![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Rallakia, Επειδή θα το βγάλω και εγώ σήμερα το βράδυ, πες μου που θα οδηγείς για να μην σε εμποδίσω........ | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1163 (permalink) | |
|
Supporter
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Quote:
Ελπίζω στην συνέχεια να το έχουν διορθώσει...... MY god... |
|
|
|
|
|
|
#1164 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Το θεωρώ φάρσα ή τουλάχιστον υπερβολικό. Θα είχε γίνει κάτι 2,5 χρόνια τώρα σε κάποιο από τα υποτιθέμενα παθητικά οχήματα...στο εξωτερικό έχουν κάνει μέχρι και 140000χλμ με τα σιβικ και δεν έχει συμβεί κάτι. Μην πανικοβάλλεστε με αβάσιμες αιτιάσεις και κουλά ποστ. Στην Ελλάδα τα πρώτα σιβικ ήρθαν τον Απρίλιο του 2006 και μετά περιμέναμε 5-6 μήνες για να τα παραλάβουμε. Θεωρώ απίθανο να υπάρχει ελληνικό σιβικ με τέτοιο πρόβλημα ακόμα και αν έλεγε την αλήθεια ο τύπος. Ίσως να εκβιάζουν την εταιρεία επιτήδειοι για να βγάλουν φράγκα απειλώντας με σπίλωση του ονόματος. Ξέρετε του στυλ "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά δε το όνομα" . Ήδη ο Pottsy έδωσε την επίσημη απάντηση της χόντα . Για μένα δεν υφίσταται θέμα λοιπόν.
|
|
|
|
|
|
#1166 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Η πλάκα είναι ότι έστειλα mail στον Pottsy χθες υποψιασμένος για την φάρσα ώστε να δει αν εχει στατικ ip ή να ψάξει αν έχει δεύτερο nickname...μου είπε ότι θα το ψάξει και ευτυχώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια! Να μην μασάτε από ηλιθιότητες και ράδιο αρβύλα. Κάποια πραγματα είναι πολύ κουφά για να είναι αληθινά!
|
|
|
|
|
|
#1167 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
κι εγω για ραδιο-αρβυλα το ειχα.οντως.θα ηταν πολυ κουφο αυτο.4500 αυτοκινητα με τοσο σοβαρο προβλημα και να μην εχει ακουστει κατι? |
|
|
|
|
|
|
#1169 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
Αγαπητοί συνφορουμίτες, επειδή φεύγω ταξίδι για Καστοριά και θα γυρίσω μετά το Πάσχα (χωρίς κομπιουτερικό εξοπλισμό), σας εύχομαι καλές γιορτές, καλό Πάσχα και Καλή, ασφαλή και ευχάριστη οδήγηση σε όσους ταξιδέψουν.
Θα γυρίσω με περισσότερες εντυπώσεις ... |
|
|
|
|
|
#1171 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
μακρια απο wind παιδια...εχω το συγκεκριμενο μοντεμ με το απεριοριστο προγραμμα κ τρεχω στην εξωπραγματικη ταχυτητα των 53.6 kbps.........k το κακο ειναι οτι δεν μ αφηνουν να διακοψω πριν κλιεισω χρονο αν δεν δωσω 200 ευρω......
|
|
|
|
|
|
#1173 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Αχρείαστος να είμαι αλλά ότι πρόβλημα με ΟΤΕ εγώ είμαι εδώ
Καλή Ανάσταση, καλό ταξίδι και καλή επιστροφή σε όσους ταξιδέψουν! Εμεις θα φυλάμε εδώ τα τείχη των Αθηνών :d |
|
|
|
|
|
#1174 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
|
καλα μιλαμε για ταχυτητα αλεξανδρε...Τεσπα , παιδια ετοιμαζομαι για απογειωση...σε μια ωρα για λουτρακι..........καλο πασχα σε ολους. By the way , πλεον ειμαι καλα **** yeahhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
#1175 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Καλο ταξιδι σε ολους με το καλο να παμε, καλα να περασουμε και με το καλο να επιστρεψουμε ολοι πισω.Εγω θα φυγω για "Ωραια Ελενη" το Μ.Σαβαττο. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
|
|
|
|
|
|
#1179 (permalink) |
|
Supporter
Triangular Exhaust
|
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!!!! Με υγεία!!! & Αγάπη!!! Όσοι φύγουν καλό δρόμο και στο πήγαινε και στο έλα.
|
|
|
|
|
|
#1180 (permalink) |
|
Supporter
Valve Cap
|