Civinfo

4.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Mην εισαι τοσο απολυτος οταν λες δεν ισχυει μιλας για το αυτοκινητο σου!!γιατι σε μενα το κανει σε αλλους ισως ναι ισως οχι δεν το ...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 7th March 2008, 21:29   #481 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

iTrader: (0)
Mην εισαι τοσο απολυτος οταν λες δεν ισχυει μιλας για το αυτοκινητο σου!!γιατι σε μενα το κανει σε αλλους ισως ναι ισως οχι δεν το ξερω. Δεν τα βγαζω φιλε μου απ την φαντασια μου αυτα τοσο καιρο που γραφω.
John Beis is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2008, 22:03   #482 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

δεν λέω οτι τα βγάζεις απο την φαντασία σου αλλά ειλικρινά δουλεύει άψογα
christos is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2008, 22:22   #483 (permalink)
Supporter
Valve Cap

loon1x's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
loon1x τόσο πολύ χάλια είναι τελικά το κόκκινο ;;;
Φαίνεται από κοντά ή κ από μακριά ;

Οχι απο μακρια μονο απο κοντα κ πρεπει να το ψαξεις λιγο...
Αλλα ειναι οπως ο λεκες,αν το ξερεις οτι υπαρχει εστω κ αν ειναι σε σημειο που δεν φαινεται,παλι νιωθεις ασχημα!!
loon1x is offline   Reply With Quote
Old 7th March 2008, 22:31   #484 (permalink)
Supporter
Valve Cap

loon1x's Avatar

Quote:
Originally Posted by John Beis View Post
Mην εισαι τοσο απολυτος οταν λες δεν ισχυει μιλας για το αυτοκινητο σου!!γιατι σε μενα το κανει σε αλλους ισως ναι ισως οχι δεν το ξερω. Δεν τα βγαζω φιλε μου απ την φαντασια μου αυτα τοσο καιρο που γραφω.

Φιλε μου το εχω γραψει κ σε προηγουμενη σελιδα,εχω κ εγω το ιδιο προβλημα κολλαει γυρω στο 7.8 ειτε το παταω ειτε παω χαλαρα!!
Μολις βρω χρονο θα το παω να το κοιταξουν αν κ δε νομιζω να βγαλουν ακρη τουλαχιστον εκει που παω εγω!!
Δεν εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το συνεργειο αλλα δεν θα αναφερω ονομα γιατι ισως εγω να ειμαι παραξενος!!
Old 7th March 2008, 23:02   #485 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

Φιλε μου πιστεψε με σε καταλαβαινω σχετικα με το συνεργειο που εχεις παραπονο μια απο τα ιδια ειμαι και εγω,και γι αυτο ουτε εγω δεν αναφερω περιοχη και συνεργειο γιατι ειμαι και απο επαρχια και αν διαβαζουν κατα τυχη το forum θα μου πουν οτι τους κανω και δυσφημηση.Τελος παντων μιας και εσυ εχεις το ιδιο προβλημα,αν βρεις λυση (μιας και απο οτι βλεπω μενεις πειραια οποτε εχει και αλλα συνεργεια εκει )θα σε παρακαλουσα ενημερωσε με και εμενα να ξερω Ευχαριστω
Old 7th March 2008, 23:10   #486 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
xmitso πατάς οf το air condition και με το βελάκι πάνω κάτω που έχει,ρυθμίζεις μόνο τον ανεμιστήρα και με το mode την θέση δηλαδή η στα τζάμια η στα πόδια αυτά ελπίζω να κατάλαβες ααα καλορίζικοκαι καλοταξιδο.τι χρώμα το πήρες;
ευχαριστώ πάρα πολύ christos και όλους σας.κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς!vivid blue pearl είναι!!!

όσο για τα ηλεκτρονικά...εγώ έχω την εξής γνώμη...τα ηλεκτρονικά απαρτίζονται από ένα σωρό αισθητήρια...τα οποία λειτουργούν σωστά και με ακρίβεία κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες τις οποίες και συνήθως έως πάντα είναι δύσκολο να τις επιτύχεις....επομένως το συνιθέστερο είναι είναι να δείχνουν λάθος ενδείξεις....φυσικά και θα μπορούσαν να τα κάνουν πολύ ακριβείας αλλά με μεγάλο τίμημα το κόστος...αν είναι να κοστίζει ένα αυτοκίνητο τα τετραπλάσια μόνο και μόνο για να είναι οι ενδείξεις ακριβείς, ε νομίζω ότι δεν αξίζει...και στη τελική πόσο χρήσιμο είναι ένας υπολογιστής ταξιδίου??όσο σωστές κι αν είναι οι ενδείξεις!εντάξει,χρειάζονται!!αλλά κι αν δεν τα κοιτάς δε συμβαίνει και κάτι...κι από όσο έχω δει και σε άλλα αυτοκίνητα...σχεδόν σε κανένα δεν είναι ακριβείας!
και για να πω και για το δικό μου...ναι!!μάλον ότι να'ναι δείχνει...

