Civinfo

18.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Ομορφο κ διαφορετικο ειναι,δεν λεω...αλλα το κατα ποσο ειναι πρακτικο?? Τουλαχιστον εγω στο υπογειο παρκινγκ που το εχω δε θα μπορουσα να μπω στο αμαξι!!...

Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > 8th Generation Euro Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 18th April 2008, 16:31   #1101 (permalink)
Supporter
Valve Cap

loon1x's Avatar

iTrader: (0)
Ομορφο κ διαφορετικο ειναι,δεν λεω...αλλα το κατα ποσο ειναι πρακτικο??
Τουλαχιστον εγω στο υπογειο παρκινγκ που το εχω δε θα μπορουσα να μπω στο αμαξι!!
loon1x is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 16:34   #1102 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle

skam's Avatar

Όπως σου είπα...το αμάξι σου είναι το ομορφότερο σιβικ που έχω δει.(σκόρδα για το ματι mode on)
Τι άλλο να του κάνεις πλέον;;; Καλύτερα κάν' του μια μεικτή.
Νομίζω ότι οι πόρτες λαμπο είναι καγκουριά. Φυσικά αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη. Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι αν το κάνεις υπολόγισε 2000 ευρώ βάση. Αυτή η εικόνα που μας έδειξες είναι από γερμανό βελτιωτή και υπάρχει από το 06. Την είχα πετύχει κάπου τον καιρό της αναμονής.
skam is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 17:01   #1103 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

Κοιτα george εγω θα το τολμουσα παντως!!! Το δικο σου ετσι κ αλλιως ειναι ξεχωριστο!!!
Μην ακους γνωμες ηλικιωμενων εδω μεσα που εχουν πεπαλαιωμενενες αποψεις και δεν ξερω γω τι.....(σπυρος....χαχαχαχα)
alexps is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 17:02   #1104 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

Ακου τη διψα σου
Ακου την πεινα σου
Ακου το σουβλακι σου...οσο ειναι ακομα καιρος!!!!
Old 18th April 2008, 17:04   #1105 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Και πλεον δεν φαινεσαι ως "Supporter", αλλα "Powered by Tzatziki"
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 17:08   #1106 (permalink)
Powered by Tzatziki
Rocketship door handle

alexps's Avatar

Ναι ρε...δεν το χεις δει?? Και ο rallakias ειναι ο souvlaki drifter!!!
Old 18th April 2008, 17:08   #1107 (permalink)
A. Senna
Magic Rear Seat

MakTheo's Avatar

Quote:
Originally Posted by naruto2901 View Post
Εχθες στη συναντηση παραθεσα την επιθυμια μου καποια στιγμη αν μου το επιτρεπουν τα οικονομικα μου και αν βρω αξιολογο μαστορα με εγγυησεις οτι δεν θα παθει τιποτα το αμαξι να βαλω πορτες τυπου λαμποργκινι οι αντιδρασεις απο οοτι καταλαβα δεν ηταν και ιδιαιτερα ενθαρηντικες(για να μην πω οτι με κραξατε) γιαυτο ανεβαζω μια φωτο και σας ρωταω ειληκρινα πιστευετε οτι δειχνει τοσο ασχημο??????????

