![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Τα λογοτυπα του TypeS & Civic εχουν τρυπες, το λογοτυπο του Σ ειναι αυτοκολλητο και βγαινει πολυ ευκολα με ενα τραβηγμα. Εγω το εγβαλα. Αν ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#841 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Τα λογοτυπα του TypeS & Civic εχουν τρυπες, το λογοτυπο του Σ ειναι αυτοκολλητο και βγαινει πολυ ευκολα με ενα τραβηγμα. Εγω το εγβαλα. Αν σε δυσκολεψει, ζεστανε το με ενα πιστολακι αερα (για τα μαλλια). ΔΕΝ κανει κανενα σημαδι μην φοβασαι..
|
|
|
|
|
|
#842 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Λοιπόν, αγαπητοί φίλοι, έχω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση:
Μετά από "εξαντλητική" αναζήτηση ενημέρωσης και διεξοδική συζήτηση (όπου η συμβολή των συναδέλφων του φόρουμ ήταν καθοριστική), το αποψινό οικογενειακό συμβούλιο, αποφάσισε με φήφους 2 υπέρ και 0 κατά την άμεση αγορά ενός honda civic 1.8 sport!!! Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά ανοικτά ζητήματα, τα οποία πρέπει να αποφασιστούν αύριο το βράδυ: Κατ' αρχήν προκρίνεται η αγορά του αυτοκινήτου από τον Ματλαμπέ (υπάρχουν προσφορές από πολλές αντιπροσωπείες). Θα παρακαλούσα, αν υπάρχουν παρατηρήσεις για τον αντιπρόσωπο ή άλλες προτάσεις, ευχαρίστως καλοδεχούμενες. Δεύτερον, το ερώτημα είναι το χρώμα. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το vivb blue που δυστυχώς αποσύρθηκε. Μου αρέσει επίσης το πορτοκαλί, αλλά πολύ φοβάμαι πως έχει καθυστέρηση στην παράδοση, την οποία δεν είμαι έτοιμος να υποστώ (καημένε rallakia). Εγώ προτιμώ το μαύρο και η γυναίκα μου το κόκκινο. Είναι βέβαια ζήτημα προσωπικής επιλογής, αλλά περιμένω και προτάσεις από εσάς. Αλήθεια το μαύρο είναι μεταλλικό χρώμα ή όχι???? Τρίτον, τι αξεσουάρ να βάλουμε?? Συζητήθηκαν τα παρακάτω: αισθητήρας παρκαρίσματος (κρίθηκε απόλυτα χρήσιμο), τα μπλέ φωτάκια της καμπίνας (εφόσον το χρώμα είναι μαύρο), τα αλουμινένια στην doorsteps στην πόρτα και ο πρόσθετος συναγερμός. Μήπως έχετε καμιά τιμή για τα φώτα και τα doorsteps. Και για το ζήτημα αυτό ζητώ την συμβολή και την συμβουλή σας. Περιμένω παρατηρήσεις. Αν όλα πάνε καλά, σε λίγο ..... με spaceship!!! |
|
|
|
|
|
#843 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Με το καλό Geothan. Τεράστιο πράγμα η οικογενειακή ομοψυχία στην λήψη αποφάσεων.
Το μαύρο λέγεται nighthawk black pearl και δεν νομίζω ότι είναι μεταλλικό. Καλό είναι αλλά λερώνει...λερώνει εύκολα. Το κόκκινο σύμφωνα με τους Άγγλους ιδιοκτήτες αλλά και το review το MSN auto είναι ιδιαίτερα "λεπτό" και εύκολα χαράξιμο αλλά από κοντά που το είδα στην έκθεση είναι αρκετά όμορφο. Στα έξτρα πέρα από τους αισθητήρες παρκαρίσματος που τους θεωρώ χρήσιμους και τον συναγερμό επειδή ο εργοστασιακός δεν είναι επαρκής δεν έχω γνώμη. Απλά θα σου πρότεινα να επιλέξεις εσύ την μάρκα τοποθέτησης ακόμα και αν εκείνη σου κάνουν κάποια άλλη δώρο. Βάλε την διαφορά και πάρε κάτι aftermarket. |
|
|
|
|
|
#844 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Εύγε παιδί μου!
Η απόφασή σας ήταν σωστή! Το πορτοκαλί θα το περιμένεις κανα 6 μηνο, δηλαδη επρεπε να το παραγγείλεις πριν καν σκεφτεις να το παρεις Σαν 2η επιλογή μετά το πορτοκαλί είναι το μαύρο, αλλά έχει 2 αρνητικά: ζεσταίνει και λερώνεται εύκολα. Στον Μαλταμπέ (Λ.Αλεξάνδρας) πήγα για test drive πριν 1 χρόνο, έχουν Σχολή Οδηγών και έβαλα την κόρη του να μας κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων (του αυτοκινήτου βέβαια). Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας γιατί έκανε σφήνες στην Συγγρού (ναι, την έβαλα να πάμε εκεί κάτω για να τρέξουμε) με 140 χαω Έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε το civic, απλα περιμέναμε 1 χρόνο για την παραγγελία ώστε να μαζέψουμε τα χρήματα... Με το καλό να το πάρεις! ΥΓ: Εχτές μίλησα με τον Σαρακάκη, το καράβι έδεσε στο λιμάνι του Βόλου, την Δευτέρα ξεκινάει ο εκτελωνισμός και Πέμπτη-Παρασκευή θα το πάρει το φορτηγό και θα το φέρει στον Σωτηρόπουλο. Οπότε υπομονή 10 μέρες ακόμα! |
|
|
|
|
|
#845 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
geothan το καλύτερο χρώμα είναι το ασημί δεν φαίνονται οι βρωμιές ούτε οι γρατζουνιές εγώ ασημί έχω με μαύρο δέρμα.μην κάνεις το λάθος και πάρεις μη μεταλλικο χρώμα σε εξι χρόνια θα ψάχνεις βαφείο επειδή θα έχει ξεθωριάσει απο τον ήλιο.εάν πάρεις τελικά το μαυρο μπορείς να βάλεις μπεζ δερμάτινα και το ταμπλό επισης θα είναι μισό μαύρο μισό μπεζ το είδα και έπαθα πλάκα.
