![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by Xmitsos ο φίλος όμως είπε ότι δεν τον τραβάει δεξιά!!!! είπε ότι το τιμόνι γέρνει και τότε το αμάξι πάει δεξία!το τιμόνι ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1141 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Δες εδώ : http://www.civinfo.com/forum/172126-post1094.html |
|
|
|
|
|
|
#1142 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1145 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
μια παράκληση στον mike_civic...αν τελικά λύσεις το πρόβλημα οριστικά,πρότεινε στο συνεργείο σου να ενημερώσουν γενικά έτσι ώστε να σταλεί εντολή σε όλα τα civic με αυτό το πρόβλημα για μια ομαδική επίσκεψη στο συνεργείο και επιδιόρθωση!!!! |
|
|
|
|
|
|
#1146 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
και κάτι ακόμα .. .
εγω όταν πήρα το αυτοκίνητό μου τραβούσε πολύ έντονα δεξιά και έπρεπε να κρατάω το τιμόνι ελαφρώς γειρμένο προς τα αριστερά για να πηγαίνει ευθεία .. .. το έκανα ευτθυγραμμισούλα και το αμάξι πηγαίνει 100% ευθεία,με μια παρατήρηση ...αν αφήσω το τιμμόνι, θα γείρει λίγο δεξιά και τότε θα τραβήξει....αυτό που είπαμε και πιο πριν . .. επομένως το πρόβλημα φαίνεται να μην είναι ότι τραβάει το αμάξι δεξιά . .. αλλά ότι το τιμόνι γέρνει δεξιά . .. αν αυτό είναι πρόβλημα, ξαναλέω, και δεν είναι θέμα δρόμου όπως υπέθεσα εγώ ,αλλά δε ξέρω κατά πόσο η υπόθεσή μου είναι σωστή!!!! Last edited by Xmitsos; 21st April 2008 at 21:42. |
|
|
|
|
|
#1147 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Η συζήτηση με έχει μπερδέψει λίγο. Βασικά με βοηθάει να κάνω σωστότερες παρατηρήσεις στην διάρκεια της οδήγησης. Η βασική μου εντύπωση είναι ότι όταν ΚΡΑΤΑΩ το τιμόνι τότε το αυτοκίνητο πάει ευθεία. Όταν ΑΦΗΝΩ το τιμόνι τότε αρχίζει και παίρνει προς τα δεξιά. Αλλά και πάλι θα το δοκιμάσω καλύτερα μεθαύριο στο ταξίδι.
Τώρα, με ενδιαφέρει πάρα πολύ η παρατήρηση του mike civic γιατί δεν μπορεί σε κάποιο συνεργείο να σου λένε πως υπάρχει τεχνική απάντηση (συνεπώς σε ένα διαπιστωμένο πρόβλημα) και αλλού να μην το ξέρουν... Συνεπώς η κατάληξη θα πρέπει να είναι να πάμε όλοι στο Σωτηρόπουλο, ή να πάμε όλοι στον εν λόγω κύριο του Σαρακάκη!!! |
|
|
|
|
|
#1148 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω βρε παιδιά...ακριβώς ότι σου κάνει GeoThan κ εσένα Xmitsos μου έκανε κ εμένα. Το είπα την 1η ημέρα που το πήρα στα χέρια μου στον Σωτηρόπουλο. Το ψάξαμε όσο δεν πήγαινε, πήγα σε γνωστό ευθυγραμμισά, το κοίταξε κ μου λέει είναι ολόισιο ! Συνεχίζω κ το ψάχνω, στέλνω email στον Σαρακάκη κ συνεχίζω να πιέζω καταστάσεις, ώσπου φτάνουμε πριν λίγες ημέρες που έρχεται εκπρόσωπος στον Σωτηρόπουλο του Σαρακάκη για άλλες δουλειές από ότι κατάλαβα, αλλά επικοινωνούν μαζί μου από τον Σωτηρόπουλο, μου λένε φέρε αύριο το αμάξι να το δει, το οδηγεί αρκετά χιλιόμετρα, το είδα στον μετρητή μου, πάνω από 20 είδα, μιλάμε κατόπιν στο τηλ που εκείνοι με πήραν κ μου λένε αυτό κ αυτό. Παραγγείλαμε ήδη κάποια ανταλλακτικά για ρύθμιση του caster, παρακαλώ στην δική σας υπομονή για να έρθουν κ να τα τοποθετήσουμε για επαναρύθμιση τους. Μάλιστα ο εν λόγω υπεύθυνος/εκπρόσωπος του Σαρακάκη την επόμενη μου έστειλε email με ότι σας λέω κ σας μετέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου... Μόλις έρθουν κ γίνει ρύθμιση εννοείται ότι θα σας ενημερώσω άμεσα !
|
|
|
|
|
|
#1149 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1150 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Για ποιο λογο ομως να πληρωσεις για ευθυγράμμιση σε αμάξι που εχει κανει μονο 20 χιλιομετρα; Ας μας την πληρωσει ο ακατανόμαστος...
|
|
|
|
|
|
#1152 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
έσταξα τα 25 εννοείται !!!!όπως ήδη ξαναείπα από ευθυγράμμιση είμαι 100% καλλυμένος .. .αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σίγουρα δεν έχει να κάνει με αυτό! |
|
|
|
|
|
|
#1155 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
κάποτε είχει τεθεί ένα ζήτημα για τη προστασία του "τεμπέλη" του αριστεριού χεριού . .. . και είχα αναφέρει κάτι για τοποθέτηση Buff ώστε να το προστατέψει . .. σήμερα αξιώθηκα να κατεβάσω τις φωτογραφίες από τη μηχανή στον υπολογιστή και ειδού το αποτέλεσμα . .. βέβαια .. . τα σχέδια μη τα κοιτάτε .. . μπορεί το Buff να είναι και μονόχρωμο μάυρο είτε σε διάφορα άλλα σχέδια και χρώματα .. . υπάρχουν άπειρα!
|
|
|
|