Civinfo

9.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; H EKO παντως ειναι πολυ καλη βενζινη, την βαζουν πολλοι γνωστοι μου χωρις κανενα προβλημα.. Παρεπιμπτοντως, ωραιο το καινουριο σου Avatar!...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 9th March 2008, 13:37   #501 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

iTrader: (0)
H EKO παντως ειναι πολυ καλη βενζινη, την βαζουν πολλοι γνωστοι μου χωρις κανενα προβλημα..
Παρεπιμπτοντως, ωραιο το καινουριο σου Avatar!
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2008, 13:44   #502 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Ένας γνωστος μου στο ΥΠ.Αναπτυξης εχει πει ότι από τους ελεγχους που κανουν καθε τοσο, η ΕΚΟ εχει τις καθαροτερες βενζινες. 2η ερχεται η shell

Το κοκκινο ταπερ στο avatar ειναι το ονειρο μου (αντε ενα κοκκινο evo 6άρι ). Δε θα πιασω το joker;
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2008, 13:51   #503 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

Απο οτι βλεπω σε αρκετους απο σας κολαει ο υπολογιστης και εσυ φιλε jimp προσεξε το οταν οδηγας αν σου δειχνει σωστα οχι μετα απο καθε γεμισμα τη αποκλιση εχει σε σχεση με τα λιτρα που εβαλες ετσι μονο θα το διαπιστωσης.Τωρα κατι αλλο ξερετε ποσο κανει το type r στην γερμανια?? 26900 και απο εξοπλισμο foul οπως αυτη η ακριβη εδω που κανει 33200 ενω στο 1800 πανω κατω οι διαφορες ειναι 1000 εως 1500 ευρω σε σχεση με ελλαδα.Ειναι αυτο νορμαλ??Πως την εχουν δει εδω.
John Beis is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2008, 14:10   #504 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by John Beis View Post
Απο οτι βλεπω σε αρκετους απο σας κολαει ο υπολογιστης και εσυ φιλε jimp προσεξε το οταν οδηγας αν σου δειχνει σωστα οχι μετα απο καθε γεμισμα τη αποκλιση εχει σε σχεση με τα λιτρα που εβαλες ετσι μονο θα το διαπιστωσης.Τωρα κατι αλλο ξερετε ποσο κανει το type r στην γερμανια?? 26900 και απο εξοπλισμο foul οπως αυτη η ακριβη εδω που κανει 33200 ενω στο 1800 πανω κατω οι διαφορες ειναι 1000 εως 1500 ευρω σε σχεση με ελλαδα.Ειναι αυτο νορμαλ??Πως την εχουν δει εδω.
ο καλυτερος τροπος υπολογισμου καταναλωσης ειναι με χαρτι και μολυβι
ο υπολογιστης καταναλωσης δεν ειναι σε κανενα αυτοκινητο ακριβης και εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

σχετικα με τις τιμες στις ευρωπαικες χωρες υπαρχει το ακολουθο topic
How much does the civic cost in your country?
εχουμε ακομη τα τελη ταξινομησης εδω...
πως θα ζησει το κρατος;
Old 9th March 2008, 16:31   #505 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

Αυτο που λες οτι σε κανενα αμαξι δεν δουλευει τελεια συμφωνω,αλλα δουλευει παντως δεν δειχνη ασχετα εντελως πραγματα.Και ως αναφορα πως υπολογιζεις την πραγματικη καταναλωση το γνωριζω φιλε μου,και εγω αλλα νομιζω δεν καταλαβες τη εννοω εγω δεν λεω οτι ο υπολογιστης κλεβει σε σχεση με την πραγματικη καταναλωση,αλλα δεν λειτουργει σωστα κολαει δειχνη ασχετα οταν οδηγας στο δρομο κολαει η βελονα του πως να το πω.Τωρα για το type r δεν ξερω πως δουλευει το τελος ταξινομησης εδω στην ελλαδα σε μερικα ειναι πολυ σε μερικα ελαχιστο???Τι εννοω παραδειγμα το LEON 2.0 CUPRA γιατι γιατι εχει μονο 1500 ευρω διαφορα σε σχεση με εξω ενω το type r η ενα golf να χουν 6000 και βαλε???Αφου στα ιδια κυβικα παιζουν.Μηπως ειναι τελος ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ τελος VW Group gr κ.λ.π
Old 9th March 2008, 23:27   #506 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Γεια σας παιδιά.
Από την παρασκευή είμαι κ εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός type s κόκκινου με ηλιοροφή, όπως είχα πει ότι είχα παραγγείλει πριν λίγες ημέρες.