Δες και εδω,

Last weekend - garage "open day"
MakTheo is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 17:35   #1108 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by mike_civic View Post
!!! Νεώτερα !!!
Στο θέμα του τραβήγματος δεξιά λοιπόν.....
Προχθές με είχε πάρει τηλ η υπεύθυνη του Σωτηρόπουλου προκειμένου αν μπορώ να πάω το αμάξι χθες εκεί.
Από τότε μέχρι τώρα, είχα επικοινωνήσει με την Honda Ελλάς κ είχαμε μια καλή επικοινωνία με έναν υπεύθυνο από τον Σαρακάκη μέσω email.
Μου είπε λοιπόν η υπεύθυνη του Σωτηρόπουλου ότι ο εν λόγω κύριος θα είναι χθες εκεί, οπότε είναι ευκαιρία για να το δει ο ίδιος κ να το οδηγήσει...
Αποδέχομαι λοιπόν την πρόσκληση κ πάω χθες στις 8 το πρωί εκεί κ το αφήνω. Κατά το μεσημέρι με παίρνει τηλ η ίδια κ μου λέει ότι το αμάξι το οδήγησε ο εν λόγω υπεύθυνος κ αποφάνθηκε ότι πρέπει να παραγγελθούν κάποια ανταλλακτικά προκειμένου να τοποθετηθούν κ να μπορεί να γίνει ρύθμιση των αμορτισέρ, παρόλο που το αμάξι φαίνεται ευθυγραμισμένο κ ότι αυτά τα ανταλλακτικά δεν αντικαθιστούν κάτι αλλά τοποθετούνται επιπλέον στο αυτοκίνητο.
Μάλιστα σήμερα το πρωί μου έστειλε email ο εν λόγω υπέυθυνος και πολύ ευγενικά μου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για κάποια κατασκευαστική ατέλεια, αλλά κατόπιν της οδήγησης του αυτοκινήτου μου είναι στο όριο του χρόνου αλλαγής λωρίδας. Συμπληρώνει ότι υπάρχει σχετική οδηγία της ΗΜΕ (ΗΜΕ = τι ;;;; Honda Europe εννοεί ; δεν κατάλαβα... ) για επαναρύθμιση γωνιών-ευθυγράμμισης και έχουν παραγγελθεί τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, ρυθμιστικές βίδες-ροδέλες.
Κλείνει το email του λέγοντας ότι είναι θέμα ημερών να έρθουν αυτά κ να τοποθετηθούν στο αμάξι. Δεν ξεκαθαρίζει αν είναι εντός εγγύησης, δεν πρόκειται όμως εγώ να δεχθώ να πληρώσω για κάτι που δεν ευθύνομαι, εκτός αν η συμμετοχή μου στο ποσό είναι τόσο μικρή που θα είναι ανάξιο λόγου....εν αναμονή λοιπόν παιδιά κ θα σας ενημερώνω συνεχώς...από ότι φαίνεται βρέθηκε λύση !
Για να υπαρχει τεχνικη οδηγια απο τη χοντα, υπαρχει ακομη ενα επιπλεον προβλημα σε οσους αναφερεται οτι τραβα το αμαξι δεξια..Πολλα προβληματα,πολλα μπουλετιν παιδια.....Αν και μεχρι στιγμης εχω μονο το προβλημα με τα αμορτισερ, και μονο που ακουω οτι υπαρχουν και αλλα προβληματα εγω στεναχωριεμαι και χαλιεμαι παιδια. Δε ξερω για σας.... Φυσικα θα στο φτιαξουν δωρεαν το τραβηγμα,δε τους παιρνει να σου ζητησουν ουτε ενα ευρω. Απο τη στιγμη που υπαρχει τεχνικη οδηγια καταλαβαινουν οτι εχει γινει μαλ...α στο εργοστασιο κατα τη κατασκευη. Γιατι δε τραβανε ολα τα σιβικ???? Σε καποια παρτιδα δεν εγινε κατι σωστα. Το θεμα ειναι τι ???? Τι ανταλακτικα,τι βιδες και ροδελες χρειαζονται,και που θα μπουν αυτα????
jimp is online now   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 17:45   #1109 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Για να υπαρχει τεχνικη οδηγια απο τη χοντα, υπαρχει ακομη ενα επιπλεον προβλημα σε οσους αναφερεται οτι τραβα το αμαξι δεξια..Πολλα προβληματα,πολλα μπουλετιν παιδια.....Αν και μεχρι στιγμης εχω μονο το προβλημα με τα αμορτισερ, και μονο που ακουω οτι υπαρχουν και αλλα προβληματα εγω στεναχωριεμαι και χαλιεμαι παιδια. Δε ξερω για σας.... Φυσικα θα στο φτιαξουν δωρεαν το τραβηγμα,δε τους παιρνει να σου ζητησουν ουτε ενα ευρω. Απο τη στιγμη που υπαρχει τεχνικη οδηγια καταλαβαινουν οτι εχει γινει μαλ...α στο εργοστασιο κατα τη κατασκευη. Γιατι δε τραβανε ολα τα σιβικ???? Σε καποια παρτιδα δεν εγινε κατι σωστα. Το θεμα ειναι τι ???? Τι ανταλακτικα,τι βιδες και ροδελες χρειαζονται,και που θα μπουν αυτα????
Εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχονται ότι κάποια/ες παρτίδες είχαν κάποιο πρόβλημα στην παραγωγή.
Από την συζήτηση κατάλαβα ότι θα ρυθμιστεί το caster. Αυτό θα γίνει με τα εξαρτήματα αυτά που θα δώσουν την δυνατότητα στους μηχανικούς να επέμβουν στην ουσία στα αμορτισέρ του αυτοκινήτου.

εμμμμ...στην Αγγλία φτιάχνονται κ όχι στην Ιαπωνία.....
mike_civic is offline   Reply With Quote
Old 18th April 2008, 17:50   #1110 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχονται ότι κάποια/ες παρτίδες είχαν κάποιο πρόβλημα στην παραγωγή.
Από την συζήτηση κατάλαβα ότι θα ρυθμιστεί το caster. Αυτό θα γίνει με τα εξαρτήματα αυτά που θα δώσουν την δυνατότητα στους μηχανικούς να επέμβουν στην ουσία στα αμορτισέρ του αυτοκινήτου.

