![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Να παρουμε και το αλλο ενδεχομενο? Μηπως τους τελειωσε το χρωμα και δεν βρηκαν ανοιχτο Χρωματοπωλειο???? Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#961 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
iTrader: (0)
|
Να παρουμε και το αλλο ενδεχομενο? Μηπως τους τελειωσε το χρωμα και δεν βρηκαν ανοιχτο Χρωματοπωλειο???? Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????
|
|
|
|
|
|
#962 (permalink) | |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#963 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Το ίδιο έχω πάθει και εγώ και την Τετάρτη πάω για αλλαγή κλειδαριάς.Στην αντιπροσωπεία μου είπαν οτί δεν το καλύπτει η εγγύηση. Τί λετε γι' αυτό? Μήπως να επέμενα για την εγγύηση....
|
|
|
|
|
|
#964 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
φυσικά και θα το καλύψουν στην εγγύηση...αν δεν το κάνουν θα φάνε καταγγελία στον Σ αρχικά και στην honda europe μετά...
Να επιμεινεις όπως θα κάνω και εγώ την Δευτέρα |
|
|
|
|
|
#966 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Μου είπαν πως μάλλον έγινε προσπάθεια παραβίασης και γι' αυτό δεν το καλύπτει. Εγώ πάντώς δεν είδα το παραμικρό γδάρσιμο ή κάτι άλλο που να δείχνει οτι κάποιος προσπάθησε να το παραβιάσει. Θα υπήρχε έστω ένα σημάδι από κάποιο αντικείμενο.
|
|
|
|
|
|
#967 (permalink) | |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Quote:
Υ.Γ: ΠΟΔΚΤΣ= Ας μην κάνω μετάφραση καλύτερα...όποιος κατάλαβε |
|
|
|
|
|
|
#968 (permalink) |
|
A. Senna
Magic Rear Seat
|
Παιδια να ρωτησω κατι,
Υπαρχουν κατι γρατζουνιες στο δερμα του τιμονιου στο αμαξι (μαλλον απο νυχια μου, σε καποιες ισως αγαρμπες κινησεις μου). Εχει κανενας αλλος παρομοιο προβλημα? Υπαρχει κανενα προιον που να συντηρει το δερμα (του τιμονιου) και διορθωνει τετοια προβληματα (γδαρσιματα-γρατζουνιες)??? Υ.Γ. Αντε να σας δω εσας που υποστηριζετε (βλεπε Alexps |
|
|
|
|
|
#970 (permalink) |
|
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle
|
http://www.meguiars.gr/
H meg ειναι διπλα στον Πειραια, στην καλιθεα σ εναν δρομο που σκαει στην παραλιακη. |
|
|
|
|
|
#973 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
ένα πάρα πολύ καλό animation για το πως λειτουργεί ένας 4χρονος κινητήρας 16βαλβίδων....
ενημερωτικό και ενδιαφέρον και πλήρως κατανοητό ...! YouTube - 4 stroke engine |
|
|
|
|
|
#974 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Επειδη καθε φορα που πλενω το civicaki βλεπω οτι τα σημαδακια στο καπο ολοενα και αυξανονται μεσα στην εβδομαδα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να του βαλω τη διαφανη αυτοκολλητη μεμβρανη για να σωθω.Εχω βρει μεχρι στιγμης δυο:3M Hellas - ?????????? ??????????? ????? - ?????? ???????????
και:PaintBull HELLAS Τους κανω ενα τηλ αυριο να μαθω τιμες-τι -και πως και σας ενημερωνω αμεσα... Last edited by anka1976pa; 13th April 2008 at 19:30. |
|
|
|
|
|
#975 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#976 (permalink) |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Μην πας σε κάποιο άλλο κατάστημα......πήγαινε στα κεντρικά στην Καλλιθέα όπως είπε και ο alex είναι πολύ κοντά στον Πειραιά.......μόνο εκεί θα βρεις τα καινούργια προϊόντα. Εγώ πήγα την παρασκευή που πέρασε και πήρα σαμπουάν, κερί και το γάντι για πλύσιμο......βέβαια έχει και πολλά άλλα....αν έχεις λεφτά να διαθέσεις θα πάρεις πολλάααααααααα!
|
|
|
|
|
|
#977 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Eγω απο κει εχω παρει την πετσετα για στεγνωμα αν θυμαμαι 25 Ε και την βουρτσα πλυσιματος (μην τρομαζετε ειναι ειδικη για σκουρα χρωματα) γυρω στα 27Ε.
|
|
|
|
|
|
#979 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#980 (permalink) |
|
Locking Wheelnut
|
Φίλε Christo, στα περισσότερα civic 5 θυρα που έχω δει (μαζί με το δικό μου) υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία να ανοίξεις απο έξω τη πόρτα του οδηγού παρά του συνοδηγού. Μάλιστα όταν ο καιρός ζεσταίνει (καλοκαίρι) ΄γίνεται ακόμη δυσκολότερο (για να μή πω για τον "πλαστικούρέ" ήχο "κλανκ!" που κάνει το χερούλι....) Παλιότερα νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα λαδώματος/ γρασσαρισματος του χερουλιού απο μέσα (όχι του συνδέσμου/ γάντζου- για το χερούλι λέω)... Το είχα πεί στον Sara..... στο πρώτο ημισέρβις (10.000 χλμ) και μετά υποτίθεται οτι το είχε φτιάξ^ |