![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικη με την πισω αναρτηση του civic βρε παιδια ? Το προηγουμενο αμαξι μου ηταν το 5d Rover 416 si του 1997.Ειχε ... | ||
| Help Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικη με την πισω αναρτηση του civic βρε παιδια ? Το προηγουμενο αμαξι μου ηταν το 5d Rover 416 si του 1997.Ειχε το ιδιο κασωμα με το 5d civic που εβγαινε στην αγγλια, με τα διπλα ψαλιδια πισω αλλα και διπλα ψαλιδια μπροστα. Μπορω να πω οτι το ιδιο κοπανουσε οταν περνουσε καθετα τις ανωμαλιες των ελληνικων δρομων. Για μενα μπροστα ειναι η μεγαλη διαφορα παιδια,με το παλιο civic του 97. Τα διπλα ψαλιδια μπροστα δενουν καλυτερα το τροχο,ενω το γονατο μακφερσον τραβαει μεγαλο ζορι στις δικες μας ανωμαλιες.
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Pottsy thank you very much for the Greek "subforum"
Skam ίσως να πρεπει να χωρισουμε σε ενοτητες (εκτος αν το βλεπετε λιγο υπερβολικο τωρα που ειμαστε λιγοι ακομα) γιατι καπου χανουμε την μπαλα με τις ερωτο-απαντησεις... |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
παιδιά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω και δεν θέλω να απαιτήσω...μην ξεχνάτε ότι λειτουργούμε πειραματικά και ότι κανονικά πρέπει να γράφουμε μόνο θέματα που αφορούν την ελληνική πραγματικότητα. Άστε που πρέπει να γράφουμε και τίτλους στα αγγλικά για κάθε θέμα που ποστάρουμε. Πάντως σκεφτείτε ότι μπορούμε να μαθαίνουμε φοβερές πληροφορίες για τα σιβικ σχεδόν σε πραγματικό χρόνο με την εδώ αντιπροσωπεία. Ξέρετε για παράδειγμα για το θέμα με το χειρόφρενο πριν ακόμα μας στείλει της οδηγίες ταχυδρομικά ο Σ. Οι άνθρωποι εδώ κατέχουν τρομερές πληροφορίες για τα σιβικ μας. Αυτός είναι ο λόγος που σας προτρέπω να συμμετέχετε και στα υπόλοιπα τόπικ για να μην απομονωθούμε και προκαλέσουμε την διακοπή του δικού μας. Με αιφνιδίασαν θετικά που μας άφησαν ας αποδείξουμε λοιπόν ότι μας άξιζε η εξαίρεση! Αν λοιπόν κάτι το κρίνετε ενδιαφέρον γράψτε το και στα αγγλικά ώστε να το διαβάσουν όλοι.
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Skam εχεις δικιο...
εχω δει ενα κοκκινο TypeR στο Μαρουσι τελευταια, ειναι κανενος απο εμας; θελω να μου το δωσει για test drive |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Quote:
Βέβαια σε καρόδρομους σαν τους ελληνικούς με 225/45/18 και ποιο σκληρή ακόμα ανάρτηση μπορείς κάλλιστα να καταπιείς τα σφραγίσματα σου. |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Παιδια σημερα μου εκανε βολτα συναδελφος με RX 8. Λαστιχα 225-45-18 και εχει παντου διπλα ψαλιδια.Καμια σχεση με το δικο μας πατριωτες.Δε κοπαναγε πουθενα.Ο δρομος που καναμε βολτα ηταν κακος και ο αερας στα λαστιχα 32 psi. Καμια σχεση με το δικο μας καμαρι!!! Εσεις ποσο αερα βαζετε? Μηλισα με το συνεργειο σημερα στη Λαρισα και με Αθηνα στο Σ.Υπαρχουν νεα βελτιωμενα παμπ στοπ. Και μαλλον πιστευω πως πρεπει να παραπονεθεις εντονα για να στα περασουν.
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Valve Cap
|
> Experimental Greek forum
?a e??a??st?s? ?a? ?a s???a?? t?? f??? p?? a???p???se a?t?? t?? ?dea ??a t? s???e???µe?? e??????? f????µ.