Το πήρα κ έκανα τις βόλτες μου το βραδάκι κ το σκ ήμουν Γαλαξίδι. Μηδένισα μετρητές για να δω αυτό με τον υπολογιστή ταξιδίου κ παράλληλα έκανα τους υπολογισμούς μου. Λοιπόν, ο υ.τ. δουλεύει σε εμένα μια χαρά. Έχει ελάχιστη απόκλιση από την πραγματικότητα. Επειδή το στρώνω πήγαινα μέχρι 3000-3200 στροφές όλες τις ταχύτητες. Στην κίνηση μέχρι να βγω εθνική μετά την κηφισιά είχε κατανάλωση 8-8.3, βγήκα εθνική κ έπεφτε-έπεφτε-έπεφτε, έφτασα Γαλαξίδι μέσω Δεσφίνας, Ιτέας με 6.8 τελικά.
Είχα διαβάσει τις οδηγίες κιόλας νωρίτερα κ ενεργοποίησα τον αυτόματο μηδενισμό των μετρητών όταν βάζω βενζίνη και όταν ξαναέβαλα βενζίνη ήταν για το ταξίδι της επιστροφής. Ξεκίνησε από το 0 κ έφτασε το μέγιστο 7 στις στροφές μέχρι να βγω εθνική με αρκετή κίνηση σήμερα. Μετά έπεσε λίγο κ έφτασα τελικά Πειραιά με 6.9.
Από τους υπολογσμούς μου χάνει πολύ λίγο, ίσως κάτι του στυλ 0.1 με 0.2.
Έχετε δει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε κάποια πράγματα στον υπολογιστή? Αυτόματος μηδενισμός μέσης κατανάλωσης, να ανάβουν ή όχι τα φωτάκια rev,eco αλλά κ να βγάζει μηνύματα πληροφοριών στην οθόνη επιπλεόν (απενεργοποιημένο), όπως ότι ο συνεπιβάτης δεν φορά ζώνη κτλ. Στο σημείο που η οθόνη είναι στο μαύρο/κενό κρατάτε πατημένο το reset κ μπαίνει σε μενού. Το γράφει στο εγχειρίδιο.
Έχω κάνει μέχρι τώρα 650 χιλ. περίπου κ το αμάξι πατά στον δρόμο φοβερά. Είναι δυνατό κ φαίνεται, με τρώει το πόδι μου να το πατήσω αλλά κρατιέμαι. Μεγάλο αμάξι τελικά, αλλά δεν βλέπεις ούτε την μούρη μπροστά, ούτε από τον κεντρικό καθρέπτη βλέπεις πίσω...ωραία η αεροτομή κ το 3ο φως πίσω στην μέση αλλά από ορατότητα....
Άλλο πολύ ωραίο είναι το cruise control. Πολύ βολικό στην εθνική κ οδηγείς ξεκούραστα. Τον ενεργοποιείς κ πάει το αμάξι στην ουσία μόνο του! Στο στρώσιμο τώρα βέβαια δεν το είχα για πολύ ώρα ενεργοποιημένο.
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2008, 23:34   #507 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Καλοριζικο!
Old 9th March 2008, 23:41   #508 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by rallakias View Post
Καλοριζικο!
Ευχαριστώ.
Old 9th March 2008, 23:43   #509 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Έβαλα κιόλας τον λεβιέ του avatar μου σε 2 λεπτά πανεύκολα κ είναι πολύ ωραίο τώρα. Κόντινε κιόλας το ύψος του επιλογέα ταχυτήτων κ είναι κ πιο μικρό σε μέγεθος. Το μέταλλο αυτό είναι πάντα λίγο κρύο, ακόμα κ μετά από ταξίδι κ συχνή χρήση και είναι ωραίο στην αίσθηση.
Old 9th March 2008, 23:44   #510 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