εμένα μου συνέβη ένα αλλο κουλό πριν από λίγη ώρα....πήγα να πάρω κάτι από το αμάξι,και πατάω μία το κλειδί να ανοίξει ..τίποτα...πατάω δεύτερη ...τίποτα.τρίτη...τα ίδια...ξενέρωσα!!λέω...τι διάολο..κόλλησε ακόμα δε το πήρα ? ?? ?μετά απλά ξεκλείδωσε....αξιοπερίεργο!!αλλά απλά ελπίζω να έτυχε και να μην ξανατύχει!

ουφ...τα είπα!!!
Xmitsos is offline   Reply With Quote
Old 8th March 2008, 00:08   #487 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

Φιλε μου γεια και σε σενα. Οταν αναφερομουν στα ηλεκτρονικα δεν εννοουσα οτι θα επρεπε να εχουν βαλει τα ποιο τελεια το ξερω αυτο και το κοστος θα ανεβαζε αλλα και σε κανενα αμαξι δεν γινεται.Ουτε εγω προσωπικα με ποιασε καψα με τον υπολογιστη ταξιδιου και ας σας εχω ζαλισει τοσες μερες αλλα οτι υπαρχει σε ενα αμαξι θελω και να δουλευει.Ο λογος που κολησα ειναι μην εξελιχτη σε κατι σοβαροτερο Τη εννοω.Σε ενα toyota rav που ειχα πριν κατι λεπτομερειες μου κανε στην αρχη κατι απλα συγκεκριμενα δεν ανοιγαν οι πορτες ουτε με το κουμπι ουτε καν με το κλειδι καποτε ξεμπλοκαρε παω στο συνεργειο μου λεν ετυχε ισως να ημουν κοντα σε κεραιες κινητης τηλεφωνιας μες στο κεντρο της πολης δεν δινω σημασια μετα αρχιζε χωρις λογω να μπαινει το ESP σε νορμαλ οδηγησει 3 φορες το εβαλαν στο μηχανημα το ρυθμισαν το εκαναν το RAV μουλαρωσε εκει το βιολι του κ.λπ Που θελω να καταληξω οτι αν τρελαθει ενας αισθητηρας στο τριπ κομπιουτερ λιγο το κακο αλλα αν χτυπα ξυλο ειναι καποιος αλλος αισθητηρας αργοτερα οπως την επαθα με το RAV H KAI XEIROTERA????? τοτε ειναι προβλημα Βεβαια δεν λεω οτι αυτο θα γινει αλλα δεν με διαβεβαιωνει και κανεις οτι δεν θα γινει γι αυτο κολησα τοσο καιρο με μια λεπτομερεια.Ας ελπισω να μην ειμαι παλι τοσο γκαντεμης.
Old 8th March 2008, 00:29   #488 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

Α και μην το παρεις στραβα αυτο που γραφω με το κλειδι στο Rav επειδη το ιδιο επαθες και εσυ δεν σημαινει ουτε οτι θα σε βρουν χειροτερα οπως σε εμενα τοτε ουτε οτι σκοπος μου ειναι να σε τρομοκρατησω ενταξει φιλε μου Απλα ετυχε διαβολικη συμπτωση και δεν θα το ανεφερα καν αν δεν σου ειχε συμβει και σε σενα αλλα οταν το διαβασα σκεφτηκα κοιτα τη συμπτωση τι επαθε ο ανθρωπος.Συγγνωμη φιλε μου ο σκοπος μου ειναι καλος να προλαμβανω το κακο λεγοντας καποιες φοβιες μου και οχι να βαζω φωτιες.
Old 8th March 2008, 09:25   #489 (permalink)
Supporter
Valve Cap

loon1x's Avatar

Για αυτο με το κλειδι ειμαι κ εγω παθων!!
2 φορες μου ετυχε κ τις 2 εβαλα το κλειδι στην πορτα κ ανοιξα κανονικα!!
Υπαρχει σχετικο θεμα κ στο Αγγλικο κομματι του forum,το εχουν παθει κ αλλοι!!
Old 8th March 2008, 12:38   #490 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by loon1x View Post
ναι ε? ? δηλαδή να μην ανησυχώ έτσι ?
υποψιάζομαι κάτι αλλά δε ξέρω κατά πόσο είμαι σωστός ....επειδή έχω μαζί και το τηλεκοντρόλ της πόρτας του γκαράζ,έλεγα μήπως έγινε κανένα στιγμιαίο μπέρδεμα με τις συχνότητες των σημάτων!γιατί μου συνέβη αμέσως μόλις χρησιμοποίησα το τηλεκοντρόλ της πόρτας για πρώτη φορά....μέχρι πριν λειτουργούσε άψογα!!!!
Επικοινώνησα και με τον φίλο και αντιπρόσωπο...με διαβεβαίωσε ότι αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα...βέβαια δε πίστευτα ότι θα μου έλεγε κάτι διαφορετικό!αλλά έτσι κι αλλιώς και να υπάρχει θα καλυφθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Old 8th March 2008, 12:42   #491 (permalink)
Triangular Exhaust

