![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Κ γω πιστευω η η κουκουλα ειναι η καλυτερη λυση. Οταν λετε κερι , τι εννοειτε? Μετα απο πλυσιμο περασμα με κερι κ το αφηνουμε ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#921 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Κ γω πιστευω η η κουκουλα ειναι η καλυτερη λυση. Οταν λετε κερι , τι εννοειτε? Μετα απο πλυσιμο περασμα με κερι κ το αφηνουμε αφοβα στον ηλιο η κατι αλλο? Εγω εχω βεβαια δικο μου κλειστο γκαραζ αλλα το καλοκαιρι οπουδηποτε βρεθουμε θα ειναι δυσκολο να προστατευτουμε απο τον ηλιο
|
|
|
|
|
|
#922 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Κ γω πιστευω η η κουκουλα ειναι η καλυτερη λυση. Οταν λετε κερι , τι εννοειτε? Μετα απο πλυσιμο περασμα με κερι κ το αφηνουμε αφοβα στον ηλιο? Εγω εχω βεβαια δικο μου κλειστο γκαραζ αλλα το καλοκαιρι οπουδηποτε βρεθουμε θα ειναι δυσκολο να προστατευτουμε απο τον
|
|
|
|
|
|
#923 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
ναι αυτό το είχα δει και τρόμαξα είναι η αλήθεια!!!παίζει να είχε θέμα η πόρτα από την αρχή...αν δλδ το χρώμα δεν είχε κάτσει καλά εξαρχής στη λαμαρίνα, παίζει να προκάλεσε τη σκουριά...τι να πω...εύχομαι μόνο να μη το δούμε κι εμείς από κοντα! |
|
|
|
|
|
|
#924 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Λογική λύση η κουκούλα, αλλά πόσο εφικτό είναι να τη βάζω-βγάζω δύο ή και τρεις φορές την ημέρα?
Όσον αφορά το κέρωμα, ρώτησα σε πλυντήριο για πλύσιμο στο χέρι, πέρασμα με αλοιφή για 'αράχνη' & γρατσουνιές και κέρωμα και μου είπαν 170,00 ευρώ. Είναι καλά? |
|
|
|
|
|
#925 (permalink) | |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
Quote:
Μη τα δωσεις!! Με 150 στο κανουν εξειδικευμενα μαγαζια κ οχι πλκυντηρια!!! Τι ξερουν αυτοι?? |
|
|
|
|
|
|
#926 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Θα συμφωνήσω με τον Alexps, το θέμα είναι αν μπορεί να βρεί εύκολα εξειδικευμένο μαγαζί με επώνυμα (καλά) προϊόντα που να κάνουν και καλή δουλειά (επειδή μένει Κατερίνη).
|
|
|
|
|
|
#927 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Είναι πολλά, ε?
Μπορώ εύκολα να πάω κάπου στη Θεσ/κη - άλλωστε από την Παρασκευή θα μένω εκεί. Όποιος γνωρίζει κάποιο καλό εξειδικευμένο μαγαζί, ας μου δώσει πληροφορίες. |
|
|
|
|
|
#928 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
παιδιά μόλις διάβασα ότι ξεκίνησαν να φτιάχνουν το πρόβλημα με το χειρόφρενο.
Handbrake fix - now available Αυτό φυσικά μπορεί να κάνει 2 μήνες να έρθει εδώ απλά όσοι πάτε για σέρβις να το απαιτήσετε. Είναι δωρεάν και είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Μάλιστα όπως σχολίασε ο Άγγλος που του το φτιάξανε δεν έχει πλέον σημασία αν πατάς η όχι το κουμπί όταν εμπλέκεις το χειρόφρενο. |
|
|
|
|
|
#931 (permalink) | |
|
Valve Cap
|
Quote:
Να ξερουμε και τι πρεπει να απαιτησουμε στην προκειμενη περιπτωση. |
|
|
|
|
|
|
#933 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Βρε παιδια ,οταν βρισκεται κατι τοσο σημαντικο στα φαουλ να τα αναφερετε και στο ελληνικο φορουμ..... Εγω δε το ειχα δει.... Αυτο ετσι οπως φαινεται δεν ασταρωθηκε το κομματι αυτο. Οταν εγινε βουτα το αμαξι στο ασταρι ,θυμαστε το βιντεακι που μας εβαλε ο Skam για το πως γινεται το αμαξι μας, επομενως το ασταρι δε εφθασε στη γωνια της πορτας. Για μενα ο φιλος πρεπει να απαιτησει αλλαγη πορτας. Τελικα τι εγινε ,τι του εκαναν του φιλου???? Εσεις τα κοιταξατε τα δικα σας,βρηκατε καθολου σκουρια???
|
|
|
|
|
|
#934 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Τι να πω ρε φιλε, αν εχουν βελτιωσει κατι ας το φτιαξουν και στα δικα μας. Για να βελτιωνουν κατι ,αρα καποιο προβλημα θα υπαρχει.Σε πολλα φαινεται αυτοκινητα θα ξεμπλοκαρισε το χειροφρενο. Αφου δε το πληρωνουμε ας το φτιαξουν και σε μας.
|
|
|
|
|
|
#935 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Λοιπον, στη συναντηση θα φερω το υγρο κερι και εσυ θα φερεις βαμπακερα πανια και βαμπακι. Καθε ενας μας θα πιασει ενα κομματι του αυτοκινητου σου και τελειωσε!!! Σε ενα τεταρτο θα εχουμε τελειωσει. Το υγρο κερι 10 με 12 ευρω εχει συν τους καφεδες που θα κερασεις !!!!
|
|
|
|
|
|
#936 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Απο οτι καταλαβα για τη σκουρια στις πορτες, ειναι αρκετοι που εχουν το προβλημα αυτο. Αρα πρεπει να το ψαξουμε και εμεις και στα δικα μας. Και γενικα να το ψαξουμε ολο το αμαξι για σκουριες. Μου φαινεται οτι ξεχνουσαν στο εργοστασιο να τροφοδοτουν τη μπανιερα με το ασταρι με ασταρι!!!!! Τι αλλο να πω!!!! Θα μας τρελανουν αυτοι !!!! Να δουμε τι αλλο θα δουν τα ματια μας... Αλλα δεν εχω καταλαβει, τι προτεινει η Χοντα,αλλαγη πορτων η τοπικη βαφη ??? Επισης να ενημερωσουμε σε οσους δε γνωριζουν,οτι καλο θα ηταν πιστευω, να αφαιρεσουμε τα πλαστικα μαυρα κλαπετα- καπακια να τα πω, που βρισκονται στις τρυπες κατω στις πορτες. Αυτα μαζευουν σκονη και με τη παροδο του χρονου φραζουν και δεν αφηνουν να βγει το νερο που μπαινει στις πορτες μετα απο βροχη η πλυσιμο. Ετσι μαζευεται νερο μεσα στις πορτες.
|
|
|
|
|
|
#939 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Διαβαζω στα φαουλς οτι και στην Ισπανια αντιμετωπιζουν το προβλημα τις σκουριας στις πορτες. Εσεις ειδατε τιποτα στα δικα σας??? Ε^ |