γεια σου mike καλοριζικο και καλοταξιδο το αυτοκινητο σου πραγματι νομιζω οτι στην κατηγορια του ειναι το καλυτερο και το πιο οικονομικό σε σχεση με αυτα που εχει το αμαξι.το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν εβαλα και εγω ηλιοροφη πρεπει να δειχνει πολυ ωραια
christos is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2008, 23:47   #511 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

ralakia ποτε ερχεται το δικο σου;
Old 9th March 2008, 23:50   #512 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
γεια σου mike καλοριζικο και καλοταξιδο το αυτοκινητο σου πραγματι νομιζω οτι στην κατηγορια του ειναι το καλυτερο και το πιο οικονομικό σε σχεση με αυτα που εχει το αμαξι.το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν εβαλα και εγω ηλιοροφη πρεπει να δειχνει πολυ ωραια
Ευχαριστώ Χρήστο.
Ναι η διπλή ηλιοροφή δίνει πολύ φως μέσα στην καμπίνα κ είναι πολύ ωραία. Στην διαδρομή προς Γαλαξίδι το Σάββατο, στα βουνά πριν την Ιτέα μετά την Δεσφίνα, είχε λίγα σύννεφα κ ο ήλιος πέρναγε από ανάμεσα κ ήταν ωραίο να το κοιτάς από μέσα...όταν το επέτρεπε βέβαια ο δρόμος...μην βρεθούμε κ σε κάνα χαντάκι...
Old 9th March 2008, 23:51   #513 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Λογικα στις 19 Μαρτιου ερχεται
Old 9th March 2008, 23:55   #514 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

υπομονη εγω περιμενα εφτα μηνες για αν ερθει,ειχαν σπασει τα νευρα μου και ας λεει στο βιντεακι οτι κατασκευαζουν καθε 18 δευτερολεπτα ενα αυτοκινητο στο εργοστασιο μαλλον βλακειες λενε
Old 9th March 2008, 23:56   #515 (permalink)
Locking Wheelnut

christos's Avatar

εχεις κανει τεστ drive;
Old 9th March 2008, 23:58   #516 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by christos View Post
εχεις κανει τεστ drive;
ναι εκανα πριν 1 χρονο και κατι.
και μια βδομαδα πριν ειχα κανει test drive το focus ST...

Last edited by rallakias; 10th March 2008 at 00:03.
Old 10th March 2008, 00:16   #517 (permalink)
Valve Cap

John Beis's Avatar

Kαλοριζικο και απο μενα φιλε μου και καλα ταξιδια και απο οτι διαβαζω στο δικο σου ο υπολογιστης δουλευει ενταξει.Εγω ενδειξη κατω απο 6.9 δεν εχω δει ουτε στον υπνο .
Old 10th March 2008, 07:25   #518 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

Quote:
Originally Posted by John Beis View Post
Kαλοριζικο και απο μενα φιλε μου και καλα ταξιδια και απο οτι διαβαζω στο δικο σου ο υπολογιστης δουλευει ενταξει.Εγω ενδειξη κατω απο 6.9 δεν εχω δει ουτε στον υπνο .
Καλημερα και Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Δηλαδή αν το πηγαίνεις με 2.000-2500 στροφες συνεχεια και ανοιχτο δρομο χωρις σταματα-ξεκινα δεν θα δειξει καποια στιγμη κάτω από 7;
μηπως πρεπει να το κοιταξει κανενα συνεργειο;