Civinfo

3.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by christos αριστείδη καλορίζικο και καλοτάξιδο. +1...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 17th April 2008, 20:48   #1081 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

s33s's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by christos View Post
αριστείδη καλορίζικο και καλοτάξιδο.
+1
s33s is online now   Reply With Quote
Old 17th April 2008, 23:34   #1082 (permalink)
Valve Cap

naruto2901's Avatar

χα γυρισα πρωτος(δεν εχει σημασια βεβαια οτι εφυγα πρωτος)χαρηκα που σας γνωρισα παιδια να τα ξαναπουμε συντομα...
naruto2901 is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 06:53   #1083 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

jimp με το καλο να τα βαλεις τα αμορτισέρια!

σας ευχαριστω όλους για τις ευχές!

Γιώργο (narauto2901) τούμπανο το αμάξι σου!

Ωραίο ήταν το τζατζικι-drift ! Έχω κατεβάσει 4 ματσάκια μαιντανό για την μπόχα
φωτογραφικα ντοκουμεντα το απογευμα!
rallakias is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 07:51   #1084 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

naturo και rallakia το χρώμα σας είναι φανταστικό......μπράβο και καλορίζικα πάλι. Ωραία η συνάντηση και ο γύρος τζατζίκι ήταν γευστικότατος......βέβαια δεν πρόλαβα να φάω και πολύ γιατί ο alex μου έφαγε το φαγητό (μαμά ο alex έφαγε το μπιφτέκι μου ουααααααα)
gapos is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 08:33   #1085 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

όχι μόνο το δικό σου αλλά και της συζύγου του Αριστείδη.
skam is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 08:42   #1086 (permalink)
Valve Cap

Skam αν και δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, μάλλον κοπλιμέντο μου έκανες οπότε ευχαριστώ! Εκτός κι αν εννοείς πως είμαι κι εγώ τούμπανο, οπότε ενίσταμαι γιατί ο χαρακτηρισμός ταιριάζει περισσότερο στον Αλέξανδρο. No offence Alex, αλλά είσαι μεγαλύτερου κυβισμού από εμένα!
Χάρηκα που σας γνώρισα, περάσαμε πολύ ωραία εχθές, χάσατε όσοι δεν ήρθατε. Σήμερα βέβαια κοιμάμαι όρθια, οπότε την επόμενη φορά να μην το κανονίσετε καθημερινή πάλι, για να μπορούμε να μείνουμε μέχρι αργά.
ccna is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 08:49   #1087 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
όχι μόνο το δικό σου αλλά και της συζύγου του Αριστείδη.
Ναιιιιιι.....γιαυτό μόλις μπήκαμε στα αμάξια για να φύγουμε εξαφανίστηκε σαν πύραυλος.......γιατί το αμάξι ήταν 140 άλογα και άλλα 10 μουλάρια
alex
Old 18th April 2008, 08:54   #1088 (permalink)
Valve Cap

Ποια μουλάρια καλέ, τι λέτε? Με μπερδέψατε, μάλλον με χτύπησε η Cisco στο κεφάλι και καταλαβαίνω μόνο γλώσσα μηχανής. Για κάντε μια μετάφραση σε πρωτόκολλα παρακαλώ μπας και σας πιάσω!
Old 18th April 2008, 09:15   #1089 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Quote:
Originally Posted by ccna View Post
Skam αν και δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, μάλλον κοπλιμέντο μου έκανες οπότε ευχαριστώ! Εκτός κι αν εννοείς πως είμαι κι εγώ τούμπανο, οπότε ενίσταμαι γιατί ο χαρακτηρισμός ταιριάζει περισσότερο στον Αλέξανδρο. No offence Alex, αλλά είσαι μεγαλύτερου κυβισμού από εμένα!
Χάρηκα που σας γνώρισα, περάσαμε πολύ ωραία εχθές, χάσατε όσοι δεν ήρθατε. Σήμερα βέβαια κοιμάμαι όρθια, οπότε την επόμενη φορά να μην το κανονίσετε καθημερινή πάλι, για να μπορούμε να μείνουμε μέχρι αργά.
πωπω...ρε γκρινιαρα καρκινακι... Σενάριο συνωμοσίας έκανες...
Αυτό που έγραψα είναι ότι ο άλεξ κάθισε δίπλα σου και σου έφαγε το φαγητό...όπως και του Γιώργου...
Πέρα από πλάκα χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε...είσαι καλό παιδί σαν τον άντρα σου.
Old 18th April 2008, 09:16   #1090 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Quote:
Originally Posted by gapos View Post
Ναιιιιιι.....γιαυτό μόλις μπήκαμε στα αμάξια για να φύγουμε εξαφανίστηκε σαν πύραυλος.......γιατί το αμάξι ήταν 140 άλογα και άλλα 10 μουλάρια
alex
ενώ εσύ σε είδα πως έφυγες...όλο σφήνες και κακό ήσουν.
Old 18th April 2008, 09:26   #1091 (permalink)
Valve Cap

