοιο μας εγραψε. Το θεμα ειναι αν αλλαζεται το μονωτικο αυτο με καποιο που δεν μυριζει ??? Μιχαλη υπαρχει δυνατοτητα να αλλαχτει ? Σου ειπαν κατι τετοιο ?
|
|
|
|
|
|
#3064 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3065 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδια απο την εμπειρια που εχω δυο χρονια τωρα με αυτο το αμαξι με τα προβληματα που εχω και εχετε και εσεις και μετα τον αυξημενο αριθμο των αμερικανικων bulletin που εδωσε ο pottsy καταλαβα το εξης. Ειναι αδυνατον να παρακολουθησεις τοσα bulletin ενας μονο υπευθυνος στο καθε συνεργειο της Χοντα. Γιατι αυτος ο υπευθυνος εχει αλλα τοσα bulletin και για τα μιτσουμπιση και αλλα τοσα για τα volvo. Εγω εχω μια αψογη συνεργασια με το συνεργειο της Χοντα εδω στη Λαρισα ,ο υπευθηνος προσπαθει για το καλυτερο. Ψαχνει και προσπαθω να τον βοηθησω και εγω βασει με αυτα που διαβαζω στα φαουλ στο αγγλικο κομματι του φορουμ. Δεν γινεται παιδια να παρακολουθησει ενας ανθρωπος τοσα μπουλετιν για τοσα μοντελα. Βοηθηστε και εσεις τους ανθρωπους αυτους συμφωνα με αυτα που διαβαζεται εδω. Οτι προβλημα εχουμε οι αγγλοι το εχουν γραψει και πολλοι τα εχουν λυσει.
|
|
|
|
|
|
#3066 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3067 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3068 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3069 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Πιστευω πως δεν εχουμε σοβαρα προβληματα που χρειζουν αμεση επισκευη. Απλως χρειαζεται υπομονη και επιμονη οταν δεν ασχολουνται. Επισης παρατηρω πως η Χοντα Αγγλιας ψαχνει και στελνει μπουλετιν για τα προβληματα μας. Απλως θελει λιγο χρονο να γινουν γνωστα στα συνεργεια.
|
|
|
|
|
|
#3070 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Αυτο που γραφει ο Μιχαλης νομιζω οτι ειναι πιο σωστο. Οταν σηκωσουν το αμαξι σου ,μπες απο κατω και βρες με το μηχανικο τη γωνια που κανει ο σωληνας της εξατμισης. Αυριο περιμενουμε νεα σου....
|
|
|
|
|
|
#3071 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Η λίστα προβλημάτων θα πρέπει να είναι στα αγγλικά φαντάζομαι.
Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να είναι παρών ο Skam. Σπύρο τι λες; |
|
|
|
|
|
#3072 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Παναγιώτη και Δημήτρη φυσικά και θα ήθελα να παραβρεθώ αφού θα μιλούσα μαζί του για κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί. Το θέμα είναι ότι το ελληνικό κομμάτι του σιβινφο (όπως άλλωστε και το αγγλικό) δεν αποτελεί σύλλογο ή κάτι με νομική υπόσταση τέλος πάντων, τέτοιο που ν' ασκεί πιέσεις αυτής της μορφής. Η παρουσία μου θα είναι καθαρά τυπική άστε που μου είναι δύσκολο ν΄απουσιάσω καπάκι μετά από άδεια
|
|
|
|
|
|
#3073 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Τότε αν δίναμε την λίστα με τα προβλήματα - με υπογραφές για να είναι πιο επίσημο - και να ζητούσαμε επίσημες απαντήσεις-λύσεις;
|
|
|
|
|
|
#3075 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote: