Civinfo

20.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by alexps οταν πηγα στο σωτηροπουλο να δοκιμασω την αεροτομη του type R την οποια ακομη δεν την εχω βαλει eixan dyo type ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 29th February 2008, 00:07   #381 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by alexps View Post
οταν πηγα στο σωτηροπουλο να δοκιμασω την αεροτομη του type R την οποια ακομη δεν την εχω βαλει eixan dyo type S προς παραδοση στα οποια τοποθετουσαν οι ιδιο το type r look!! Την αεροτομη την κολαγαν με μαυρη σιλικονη!!! Εβαζαν και χαρτοταινιες για να μεινει λιγο ετσι!!

δεν είναι σιλικόνη αυτό το μαύρο...είναι κόλα υψηλών προδιαγραφών...!γνωρίζω ποια κόλα λες...αυτή η κόλα κάνει παρμπρίζ και πλαστικό ένα σώμα!
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 29th February 2008, 09:05   #382 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

SKAM ενα μεγαλο ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΒΟ! για τα βιντεάκια!

Στο 2ο βιντεο, στο τελος δειχνει να φορτωνουν τα civic...
Το δικο μου που είναι ;;;;;
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 29th February 2008, 10:30   #383 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Φίλε ραλάκια είχα κάνει το ίδιο ερώτημα στην 5μηνη + αναμονή μου...τότε είχα παρακολουθήσει για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βίντεο. Σε αυτό βέβαια οδηγούμαστε σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Η τυποποιημένη παραγωγή δεν δικαιολογεί απαντήσεις από ντήλερς του στυλ..."ξέχασε το εργοστάσιο να βάλει το ταδε ή γενικότερα απόδοση ευθυνών σε πρόσωπα αφού το αυτοκίνητο κατασκευάζεται σχεδόν ολοκληρωτικά από μηχανές. Ειδικά το βάψιμο και η συγκόλληση του σασι γίνεται από μηχανές οπότε κάθε αστοχία υλικού θα πρέπει να συνεπάγεται την αντικατάσταση του οχήματος. Τώρα για τα τεστ που τα περνάνε στην πίστα δοκιμών απορώ...δεν κατάλαβαν ότι η ανάρτηση κουράζει και κοπανάει;;; Πιστεύω ότι ήξεραν από την αρχή αλλά θέματα παραγγελιών και κόστους παραγωγής δεν τους επέτρεψαν να επιλέξουν καλύτερο προμηθευτή αμορτισερ και καλύτερο συνδυασμό αυτών με τα ελατήρια. Για τα τελευταία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι πιο μαλακά από όσο θα έπρεπε και συντελούν στην κακή αίσθηση που αποκομίζουμε από την απόσβεση της ανάρτησης. Φυσικά και επαναλαμβάνω ότι παρά τα παράπονα στην άνεση η οδική συμπεριφορά είναι κορυφαία!
skam is offline   Reply With Quote
Old 29th February 2008, 11:46   #384 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Οσοι εχετε ηδη civic:
περιμενατε για την παραλαβη οσο σας ειχαν πει αρχικα, πχ 5 μηνες, λιγοτερο, η περισσοτερο;
Old 29th February 2008, 17:45   #385 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by rallakias View Post
Οσοι εχετε ηδη civic:
περιμενατε για την παραλαβη οσο σας ειχαν πει αρχικα, πχ 5 μηνες, λιγοτερο, η περισσοτερο;

6 μηνακια εγω!! Για 3 με 3μιση μηνες μου ειχαν πει και καλα αλλα απο την αρχη ξεραν οτι δεν ξερουν τιποτα (ο αντιπροσωπος ειχε ανεκπληρωτη παραγγελια 11 μηνων και θα μου εδινε εμενα αμαξι?!?!) Και αν δεν πηγαινα 300 χιλιομετρα μακρια να το παρω, θα περιμενα ακομα 2 μηνακια σιγουρα.. Ασε πικρα ηταν η κατασταση τοτε..
Καθε μερα με ενα τηλεφωνο στο χερι ημουν!

