![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Καλες γιορτες σε ολους...Καλη ανασταση κ καλα ταξιδια σε οποιους φυγουν.... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1182 (permalink) |
|
Supporter
Wheelnut
iTrader: (0)
|
Eφτασα λουτρακι ολα μια χαρα εκτος της τρελης κινησης...
Παντως σε σχεση με την καλυψη που αναφερεi ο vtec δεν ειμαι κ σε κανα κωλοχωρι για να μην εχει 3g , στην πειραικη μενω 5 λεπτα απο το κεντρο του πειραια. Κ εν παει περιπτωσει εφοσον δεν μου παρεχουν οτι υποσχονται δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να πληρωσω για να διακοψω... |
|
|
|
|
|
#1186 (permalink) |
|
Valve Cap
|
παιδια μιας και μιλατε για πιθανα προβληματα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι ανησυχω για κατι δεν εχω ξαναοδηγησει αμαξι με ταχητυτες γιαυτο δεν ξερω το προβλημα μου ειναι το εξης αν δοκιμασο να το ζορισω λιγο δηλαδη ασ πουμε να κραταω την ταχυτητα μεχρι τις 5000 στροφες πριν αλλαξω ετσι για να νιωσω λιγο την επιταχυνση του μου ερχεται στην καμπινα μια περιεργη μυροδια σαν κατι καμμενο αλλα και οχι ακριβως τοσο εντονο μηπως ξερεται τι μπορει να ειναι?ξερω ξερω ξερω δεν θα επρεπε να το ζοριζω καινουργιο αμαξι αλλα παραδεχτειτε το ειναι μεγαλος πειρασμος:d :d :d :d :d :d
|
|
|
|
|
|
#1187 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1188 (permalink) |
|
Valve Cap
|
τι μπορει να ειναι φιλτατε αριστειδη να ανησυχω μην μοπυ μεινει στα χερια καινουργιο αμαξι το παλιο οσο και να το ζοριζα και μιλαμε για τρομερο ζορι δεν μυρισε ποτε αλλα ειναι αυτοματο
|
|
|
|
|
|
#1189 (permalink) |
|
Valve Cap
|
ακουσα μια θεωρια που λεει οτι αν παταω πολυ γκαζι και δεν εχω αφησει εγκαιρα τον συμπλεχτη μπορει να αρπαζει ο δισκος παιζει να φταιει αυτο?
|
|
|
|
|
|
#1190 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Δε νομιζω να φταιει ο συμπλεκτης. Εσυ εισαι σε κινηση. Ο συμπλεκτης μυριζει οταν εχεις κολισει σε αμμο,λασπη και τον πατιναρεις για να ξεκολησεις. Μηπως τυχον κερια που εχει το μοτερ ,καινουρια μεταλα. Πιστευω οτι θα φυγει η μυρωδια που λετε σε λιγο καιρο. Δε το βλεπω ανυσηχιτικο αυτο.....
|
|
|
|
|
|
#1191 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Εαν ηθελα να παρω τωρα σιβικ παιδια,θα εκανα μια κατασταση απο τα προβληματα που αναφερονται στο forum και θα τα τσεκαριζα ενα ενα. Και με βαση και τον αριθμο πλαισιου. Εαν δεν ηταν συνεργασιμοι στην αντιπροσωπεια δε θα αγοραζα σιβικ παιδια. Και τεστ drive για ενα χιλιομετρο για το αν στριβει δεξια. Αυτο το δεξι τραβηγμα που λενε τα παιδια,το εχω στο παλιο Rover 416 12 ετων και τους καταλαβαινω. Τωρα στο σιβικ οση κλειση και να εχει ο δρομος,δεν στριβει απο μονο του το τιμονη.Παει ευθεια. Αφου βρε παιδια,φοβαμαι να παω να αλλαξω τα εμπρος αμορτισερ,φοβαμαι μη χασω αυτη τη τελεια ευθυγραμμιση που εχει το συγκεκριμενο αμμαξι.
|
|
|
|
|
|
#1192 (permalink) | |
|
Supporter
Valve Cap
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1199 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Καλημέρα παιδιά! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!
Ειδικές ευχές στους Γιώργηδες του φόρουμ για την ονομαστική τους εορτή. |
|
|
|
|
|
#1200 (permalink) |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|