![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by anka1976pa Σ'αυτον που παραγγειλες το δικο σου αν θυμαμαι καλα ειχες πει ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.Απο κει εξαλλου πηρα και εγω το δικο μου και ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#301 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
απο service τι λεει ο Σωτηροπουλος; μενω 5 λεπτα απο εκει οποτε θα ειμαι πελατης του... Γενικα απο εξυπηρετηση καλος ειναι
|
|
|
|
|
|
#304 (permalink) | |
|
Type-R R-00799
Triangular Exhaust
|
Quote:
Το ηδιο φοβω ειχα κι εγω. Επιδη εμεις η Ελληνες εχουμε την ταση να τα κανουμε σαλατα. Και εγω ειμαι απο τον Καναδα (100% Ελληνας) οποτε ενταξη και εγω ξερω το χιουμορ τον ξενον. Αλλα εκτιμω την προσπαθια σου να ειμασται Gentlemen (Κυροι) Ενα μεγαλω Σορρυ για τα ορθογραφικα μου λαθη αλλα..... μαιντ ιν Καναδα. |
|
|
|
|
|
|
#305 (permalink) |
|
Type-R R-00799
Triangular Exhaust
|
Γιεα σου mkhcts,
Τα 650 μου φαινονται πολλα. Δεν υπηρχαν τα BI-XENON???? Για τα προβολακια σου ξερω οτι δεν..... αλα μονο ασπρες να βαλεις. Βλεπω στο νετ υπαρχουν και πιο φθινα, και ειναι αρκετα ευκολη η ενγκατασταση. |
|
|
|
|
|
#306 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Προχθες εβαλα την μασκα του Type R.. Την τοποθετησα μονος μου, υποθεση 15-20 λεπτων.. Μετα απο ερευνα αγορας, την βρηκα σε καποιον αντιπροσωπο "φθηνα", 270 ευρω, με τις τιμες να κυμαινονται εως και 130 ευρω πανω σε αλλες αντιπροσωπιες!
My Civic Deep Bronze Type-S... Last edited by MakTheo; 25th February 2008 at 16:09. |
|
|
|
|
|
#307 (permalink) |
|
Wheelnut
|
To πρωτο service επειδη ειναι λιγο <<κουλο>> λογω του οτι δεν εχει κατι το σημαντικο για αλλαγη (λαδια - φιλτρα )εννοειται πως ηταν καλος,στα δυσκολα δεν εχω φτασει για να σου πω...Του εχω πει για σενα <<το παιδι και τα ματια σου>>θα σε προσεξει.
|
|
|
|
|
|
#309 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Επειδη εχω τρεις μερες να μπω στο φορουμ ,εννοεις για τα σποιλερ του type r ??? Αν εννοεις για τα σποιλερ ,στα χρηματα ειναι περιπου τα ιδια. Στις σελιδες μου εχω βαλει και τα τιμολογια. Αλλα ολα ειναι θεμα γουστου του καθενος. Τοτε που εψαχνα να δω τι σποιλερ να βαλω, γνωριζα το πακετο του 5θυρου.Εψαχνα φωτο σε vivid με τα σποιλερ αυτα, αλλα πηρα αποφαση για τα σποιλερ του type r. Προσωπικη μου αποψη παντα φιλε μου,το κανει πιο σπορ. Ιδιως με την αεροτομη ειναι ολα τα λεφτα. Βρειτε φωτο με το χρωμα του civic σας και τα σποιλερ του 5θυρου και βαλτε το διπλα σε φωτο μετο type r και συγκρινεται. Εγω αυτο εκανα τοτε και τελικα πηρα την αποφαση για τα συγκεκριμενα σποιλερ.
|
|
|
|
|
|
#313 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Na kano dio erotisoules pedia:
1) Exei asxolithei kaneis na vgalei to shmataki tou Saracaki pou mou xalaei to kolo to typer mou? 2) Exei dokimasei kaneis kanena apo ta eksoterika accessoir(bumper, skirts ktlp) se mavro typer? Ke kati asxeto... fadazome pos eiste gramenoi sto ellhniko hondaclub e? |
|
|
|
|
|
#314 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
γεια σου νέρων....καλώς ήρθες..!
εγώ περιμένω το νέο μου Vivid blue pearl Civic Type S από μέρα σε μέρα...!το σήμα του Σαρακα(υλα)κη έδωσα εντολή να το αφαιρέσουν....το πως???το ξέρουν αυτοί!μπορείς να πας κι εσύ στη χόντα και να το ζητήσεις προφανώς... εγώ στο χόντα κλάμπ ,όχι!!δεν είμαι γραμμένος..!τι παίζει εκεί ? |
|
|
|
|
|
#315 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Mallon gia mena eine arga na to zhthso...afou exo parei to amaksi 3 mhnes tora...
To Hellenic Honda Club - Dreamers of The Earth [Intro] eine ena poli energo ellhniko club gia hondakides me diko tou xoro, polla melh ke oreksh na diorganonei suxna pukna ekdhloseis ke ekdromoules... |
|
|
|
|
|
#316 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
μμμ!γιατί ?? δε μπορείς στο σέρβισ να το ζητήσεις ? ?τι θα σου πούν ? ? δε μπορούμε γιατί είναι πλέον αργά ? ?δε μπορεί!!ζήτα το εσύ και να δεις ότι θα στο βγάλουν κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα ...ξέρουν αυτοί!
|
|
|
|
|
|
#318 (permalink) | |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|