|
|
|
|
|
|
#846 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
Κι εγώ όταν το είχα παραγγείλει δεν παραγόταν πλέον, αλλά υπήρχαν ετοιμοπαράδωτα σε αυτό το χρώμα.... ένας ακόμα λόγος που επέλεξα τη προσφορά φεβρουαρίου.... |
|
|
|
|
|
|
#847 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#848 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Εγώ μίλησα με κάποιον πωλητή για την διαφορά των χρωμάτων και μου έδωσε την εξής απάντηση: Το μαύρο δεν είναι μεταλλικό μεν, αλλά μια άλλη κατηγορία "μεταλλικού" χρώματος με διαφορετική επεξεργασία - περλέ!!! Εγώ προσωπικά αυτό δεν το είχα ξανακούσει, αλλά εντάξει... δεν είμαι και πολύ του κυκλώματος. Επίσης με διαβεβαίωσε πως όλα τα χρώματα έχουν (ή δεν έχουν) πλέον την ίδια αντοχή κ.λπ. και να μην ανησυχώ. Το πορτοκαλί έχει αναμονή μήνες....
|
|
|
|
|
|
#849 (permalink) | |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ναι, το μαυρο και το Bronze ειναι περλε χρωματα, καλυτερα των μεταλλικων μαλιστα και πιο ακριβα.. Εγω θα πηγαινα για το μαυρο παντως.. Ειναι παντα διαχρονικο και δινει κυρος στο αμαξι, ιδιως στο συγκεκριμενο.. Τωρα οσο για το πλυσιμο, ενταξει, ολα εχουν ενα τιμημα.. |
|
|
|
|
|
|
#850 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
θα ήθελα να θέσω σε όλους σας μια ασχετη (με τα πρηγούμενα) ερώτηση.
Ακούς γενικά για τις καταναλώσεις που έχετε οι περισσότεροι από εσας και μένω λίγο έκπληκτος. Και αυτό γιατι στις μετακινήσεις στην πόλη (σταμάτα-ξεκινα με 1η-2η) και για πολύ μικρές διαδρομές, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται κάπου στα 11,5 με 12 lt/100km. Στην εθνική με 130 - 140km/h (με 6η, αντε και 5η σε προσπεράσματα) είναι σχεδόν στα 8. Εχω την εντύπωση ότι, ειδικά στην πόλη καίει πολύ, ενώ δεν το στροφάρω γενικα (μεχρι 4Κ, σχετικά προοδευτικά). Ποια είναι η άποψη/κατανάλωση σας? Θα πρέπει να ανησυχώ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το civic είναι το 1.8 (type S) με περίπου 2500km μέχρι τώρα. Λάδι δεν έχει κάψει ούτε σταγόνα και στρώσιμο έκανα μέχρι τα 1,5Κ. |
|
|
|
|
|
#851 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
μια χαρά σε βρίσκω!!!
αναρωτιέσαι επειδή ακούς για 5,5 λίτρα/100χλμ που λένε ? ? μη τους ακούς ...αυτό είναι κάτω από τρελές προδιαγραφες...εννοούν με 3000 στροφές στη μηχανή σε ίσιωμα με ένα άτομο φορτωμένο μέσα,χωρίς αέρα για αντίσταση, με σχετικά άδειο ρεζερβουάρ για λιγότερο βάρος,με καλό οδόστρωμα χωρίς ανωμαλίες να σου κόβουν τη φόρα κτλ κτλ κτλ..... κι εγώ εκεί την έχω παρατηρήσει τη κατανάλωση...βέβαια εγώ μέσα στη πόλη δε το κινώ!κοζάνη μένω, κινούμε μετα ποδαράκια μου...το θεωρώ αχρείαστο να χρησιμοποιώ αυτοκίνητο,και μάλιστα το συγκεκριμένο για το πολύ 2 άντε 3 χλμ απόσταστη ...! |
|
|
|
|
|
#853 (permalink) | |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#854 (permalink) |
|
earthdreams
Valve Cap
|
Πήγα αντιπροσωπεία και μου συμπλήρωσε λάδι ο μηχανικός. Χρειάστηκε ένα λίτρο. Έβαλε Shell Helix 5w 40 fully synthetic και μου είπε ότι: Δεν συνιστά πρόβλημα η καύση του λαδιού αφού όλοι οι κινητήρες που κατασκευάζονται μετά το 2004 είναι φτιαγμένοι έτσι ώστε να καίνε το λάδι ώσπου να στρωθούν κι αυτό το φαινόμενο εξαλείφεται μετά απο την 2η ή 3η αλλαγή λαδιών. Άλλωστε, μου είπε, γι'αυτό τον λόγο ο κατασκευαστής δικαιολογεί 1 λίτρο για 1000 χλμ. Αυτά...
|
|
|
|
|
|
#855 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Skam να ρίξω μία πρόταση? ??
Μήπως να αλλαχτεί ο τίτλος αυτού του thread και να γίνει "γενικές συζητήσεις" ή ότι άλλο κατά τη γνώμη σου νομίζεις εσύ ? ότι δε μπορεί να καταταχθεί σε κάποιο thread ή είναι γενικό και δεν παίρνει τίτλο κλπ να συζητήται εδώ μέσα...! έτσι το λέω για να μπεί μια σειρά...! |
|
|