Εμένα ο Alex όχι μόνο δεν μου έφαγε το φαί αλλά μου πρόσφερε και την δικιά του Coka Cola Light, που πήρε στο τέλος, για να μην χαλάσει την θερμιδική του δίαιτα των 5000 Kcal την μέρα!
Old 18th April 2008, 09:29   #1092 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω τελικά, δουλειά....
Από ότι φαίνεται περάσατε καλά...
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 09:52   #1093 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
ενώ εσύ σε είδα πως έφυγες...όλο σφήνες και κακό ήσουν.
Τι να κάνω ρε Σπύρο προσπαθούσα να πιάσω τον alex αλλά πουυυυυυυυυυ......τα 10 μουλάρια παραπάνω πετούσαν χαχα
Old 18th April 2008, 10:20   #1094 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
Φίλε gapos είχα το ίδιο πρόβλημα με το τράβηγμα του τιμονιού δεξιά από την 1η ημέρα που το πήρα !!! Το παρέλαβα 7/3/08 το αμάξι. Πήγα Γαλαξίδι το σκ εκείνο κ το κατάλαβα. Γύρισα εδώ κ την τρίτη 11/3 το πήγα αντιπροσωπεία. Τους λέω έτσι κ έτσι. Μου λένε μάλλον θέλει ευθυγράμμιση. Λέω οκ να το δούμε. Δεν είχε ρεύμα τότε στην περιοχή κ τους λέω να το πάω στον Φωκά που έχω πάει κ το προηγούμενο αμάξι κ είναι πολύ καλός ;;; Μου λένε οκ, πάω εκεί το αμάξι ολόισιο ! Μου λέει λοιπόν αυτός ότι μάλλον φταίνε τα λάστιχα !!! Σηκώνουν το αμάξι, βγάζουν λάστιχα κ τελικά βρίσκουν ότι το ένα λάστιχο, μπροστά δεξί κ εμένα, έχει ελαφρώς πρόβλημα !!! Κακό πέλμα δλδ ! Το βάζει πίσω αριστερά κ εκείνο το λάστιχο το βάζει μπροστά δεξιά. Το αμάξι τώρα είναι 95% ίσιο ! Κ λέω 95% γιατί για να αλλάξει λωρίδα δεξιά πρέπει να περάσουν 150+ μέτρα... Επειδή το συζητούσα με τον Φωκά, μου λέει το αμάξι είναι στην εγγύση να ζητήσεις να σου αλλάξουν τα 4 λάστιχα δωρεάν. Βέβαια τα είπα όλα αυτά στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα κ ναι μεν οκ αλλά δεν συμφωνούν κ 100%. Σιγά τώρα μην αλλάξουν λάστιχα...λέω εγώ τώρα δλδ...πιέζω πάντως την κατάσταση. Φαίνεται ότι είναι λάστιχα πάντως γιατί σε κάθε αλλάγη που κάναμε στα λάστιχα το αμάξι αντιδρούσε κ διαφορετικά !!! Κάναμε δύο δοκιμές στον δρόμο μέχρι να καταλήξουμε στην τωρινή τοποθέτηση, για αυτό στο λέω δλδ. Πιστεύω ότι είναι κακή παρτίδα των michelin που φορούν τα δικά μας αμάξια της εποχής αυτής.

