![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by vargas εγω το κοιταξα καθολου σκουρια. Νομιζω πως σε καποια θεματα υπερβαλλουν, κ ισως σε καποια αυτοκινητα να φταιει το κλιμα η ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#942 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Ναι οντως Αλεξανδρε , αλλα ειναι 2007 production που σημαινει οτι ηταν αραγμενο
|
|
|
|
|
|
#943 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#944 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
Όσον αφορά τα κλαπέτα, που ακριβώς βρίσκονται για να τα βρω? Μπορούμε να τα καθαρίζουμε και να τα επανατοποθετούμε? |
|
|
|
|
|
|
#946 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
http://www.civinfo.com/forum/general...ke-recall.html
Διαβάστε και αυτό! Το θέμα του χειρόφρενου δεν αφορά τα MY08. Θα μας έρθει και εδώ όταν έχουν τ' ανταλλακτικά. Υπολογίστε από Σεπτέμβριο δηλαδή! |
|
|
|
|
|
#947 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#948 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Βρισκονται στο κατω μερος απο τις πορτες. 3 λαστιχενια καπακια σε καθε πορτα. Ναι μπορεις να τα βγαζεις και να τα καθαριζεις.
|
|
|
|
|
|
#949 (permalink) | |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#950 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Ερώτηση προς όλους τους κατέχοντες civic:
Σήμερα ή την Δευτέρα το αμαξάκι μου πάει στον Σωτηρόπουλο για να βγάλει πινακιδες και να βάλει την γριλια TypeR. Μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να τους εξοφλήσω (τα δίνω όλα μετρητά) και μετά να βγάλουν πινακίδες. Δηλαδή να δώσω τα χρήματα 2 μερες πριν το παρω! Ισχύει αυτό ; Σκέφτομαι να τους κρατήσω 2-3 χιλιάρικα που θα τους τα δώσω όταν πάρω το "κλειδί στο χέρι". |
|
|
|
|
|
#951 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
ραλλάκια και εγώ πριν το πάρω αυτοί είχαν παρει τα λεφτά απο την τράπεζα και μετά μου το φέρανε και βγάλανε πινακίδες και τα λοιπά.
|
|
|
|
|
|
#954 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
παίδες σήμερα παρατήρησα κάτι...το χερούλι της πόρτας του οδηγού ψιλοπαίζει και έχει ελαφρώς αποκολληθεί από την θέση του. Μάλλον θα πάω για έκτακτο βιζιτ στον Μαρίνη να δω τι θα μου πει.
|
|
|
|
|
|
#955 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
και εγώ το βρίσκω λίγο σκληρό σε σχέση με του συνοδηγού σαν να ανοίγει με δυσκολία και εσένα έτσι ήταν skam?φίλε μου συμφωνώ αν και κάπου είχα δει αντιστοιχο θρετ στο φόρουμ
Last edited by skam; 11th April 2008 at 12:37. |
|
|
|
|
|
#956 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Αριστείδη (rallakias) εγώ είχα δώσει τα μισά μια βδομάδα πρίν το παραλάβω και τα υπόλοιπα όταν το παρέλαβα....δεν μου είχαν πεί ότι πρέπει να το εξοφλήσω για να μου βγάλουν πινακίδες
Last edited by pansta; 11th April 2008 at 11:37. |
|
|
|
|
|
#958 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Skam εισαι για νεο χερουλι,δυστηχως!!!! Οσο για τη σκουρια στις πορτες παιδια ,πιστευω πως προκειται απο τα μεγαλυτερα κατασκευαστικα λαθη κατα τη γραμμη παραγωγης. Κοιταξα το δικο μου και ευτυχως ειδα οτι εχει κανονικα τη βαφη του vivid.... Αυτο που βλεπουμε στις φωτο παιδια ειναι οτι δεν υπαρχει,ουτε ασταρι αλλα ουτε το χρωμα του αυτοκινητου.Φαινεται καθαρα μονο η γυμνη λαμαρινα. Ειναι δυνατον να μην το προσεξε κανεις???!!!! Ουτε και αυτος που βαζει το λαστιχο γυρω γυρω στη πορτα... Στο βιντεο που εχουμε για το πως κατασκευαζεται το σιβικ, βλεπουμε οτι μπαινει το αμαξι ολοκληρο μεσα στη βουτα με ασταρι και μετα βαφεται με το χρωμα. Μεχρις εδω αποκλειεται να μην εχει ασταρωθει το αμαξι και να μην εχει βαφτει. Μετα βλεπουμε οτι βγαζουν τις πορτες για να συναρμολογησουν τοσο με τα παρελκομενα που εχουν οι πορτες αλλα και για να μην εμποδιζουν στη τοποθετηση του ταμπλο,των καλωδιων και καθισματων. Εδω πιστευω πως εχει γινει το λαθος. Οι πορτες ειχαν ελατωματα,τυχον χτυπηματα κατα τη μεταφορα,με αποτελεσμα να φερουν αλλες πορτες που δεν ειχαν ασταρωθει σωστα αλλα ουτε βαφτει σε αυτο το σημειο. Δεν φταιει το κλιμα,δεν εχει ασταρι,δεν εχει χρωμα. Παιδια εγω αυτη τη εξηγηση δινω. Καραμπινατο λαθος και απροσεξια που οφειλονται απο τη βιασυνη τους να παραγουν αυτοκινητα. Εχεται καποια αλλη εξηγηση??? Δε φταιει ο RALAKIAS που εχει στη πριζα τον Σαρακακι ποτε θα ερθει το αμαξι και ποτε θα ερθει το αμαξι ???!!! Ο Σαρακακις δεν εχει στη πριζα το εργοστασιο για το ποτε θα ερθει το αμαξι του RALLAKIA ?????? !!!!!!!! Καταλαβενεται τι εννοω......
|
|
|
|