εμμμμ...στην Αγγλία φτιάχνονται κ όχι στην Ιαπωνία.....
Αρα υπαρχει προβλημα με την ευθυγραμμιση ..... Και μαλλον το Γιαπωνεζικο δε πρεπει να εχει ολα αυτα τα προβληματα που εχει το αγγλικο....
Old 18th April 2008, 17:52   #1111 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Αρα υπαρχει προβλημα με την ευθυγραμμιση ..... Και μαλλον το Γιαπωνεζικο δε πρεπει να εχει ολα αυτα τα προβληματα που εχει το αγγλικο....
To "ωραίο" όμως είναι ότι σε συνεργείο που το πήγα για να ελέγξουν την ευθυγράμμιση, το αμάξι είναι μέσα στα σωστά όρια ! Δλδ δεν υπάρχει θέμα ευθυγράμμισης !!

Τι γίνεται ; άγνωστο......
Old 18th April 2008, 17:57   #1112 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι τη καστερ δε μπορουν να τη ρυθμισουν ευκολα τα κοινα μαστορια. Μονο συγκλιση ξερουν να κανουν στους εμπρος τροχους.
Old 18th April 2008, 17:59   #1113 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

mike_civic's Avatar

Quote:
Νομιζω (δεν ειμαι σιγουρος) οτι τη καστερ δε μπορουν να τη ρυθμισουν ευκολα τα κοινα μαστορια. Μονο συγκλιση ξερουν να κανουν στους εμπρος τροχους.
Το παλικάρι που έχω μιλήσει αρκετές φορές στο συνεργείο του Σωτηρόπουλου, φαίνεται να είναι "μέσα στα κόλπα"¨... μου είχε πει σε κάποια φάση πριν αρκετές μέρες, 'εγώ αν το είχα θα του είχα βάλει ρυθμιζόμενη ανάρτηση κ θα το είχα φέρει μια χαρά, συν το χαμήλωμα που σίγουρα θα είχα κάνει'...οπότε νομίζω ότι θα κάνει σωστή δουλειά...θα δούμε βέβαια...
Old 18th April 2008, 18:17   #1114 (permalink)
Supporter
Rocketship door handle

jimp's Avatar

Quote:
Το παλικάρι που έχω μιλήσει αρκετές φορές στο συνεργείο του Σωτηρόπουλου, φαίνεται να είναι "μέσα στα κόλπα"¨... μου είχε πει σε κάποια φάση πριν αρκετές μέρες, 'εγώ αν το είχα θα του είχα βάλει ρυθμιζόμενη ανάρτηση κ θα το είχα φέρει μια χαρά, συν το χαμήλωμα που σίγουρα θα είχα κάνει'...οπότε νομίζω ότι θα κάνει σωστή δουλειά...θα δούμε βέβαια...
Αυτη δεν ειναι λυση ομως.....Ειδη δωσαμε 23000 χιλιαρικα . Αυτα ειναι απαραδεκτα. Μου εστειλαν φωτο και για το χειροφρενο. Απο τη μια καλα κανουν και ενημερωνουν το κοσμο μη σκοτωθει κανενας ,αλλα ειναι απαραδεκτα τετοια σφαλματα κατα τη σχεδιασει του χειροφρενου. Λες και πρωτη φορα βαζουν χειροφρενο σε αμαξι.....Πολλα τα κατασκευαστηκα σφαλματα παιδια.....Αντε να δουμε τι αλλο θα βγαλει.....
Old 18th April 2008, 18:44   #1115 (permalink)
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat

rallakias's Avatar

ποια ρυθμιζομενη αναρτηση ρε γμτ...
δηλαδη έτσι ευκολα λύνονται όλα με τροποποιησεις των 2-3000 ευρω;
ας μας τα δωσουνε τα 3000 και του βαζω και αναρτηση που χοροπηδαει
-----------------

όσο για τις lambo doors, είμαι εναντίον τόσων μόνο αισθητικών μετατροπών, από την στιγμή που το αμάξι είναι μόνο 140 άλογα.
αν ήταν TypeR, ασφαλώς θα συμφωνούσα.
Δηλαδη είμαι της άποψης ότι ένα κωλοφτιαγμένο αμάξι πρέπει να έχει και τα ανάλογα γκάζια, όχι μόνο να δείχνει.
Σκέψου να βάλεις τα καθίσματα του TypeR , ή κάποια Sparco Homologated με ανακλινόμενες πρόσθετες βάσεις (όχι κατευθειαν ανακλινομενα γιατι δεν ειναι καλα).

-----------------
λοιπον, στο θέμα που μας ενδιαφέρει....
οι φωτογραφίες είναι από αυτά που προλάβαμε να διασώσουμε από τα νύχια του αιμοδιψούς alexps...
Να φανταστείτε ότι τα πιάτα ήταν 10πλάσια... τέλος πάντων, χαλάλι του
Attached Images
File Type: jpg DSC01013.jpg (95.0 KB, 7 views)
File Type: jpg DSC01014.jpg (65.5 KB, 6 views)
File Type: jpg DSC01015.jpg (66.9 KB, 7 views)
rallakias is offline   Reply With Quote