Last edited by MakTheo; 29th February 2008 at 17:49.
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2008, 06:17   #386 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
τα βρήκα...
δικά σας παίδες...

Honda civic UK Swindon factory part I
YouTube - Honda Civic UK (part1)

Honda civic UK Swindon factory part II
YouTube - Honda Civic UK (part2)

skam θα ηθελα μια χαρη.Τα βιντεακια θελω να τα καταβασω και να τα κρατησω στην δικη μου συλλογη. Προσπαθησα μεσω προγραμματος να τα κατεβασω αλλα ηταν αδυνατον διοτι δεν ηταν ολοκληρωμενο το URL. Γι'αυτο λοιπον θα σε παρακαλουσα, αν τα εχεις εσυ ή καποιος αλλος, να τα ανεβασει στο rapidshare για να μπορεσω να τα βαλω και αυτα στην συλλογη μου.
mkhcts is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2008, 06:38   #387 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by mkhcts View Post
skam θα ηθελα μια χαρη.Τα βιντεακια θελω να τα καταβασω και να τα κρατησω στην δικη μου συλλογη. Προσπαθησα μεσω προγραμματος να τα κατεβασω αλλα ηταν αδυνατον διοτι δεν ηταν ολοκληρωμενο το URL. Γι'αυτο λοιπον θα σε παρακαλουσα, αν τα εχεις εσυ ή καποιος αλλος, να τα ανεβασει στο rapidshare για να μπορεσω να τα βαλω και αυτα στην συλλογη μου.
με orbit downloader ή με το real player μπορεις να κατεβασεις οποιοδηποτε βιντεακι απο youtube ή σε flash. κανεις κλικ επανω του και κατεβαινει...
Old 1st March 2008, 17:20   #388 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

Quote:
Originally Posted by rallakias View Post
με orbit downloader ή με το real player μπορεις να κατεβασεις οποιοδηποτε βιντεακι απο youtube ή σε flash. κανεις κλικ επανω του και κατεβαινει...
Ευχαριστω πολυ rallakia. Τελειο προγραμματακι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
Old 1st March 2008, 17:25   #389 (permalink)
Type-R R-00799
Triangular Exhaust

TYPE-R '07's Avatar

Υπαρχει λυση

Γεια σου mkhcts,
Μπορεις να τα κατεβασεις με το You Tube Downloader. Πολλη απλο..... πρωτα
κανεις αντιγραφη το λινκ, επιτα κανεις επικολυση στο Downloader, υπαρχη θεση για αυτο και μετα πατας ΟΚ. And that's it!
TYPE-R '07 is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2008, 18:20   #390 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Παιδια, τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να κανω ενα δωρακι στο αμαξι μου.. Μου "ξυνονται" τα χερια να δωσω 500 ευρω για την αεροτομη του Type R..
Ειμαι σε μεγαλο διλλημα..
Σκεφτομαι μεν οτι ειναι πολλα τα λεφτα και οτι θα μπορουσα να κανω 2-3 αλλα πραγματακια με αυτα (πχ φιμε, Xenon, και κατι ακομα ισως..), αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να την παρω τωρα που τα εχω μαζεμενα, γιατι μετα δυσκολα ξαναμαζευονται, τα υπολοιπα σιγα σιγα γινονται (φιμε=περιπου 150 ευρω, Xenon=περιπου 200 ευρω). Το ζορι ειναι στα πολλα, τα 500-550 μαζεμενα..
Εσεις τι λετε? Θεωρειτε οτι ειναι "πεταμενα" λεφτα αυτα για μια αεροτομη? Να τα δωσω να βαλω Xenon και φιμε που θελω? Δεν ξερω..
(Jimp εσυ ξερω τι θα μου προτεινεις!)
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2008, 20:02   #391 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Kατεβάστε το βιντεάκι από εδώ που θα το κάνει και avi.