Xmitsos's Avatar

Quote:
Originally Posted by loon1x View Post
μήπως μπορείς να με παραπέμψεις στο αντίστοιχο θέμα για να το δώ ??έψαξα λίγο αλλά γίνεται χαμός και δε βρήκα που είναι!....ευχαριστώωωωωωωωω!
Old 8th March 2008, 13:45   #492 (permalink)
Supporter
Valve Cap

loon1x's Avatar

Remote key failing sometimes

ριξε μια ματια εδω...
Old 8th March 2008, 15:52   #493 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

xmitsos αυτο με το κλειδί το έπαθα και εγώ δύο φορές όσα για τον υπολογιστή ταξιδίου έχετε δίκιο χθές το είχα μηδενίση και έκανα 200 χιλιόμετρα σε ανοικτό δρόμο μου έδειξε 6,3 συνολικό στο τέλος της ημέρας.σήμερα που το είχα μόνο στην πόλη καταλαβαίνετε πρώτη δευτέρα τρίτη και ξανά το ίδιο πήγε με το ζόρι και μετά απο κάμποση ώρα 6,7.
Old 8th March 2008, 15:54   #494 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

μιλάμε συνέχεια για υπολογιστές ταξιδίου και δεν μιλάμε καθόλου για την μηχανή ξέρει κανένας να μας πει κάτι; τι είναι τελικά ο κινητήρας i-vtech?
Old 9th March 2008, 09:23   #495 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by lachrint View Post
Και στο δικό μου η μέση κατανάλωση είναι λάθος και νομίζω ότι είναι εσκεμμένο ώστε να φαίνεται ότι το μοτέρ πάει χωρίς να καίει. Πάντως εγώ έχω τσεκάρει (με ότι σφάλμα έχουν τα βενζινάδικα ή αλλιώς κλοπή!) ότι όταν δίνει σε μικτές 8,9 έως 9,2 είναι από 9,9 έως 11 lt/100km. Όχι άσχημα αλλά σε καμμία περίπτωση ότι λέει. Όσο για την αεροτομή του type S μήπως έχουμε καμμιά φωτό;
Η αποκλιση που εχω καταλαβει ειναι απο 0,3 εως 0,5 λιτρα ανα 100 χιλιομετρα. Παντοτε το φουλαρω ,μηδενιζω μετρητες κανω τη διαδρομη και ξανα φουλαρω.Το θεμα ομως ειναι σε τι εππιπεδο-κληση ειναι το αμαξι οταν το φουλαρεις.Η ταπα βενζινης προσπαθω να τη βαζω στο υψηλοτερο σημειο σε σχεση με τη κληση που εχει το δαπεδο του βενζιναδικου. Δε ξερω αν με καταλαβαινεις ,παιζει ρολο στο ακριβες γεμισμα.Επειτα Κανω τους υπολογισμους συμφωνα με τα λιτρα που εβαλα και τα χλμ που εκανα και παντα βγαζω αυτη τη διαφορα. Οταν γραφει ο υπολογιστης 7,0 εγω υπολογιζω καταναλωση 7,4.
jimp is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2008, 09:31   #496 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by alexps View Post
Δεν αναλαμβανουν να την τοποθετησουν οι "μηχανικοι" της τραγικης honda σωτηροπουλος!!! Ελεος... Τοσο ανοργανωτο συνεργειο δεν εχω ξανασυναντησει ποτε!! Να φανταστεις οτι δεν ειχαν ουτε φιλτρο λάδιου οποτε πηγα και ουτε αεροτομη εβαλα ουτε λαδια..παρα μονο εχασα 3 ωρες απ τη δουλεια μου χωρις λογο!! Δεν θα με ξαναδουν ποτε!! Την αεροτομη θα την βαλω μονος μου, δεν ειναι τελικα τιποτα το ιδιαιτερο. Δεν θα βαλω κολλα, θα κανω τρυπες και θα τη βαλω κανονικα στα σιγουρα. Αν θες μπορω να σου πω ακριβως απο κοντα τι εκανα να το κανεις και συ! Μη μπλεξεις με .... (skam:θυμήσου που γράφουμε...)
Ειμαι σιγουρος οτι θα τα κ