![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; δεν σου απαντώ χρονιάρες μέρες...... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1202 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη παιδια και απο εμενα. Πολυχρονοι και οι εορταζοντες - εορταζουσες !!!! Οτι επιθυμητε συντομα να το βρειτε....
|
|
|
|
|
|
#1203 (permalink) |
|
Supporter
Locking Wheelnut
|
Χρόνια Πολλά & Χριστός Ανέστη!!! Χρόνια Πολλά στους Τάσους, τις Τασίες, τους Γιώργηδες και τις Γεωργίες!!! Με υγεία και του χρόνου!!!
|
|
|
|
|
|
#1204 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
από ποστ του Pottsy στο αντίστοιχο τοπικ...προκειται για επισημη απαντηση της χοντα
Honda engineers and VOSA met yesterday at Honda's Swindon plant to investigate allegations of below standard Civic rear spindles. The outcome of the investigation is that VOSA has stated there is convincing evidence that there is no problem whatsoever. Further, they stated that the issue had been handled correctly by Honda in accordance with industry guidelines and as far as VOSA is concerned, the matter is now closed με άλλα λόγια ο τύπος μας δούλευε πλέον και αποδεδειγμένα. Τέλος το θέμα αυτό. |
|
|
|
|
|
#1205 (permalink) |
|
Valve Cap
|
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους σας! θα σας ενδιεφερε να ανοιξουμε ενα θεμα σχετικο με τη βενζινη που βαζουμε και αν ημαστε ικανοποιημενοι εμεις και οι κινητηρες μας?
|
|
|
|
|
|
#1206 (permalink) |
|
Valve Cap
|
Xρόνια πολλά σε όλους!
Επιτέλους το αυτοκίνητο ήρθε στην αντιπροσωπεία. Ελπίζω σε λίγες μερες να τελειώσουν τα διαδικαστικά και να το πάρω! |
|
|
|
|
|
#1208 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
για πόσα χλμ απόσταση μιλάμε δλδ ?
γιατί εγώ σε απόσταση 60χλμ με τα μισά και παραπάνω χλμ να έχω cruise on πέτυχα 8 λίτρα/100 χλμ. αν και έχω μόνο 2500 χλμ στη μηχανή μου ... θέλω να πω,ο κινητήρας θα ανοίξιε κι άλλο στη πορεία και θα πέσει η μέση κατανάλωση .. . ήδη είναι πιο χαμηλά από ότι όταν το είχα μόλις πάρει! |
|
|
|
|
|
#1210 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
Πολλά παίζουν ρόλο .. . σε μια αρκετά μεγάλη απόσταση υπάρχει αρκετός χρόνος για φανεί ότι πέφτει η μέση κατανάλωση...αν δλδ αρχίζει να πέφτει και σταματήσεις το όχημα στα 10 χλμ μετά,πόσο να έχει προλάβει να πέσει η μέση καταναλωση!να φανεί στον υπολογιστή δλδ εννοώ! Και ρόλο παίζει φυσικά και κατά πόσο είναι στρωμμένο το μοτερ!ένα του κουτιού δεν έχει το ίδιο στρώσιμο με κάποιο με 5000 χλμ επάνω του!όσο δουλεύει ένας κινητήρας "ανοίγει"...μέχρι ένα σημείο φυσικά! |
|
|
|
|
|
|
#1211 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
ε και τεράστιο ρόλο πάιζει φυσικά και η διαδρομή .. . . αν η διαδρομή που έκανες ήταν κατηφορική κατά κύριο λόγο, λογικό είναι να δεις και 5 λίτρα/100χλμ . .
|
|
|
|
|
|
#1212 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
Ακομα και χωρις cruise control Εθνικη [Κηφισια προς Πειραια] καθημερινα μεσα στην πολη ειμαι στα 8,5 σταθερα Last edited by rallakias; 29th April 2008 at 17:33. |
|
|
|
|
|
|
#1213 (permalink) |
|
Wheelnut
|
Hello to all
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Αυτό είναι το πρώτο μου post στο site αν και μπαίνω τακτικά και διαβάζω, απλά...βαριέμαι να γράψω! Είμαι και εγώ ιδιοκτήτης ενος πανέμορφου Civic 1.8 vivid blue με ηλιοροφή και παρόλο που το έχω 3,5 μήνες είμαι ακόμα στην τρελλή χαρά. Απλά να σας πω ότι το πρωϊ που παρκάρω στη δουλειά, κάθομαι 2-3' και το χαζεύω! Τεπσα, θα πούμε περισσότερα στην πορεία.
|
|
|
|
|
|
#1214 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Μικρο μιτινκ στη Λαρισα
Συναντηθηκα με το Γιωργο απο τη Κορινθο σημερα Type r-07 και βγαλαμε αυτες τις φωτο.Στο Gallery εχω περισσοτερες φωτο.
|
|
|
|
|
|
#1215 (permalink) | |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1216 (permalink) |
|
Supporter
Magic Rear Seat
|
Παιδια ψαξτε τις πορτες σας για σκουριες και να δουμε τι θα κανουμε..... Τη τριτη εχω ραντεβου για την αλλαγη των εμπρος αμορτισερ. Θα ρωτησω να μαθω αν υπαρχει τεχνικη οδηγια για τη σκουρια και τι γνωριζουν για το προβλημα που καποια αμαξια στριβουν δεξια. Επισης αυριο θα παρω τηλεφ στο γνωστο μου στο Σαρακ για την αυξηση αλογων....
|
|
|
|
|
|
#1217 (permalink) |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Χρόνια πολλά σε όλους και από εμένα!!!
Εγώ απ την άλλη είχα μέση κατανάλωση στο ταξίδι Αθήνα-Σπαρτή 10λ.......αλλά σε ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής κυνηγιόμουν με ένα audi A4 1,8T όσο μου έφευγε στις ευθείες τον μάζευα στις στροφές |
|
|
|
|
|
#1218 (permalink) | |
|
Triangular Exhaust
|
Quote:
είναι τρένο πάνω ρε ράγες το άτιμο!!! αλλά μήπως δεν είναι τόσο θετικό αυτό τελικά ? ? μήπως έπρεπε να ήταν πιο "παιχνιδιάρικο"??μήπως να πετούσε και λίγο τα "οπίσθια?" Last edited by Xmitsos; 29th April 2008 at 22:15. |
|
|
|
|
|
|
#1219 (permalink) | |
|
Souvlaki Drifter !
Magic Rear Seat
|
Quote:
Xmitsos χωρις AVS δεν θα ειναι και τοσο τραίνο... gapos εγω στα λιμανακια σε είδα πολύ αργό και συγκρατημένο, δε μου φάνηκες τόσο κοντράκιας... Ο Γιώργος παιδιά πάει με 50 χαω σε ευθείες και 150+ χαω σε στροφές |
|
|
|
|
|
|
#1220 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat
|
Το type-s ειναι πιο καλοστημένο απο το δικο μας. Λογικά θα είναι και λιγότερο άνετο από το δικό μας αν και δ |