vixy.net : Online FLV Converter : Download online videos direct to PC / iPod / PSP. It's free!
skam is offline   Reply With Quote
Old 1st March 2008, 21:15   #392 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Παιδια, τις τελευταιες μερες σκεφτομαι να κανω ενα δωρακι στο αμαξι μου.. Μου "ξυνονται" τα χερια να δωσω 500 ευρω για την αεροτομη του Type R..
Ειμαι σε μεγαλο διλλημα..
Σκεφτομαι μεν οτι ειναι πολλα τα λεφτα και οτι θα μπορουσα να κανω 2-3 αλλα πραγματακια με αυτα (πχ φιμε, Xenon, και κατι ακομα ισως..), αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να την παρω τωρα που τα εχω μαζεμενα, γιατι μετα δυσκολα ξαναμαζευονται, τα υπολοιπα σιγα σιγα γινονται (φιμε=περιπου 150 ευρω, Xenon=περιπου 200 ευρω). Το ζορι ειναι στα πολλα, τα 500-550 μαζεμενα..
Εσεις τι λετε? Θεωρειτε οτι ειναι "πεταμενα" λεφτα αυτα για μια αεροτομη? Να τα δωσω να βαλω Xenon και φιμε που θελω? Δεν ξερω..
(Jimp εσυ ξερω τι θα μου προτεινεις!)
Εχεις δικιο,ξερεις τι θα σου προτεινω...
jimp is offline   Reply With Quote
Old 2nd March 2008, 07:27   #393 (permalink)
Supporter
Triangular Exhaust

mkhcts's Avatar

MakTheo το σιγουρο ειναι οτι απο την στιγμη που σου αρεσει η αεροτομη δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Εγω προσωπικα εαν δεν ειχε αεροτομη ουτε που θα σκεφτομουνα να την βαλω για ενα και μοναδικο λογο.... Ρε φιλε μηπως ειναι πολυφορεμενη? σε λιγο καιρο οι αντιπροσωπιες θα την βαζουν και στο 1,4 σαν δωρο. Οποια και αν ειναι η αποφαση σου ,το αποτελεσμα θα ειναι ενα. θα γινει πιο ομορφο το ηδη ομορφο αμαξι σου.
Old 2nd March 2008, 08:39   #394 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Προσωπικα θα ηθελα να αλλαξω τα μαυρα πλαστικα με αυτα του TypeS ή R και το επομενο βημα θα ηταν να τα βαψω στο χρωμα του αυτοκινητου. βεβαια εσενα ειναι κοντα στο μαυρο, οποτε ειναι ασκοπο το βαψιμο. 3ο βημα θα ηταν η αεροτομη

Μην ξεχνας την γριλια εμπρος του typeR (την οποια θα παραλαβω φορεμενη στο αμαξι) ! Θα αγριεψει αρκετα...
Attached Images
File Type: jpg civ601.jpg (117.6 KB, 60 views)

Last edited by rallakias; 2nd March 2008 at 08:43.
Old 2nd March 2008, 19:54   #395 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε δει το grand prix πακέτο για το πεντάθυρο πως φαίνετε και πόσο κάνει αν ξέρετε.
christos is offline   Reply With Quote
Old 2nd March 2008, 22:07   #396 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε δει το grand prix πακέτο για το πεντάθυρο πως φαίνετε και πόσο κάνει αν ξέρετε.
Εχω δει απο κοντα αυτο το πακετο σε μαυρο χρωμα το αμαξι. Ομως Επειδη ειναι και τα πλαστικα μαυρα δε φαινεται κατι διαφορετικο. Η μικρη επισης αεροτομη δε διακρινεται καθολου. Απο πολυ κοντα αν δεις το αμαξι καταλαβαινεις οτι υπαρχει κατι διαφορετικο. Στο gallery υπαρχουν πολλα αυτοκινητα με αυτο το πακετο και σε πολλα χρωματα να δεις τις διαφορες. Σε κοκκινο χρωμα που εχω δει του παει παρα πολυ. Ειχα ρωτησει για τιμη πριν καιρο και νομιζω γυρω στα 1500 ευρω περιπου,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Καλυτερα να ρωτησεις στην αντιπροσωπεια.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 2nd March 2008, 22:33   #397 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
Το δι