!!! Νεώτερα !!!
Στο θέμα του τραβήγματος δεξιά λοιπόν.....
Προχθές με είχε πάρει τηλ η υπεύθυνη του Σωτηρόπουλου προκειμένου αν μπορώ να πάω το αμάξι χθες εκεί.
Από τότε μέχρι τώρα, είχα επικοινωνήσει με την Honda Ελλάς κ είχαμε μια καλή επικοινωνία με έναν υπεύθυνο από τον Σαρακάκη μέσω email.
Μου είπε λοιπόν η υπεύθυνη του Σωτηρόπουλου ότι ο εν λόγω κύριος θα είναι χθες εκεί, οπότε είναι ευκαιρία για να το δει ο ίδιος κ να το οδηγήσει...
Αποδέχομαι λοιπόν την πρόσκληση κ πάω χθες στις 8 το πρωί εκεί κ το αφήνω. Κατά το μεσημέρι με παίρνει τηλ η ίδια κ μου λέει ότι το αμάξι το οδήγησε ο εν λόγω υπεύθυνος κ αποφάνθηκε ότι πρέπει να παραγγελθούν κάποια ανταλλακτικά προκειμένου να τοποθετηθούν κ να μπορεί να γίνει ρύθμιση των αμορτισέρ, παρόλο που το αμάξι φαίνεται ευθυγραμισμένο κ ότι αυτά τα ανταλλακτικά δεν αντικαθιστούν κάτι αλλά τοποθετούνται επιπλέον στο αυτοκίνητο.
Μάλιστα σήμερα το πρωί μου έστειλε email ο εν λόγω υπέυθυνος και πολύ ευγενικά μου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για κάποια κατασκευαστική ατέλεια, αλλά κατόπιν της οδήγησης του αυτοκινήτου μου είναι στο όριο του χρόνου αλλαγής λωρίδας. Συμπληρώνει ότι υπάρχει σχετική οδηγία της ΗΜΕ (ΗΜΕ = τι ;;;; Honda Europe εννοεί ; δεν κατάλαβα... ) για επαναρύθμιση γωνιών-ευθυγράμμισης και έχουν παραγγελθεί τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, ρυθμιστικές βίδες-ροδέλες.
Κλείνει το email του λέγοντας ότι είναι θέμα ημερών να έρθουν αυτά κ να τοποθετηθούν στο αμάξι. Δεν ξεκαθαρίζει αν είναι εντός εγγύησης, δεν πρόκειται όμως εγώ να δεχθώ να πληρώσω για κάτι που δεν ευθύνομαι, εκτός αν η συμμετοχή μου στο ποσό είναι τόσο μικρή που θα είναι ανάξιο λόγου....εν αναμονή λοιπόν παιδιά κ θα σας ενημερώνω συνεχώς...από ότι φαίνεται βρέθηκε λύση !
mike_civic is online now   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 11:56   #1095 (permalink)
Burning hands!!!
Locking Wheelnut

gapos's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
!!! Νεώτερα !!!
Στο θέμα του τραβήγματος δεξιά λοιπόν.....
Προχθές με είχε πάρει τηλ η υπεύθυνη του Σωτηρόπουλου προκειμένου αν μπορώ να πάω το αμάξι χθες εκεί.
Από τότε μέχρι τώρα, είχα επικοινωνήσει με την Honda Ελλάς κ είχαμε μια καλή επικοινωνία με έναν υπεύθυνο από τον Σαρακάκη μέσω email.
Μου είπε λοιπόν η υπεύθυνη του Σωτηρόπουλου ότι ο εν λόγω κύριος θα είναι χθες εκεί, οπότε είναι ευκαιρία για να το δει ο ίδιος κ να το οδηγήσει...
Αποδέχομαι λοιπόν την πρόσκληση κ πάω χθες στις 8 το πρωί εκεί κ το αφήνω. Κατά το μεσημέρι με παίρνει τηλ η ίδια κ μου λέει ότι το αμάξι το οδήγησε ο εν λόγω υπεύθυνος κ αποφάνθηκε ότι πρέπει να παραγγελθούν κάποια ανταλλακτικά προκειμένου να τοποθετηθούν κ να μπορεί να γίνει ρύθμιση των αμορτισέρ, παρόλο που το αμάξι φαίνεται ευθυγραμισμένο κ ότι αυτά τα ανταλλακτικά δεν αντικαθιστούν κάτι αλλά τοποθετούνται επιπλέον στο αυτοκίνητο.
Μάλιστα σήμερα το πρωί μου έστειλε email ο εν λόγω υπέυθυνος και πολύ ευγενικά μου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για κάποια κατασκευαστική ατέλεια, αλλά κατόπιν της οδήγησης του αυτοκινήτου μου είναι στο όριο του χρόνου αλλαγής λωρίδας. Συμπληρώνει ότι υπάρχει σχετική οδηγία της ΗΜΕ (ΗΜΕ = τι ;;;; Honda Europe εννοεί ; δεν κατάλαβα... ) για επαναρύθμιση γωνιών-ευθυγράμμισης και έχουν παραγγελθεί τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, ρυθμιστικές βίδες-ροδέλες.
Κλείνει το email του λέγοντας ότι είναι θέμα ημερών να έρθουν αυτά κ να τοποθετηθούν στο αμάξι. Δεν ξεκαθαρίζει αν είναι εντός εγγύησης, δεν πρόκειται όμως εγώ να δεχθώ να πληρώσω για κάτι που δεν ευθύνομαι, εκτός αν η συμμετοχή μου στο ποσό είναι τόσο μικρή που θα είναι ανάξιο λόγου....εν αναμονή λοιπόν παιδιά κ θα σας ενημερώνω συνεχώς...από ότι φαίνεται βρέθηκε λύση !
Mike για να καταλάβω ..........πόση ώρα απ την στιγμή που αφήνεις τα χέρια απτο τιμόνι χρειάζεται για να αλλάξει το αμάξι λωρίδα?
Old 18th April 2008, 11:59   #1096 (permalink)