S?µe?a p??a ??a t?? p??t? a??a?? ?ad??? t?? ?p??a ?a? t?? e?a?a sta 7500??µ (?a? ???e 7500??µ ?a ta a??a??).?e??? ta 7500??µ e??e ?a?e? 200??µ(p??? ?a?a ??µ???) .?ad?a t??? p??a d??a µ?? ?a? s???e???µe?a ta ??RCO SR1 5W40 FULL synthetic p??s?et??ta? ?a? e?a µp???a?a?? MOTORCOTE .?a pa?apa?? ta pa????e??a µes? internet st?? e??? d?e????s? www.trade-wind.gr.G?a ?s??? de? ????????? ? pa?apa?? eta??e?a e?sa?e? ap? ?µe???? µ?a p??? µe?a?? ??aµa ?ad??? ?a? ??? µ???, se as??a????ste? t?µe? .????e? ?a t?? ep?s?e??e?te... Last edited by anka1976pa; 8th January 2008 at 19:12. Reason: ITS UNREADABLE |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες στις απορίες μου. Jimp πίστεψε με γνωρίζω ότι το ava είναι για τα πιάτα και όχι για το αυτοκίνητο. Η ερώτηση μου αφορούσε περισσότερο αν κάποιος έχει να προτείνει συγκεκριμένη μάρκα καθαριστικών - γυαλιστικών που να χρησιμοποιεί...
|
|
|
|
|
|
#31 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Quote:
Last edited by skam; 8th January 2008 at 21:04. |
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
φίλε μου αν δεν μπορείς να γράψεις στα ελληνικά(που δεν καταλαβαίνω το πως το καταφέρνεις) μην υιοθετήσεις greeklish διότι δεν θα μπορούν να κάνουν έλεγχο στο τι γράφεις και θα μας παρατηρήσουν. Δυστυχώς στην περίπτωση σου ίσως χρειαστεί να γράφεις στα αγγλικά. Κάνε κάποιες δοκιμές να δεις τι φταίει και αν δεν γίνεται διέγραψε μόνος σου τα γραφώμενα σου...
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Valve Cap
|
I have to use english sorry, unless if somebody can help me (i have the htc touch ).As I was saying yesterday I had my first oil change-service.I bought them(oils) from E-SHOP and more specific TORCO SR1 5W40 FULL synthetic, plus MOTORCOTE .It's worth visit this site it has very good prices in oils and other products.I've change them in 7500 km and it has only burn 200 gr,good enough I think.Sorry for my english .That's all from me....
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Skam που μπορουμε να βρουμε τα meguiars ? Anka1976pa αν καταλαβα καλα εβαλες το αντιτριβικο MOTORCOTE..Το ειχα βαλει και εγω στο ROVER που ειχα και μετα συνεχισα να βαζω τα λαδια 10w40 της MOTORCOTE. Πρεπει να ειναι καλη εταιρια,οσα λαδια μου εκαιγε απο οταν ηταν καινουργιο,τοσα καιει και τωρα που το εχει ο πατερας μου και εχει 210000χλμ. Σκεφτηκα να βαλω και στο civic αυτα τα λαδια αλλα προτιμησα τις HONDA λαδια 5w40 αξιας 17 ευρω το λιτρο. Ισως τα βαλω αργοτερα. Θα τα δεχτουν στο συνεργειο η θα μου πουν τιποτα για την εγγυηση παλι!!! Στα αλλα κρατοι ποση εγγυηση δινουν? Εχουν και αυτοι επεκταση εγγυησεως ?
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Valve Cap
|
No problem with the gurrantee I contact with saracakis,as far as the oil is in honda's requirements...
17 euros for 1lt honda oil ?outs...mines costs 10 euros 1lt and motorcote 296ml 16 euros .see here E-SHOP |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Quote:
jimp check this out! Meguiar's (Greece) |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Comedian/Smart A*se
Civinfo guru
|
Hi Guys,
I've posted this in non-civ' chat, but it is more in your line: Greek Translation please! All the best and ευχαριστώ, Tom [I hope that last phrase was correct, I've not recovered from the Hungarian to English dictionary incident |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Quote:
|