![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by neronas Na kano dio erotisoules pedia: 1) Exei asxolithei kaneis na vgalei to shmataki tou Saracaki pou mou xalaei to kolo to ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#321 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Το σημα του Σαρακακη βγαινει αρκετα ευκολα, ειναι αυτοκολλητο. Εγω το εβγαλα μονος μου απλα τραβωντας το. Τωρα εαν δεις οτι ζορισεσαι τοτε παρε ενα πιστολακι (που στεγνωνεις τα μαλλια) και ζεστανε το σημα για να ξεκολλησει πολυ πιο ευκολα. Ειναι πολυ απλο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα να γινει κατι, πιστεψε με.. |
|
|
|
|
|
|
#323 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
clopy-paste απο το αλλο topic:
mike_civic Μερικές φορές οι Άγγλοι δεν ακούν κ νομίζουν ότι κάνω πλάκα ή λέω χαζομάρες. Τους λέω ότι από τις αρχές του 2008 όλα τα type s μοντέλα παραδίδονται στην Ελλάδα με την μαύρη μάσκα του type r, συν μια μικρή αεροτομή κ διαφορετικό μοχλό ταχυτήτων κ μου λένε ότι αποκλείεται κ λέω βλακείες...αφού έτσι τι να πω δλδ, κάτι άλλο ? type s grill rallakias η αεροτομη που λες ειναι αυτο το ασημι "φιλετακι" που δινουν στα αξεσουαρ; mike_civic Ναι αυτό είναι, βαμμένο όμως στο χρώμα του αυτοκινήτου. alexps OXI!! Η αεροτομη δεν ειναι ακριβως αυτο το φιλλετακι που δινουν στα αξεσουαρ!! Ουτε ειναι η αεροτομη του type R που ψευδως μας λενε στις εκθεσεις!!! Ειναι μια ελληνικης κατασκευης αεροτομη ( ειχε ποσταρει παλαιοτερα και ο jimp γι αυτην) η οποια μοιαζει πολυ με αυτην που δινουν σαν αξεσουαρ!!! Ειναι τεραγικης ποιοτητας, δεν φιλαει καλα και η βαφη της χαλια!!! MakTheo Συμφωνω, ακριβως ετσι ειναι.. Στις εκθεσεις και γενικα στον τυπο την παρουσιαζουν σαν αεροτομη Type R, καμια σχεση... |
|
|
|
|
|
#326 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#327 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Αποκλειστικες εικονες απο το Ελληνικό σπόιλερ!
Προσοχή στις απομιμήσεις! Ποιος ειπε οτι αυτο στερεωνεται με κολλα; |
|
|
|
|
|
#328 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
Οποτε να σκεφτω πως και το δικο μου που θα ερθει εντος Μαρτιου (νομιζω) θα εχει προβληματα; |
|
|
|
|
|
|
#330 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Παιδια τα δικα σας σιγουρα θα εχουν τα βελτιωμενα αμορτισερ. John Beis Σκιψε απο κατω στο πισω μερος και παρε τα νουμερα των πισω αμορτισερ να δουμε τους κωδικους. Στην εικονα ειναι ο κωδικος απο τα νεα αμοτισερ που εβαλα. Για δες,ειναι ιδια???? Συντομα θα εχω και το κωδικο απο τα εμπρος αμορτισερ. Επισης οπως ειπε και ο Skam κοιταξτε και τον αερα,οχι πανω απο 30 psi.
|
|
|
|
|
|
#332 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#334 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
εμένα νορμάλ μου φαίνεται...
δε ξέρω βέβαια τι σόι πράμμα είναι...! αλλά και η φλούδα αεροτομή που δίνουν στα αγγλικά S δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι το συνταρακτικό....ίσως να είναι και χειρότερη ακόμα...! Του R η αεροτομή πάλι, την είδα και είναι αρκετά μεγάλη...βέβαια είναι εργοστασιακή κι αυτό τα λέει όλα....!είναι ωραία η καταρραμένη...! |
|
|
|
|
|
#335 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Πάντως εγώ που την βλέπω τώρα στην φωτογραφία του mkhcts αλλά κ από κοντά που την είδα σε αντιπροσωπεία, μου άρεσε. Είναι λεπτή, βαμμένη, δεν είναι πλαστικούρα για να φύγει που λέει ο λόγος, διακριτική. Η αεροτομή του R είναι άλλο πράγμα, σαφώς μεγαλύτερη, τραβάει το βλέμμα. Από το καθόλου ή από την 'φλούδα' που δίνουν εξτρά εκτός Ελλάδος, αυτή είναι καλή. Αν σκεφτεί ειδικά κανείς ότι μόνο στην Ελλάδα δίνουν δωρεάν την μάσκα μπροστά του R που όλοι βάζουν μετά, την αεροτομούλα πίσω κ τον λεβιέ μέσα, συν τα αυτοκόλλητα στο πλάι, τότε είναι σούπερ !
|
|
|
|
|
|
#336 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote: