![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by vargas hello παιδια ειμαι ο χοτμπιτς αλλα ξεχασα τον κωδικο μου...τελικα το παρελαβα χτες απο την ντριμ , το αμαξι ειναι εκπληκτικο, ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#801 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
iTrader: (0)
|
Quote:
Καλοτάξιδο φίλε. Δώσε το παρόν στην συνάντηση. Γι' αυτό υπάρχουν τα ξυπνητήρια! |
|
|
|
|
|
|
#805 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Eiχε τρελη πλακα το μιτιν, κ τα αυτοκινητα ηταν ολα εκπληκτικα...τεσπα , αναμενουμε φοτο.......
by the way, skam μηπως μπορεις να πεις πως μπορω να βρω ποτε κατακευαστηκε το αυτοκινητο μου. το vin το βρηκα αλλα δεν καταλαβαινω κ πολλα...υπαρχει καποιο site που μπορω να βαλω τον αριθμο κ να μου πει ποτε. |
|
|
|
|
|
#809 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
http://www.civinfo.com/forum/162603-post768.html |
|
|
|
|
|
|
#810 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Ευχαριστώ όλους τους συνχοντάκιδες για τις ευχές σας, να είστε πάντα καλά!!!
Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω κι εγώ να παρεβρεθώ σε συνάντηση!!!Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! |
|
|
|
|
|
#811 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
Χε, Χε να τα εκατοστήσεις! |
|
|
|
|
|
|
#814 (permalink) |
|
earthdreams
Valve Cap
|
Καλησπέρα σε όλους. Χθες μου άναψε η ένδειξη CHECK ENGINE OIL. Όπως αναφέρει και στο manual στάθμευσα το αμάξι και περίμενα αρκετή ώρα να κατέβουν τα λάδια έτσι ώστε να τα μετρήσω. Πράγματι μετρώντας τα διαπίστωσα οτι η στάθμη ήταν πολύ χαμηλή αλλά θα έφταιγε μάλλον οτι δεν τα άφησα πολύ ώρα να κατέβουν. Σήμερα κάνοντας μια διαδρομή 18χλμ άφησα το αυτοκίνητο γύρω στις 2 ώρες σταθμευμένο και μετρώντας ξανά την στάθμη των λαδιών ο δείκτης έδειχνε κανονικότατη ένδειξη. Αφού τον καθάρισα μ' ένα καθαρό πανάκι τον ξαναέβαλα μέσα για να ξαναμετρήσω κι αυτή την φορά μου έδειξε πολύ χαμηλή στάθμη επαναλαμβάνοντας και 3η και 4η φορά με τα ίδια αποτελέσματα. Στο Corolla G6 που είχα, όσες φορές κι αν έβαζα τον δείκτη μου έδειχνε την ίδια ένδειξη. Το αυτοκίνητο (Civic TypeS) το αγόρασα Σεπτέμβριο 2007 και έχει 8700χλμ στρωμένο σημειωτέον άψογα.Είναι φυσιολογικό αυτό να συμβαίνει? Καίει λάδια το αυτοκίνητο? Αν κάποιος ξέρει οτιδήποτε ας απαντήσει βρε παιδιά γιατί αγχώθηκα...
|
|
|
|
|
|
#815 (permalink) | |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#817 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#818 (permalink) |
|
earthdreams
Valve Cap
|
Αυτό το γράφει και το manual. Απλά δεν ξέρω ποια απο τις μετρήσεις που έκανα - η πρώτη ή οι υπόλοιπες - έδειξε την σωστή ένδειξη. Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο post, η πρώτη μέτρηση που έκανα μου έδειξε κανονικά στην στάθμη και απο χθές δεν μου άναψε ξανά το λαμπάκι. Ευχαρ |