![]() |
|
||
| This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by skam @evanthe: Προσωπικά σε όλα τ' αυτοκίνητα μου βάζω shell v-power 95 και μόνο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάποια βελτίωση στις επιδόσεις ... | ||
| Help Rules Search Stickers Surveys Wiki Forum |
|
|
|||||||
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1281 (permalink) | |||
|
Supporter
Magic Rear Seat
iTrader: (0)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#1285 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1286 (permalink) |
|
Greek Subtopic Moderator
Rocketship door handle
|
Προ όλίγου έλαβα e-mail από την Χόντα για το θέμα του χειροφρένου.
Εντός 2 εβδομάδων θα λάβουμε ειδοποίηση για να μας το φτιάξουν. Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που μας διαβάζουν στον Σ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι! |
|
|
|
|
|
#1288 (permalink) |
|
Triangular Exhaust
|
Πλησιάζουν τα 20000χλμ και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα που έχω παρατηρήσει στο αυτοκίνητο (1.8 sport 5d, 07/07) αλλά και κάποια που διαβάζοντας στο forum μου κίνησαν την περιέργεια.
-Λάδια: Μπορώ να καταλάβω την διαφορά από συνεργείο σε συνεργείο στην επιλογή εταιρίας λιπαντικών (κόστος κλπ), την διαφορά όμως στα χαρακτηριστικά? Διαβάζω ότι σε κάποιους βάζουν 5-40 σε κάποιους άλλους 10-40... Για ποιο λόγο γίνεται αυτό? -Οδηγώντας σε υψηλές στροφές (δεν το κάνω συνέχεια) με 3η ή 4η π.χ, έχω παρατηρήσει μια μυρωδιά, σαν καμένο λάδι, η οποία πρέπει να προέρχεται από το χώρο του κινητήρα. Το έχει παρατηρήσει κάποιος ή έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι? Σε ένα γνωστό μου η μυρωδιά του φάνηκε σαν δίσκος -Εξωτερική τάπα της βενζίνης: Αν την ΄΄ζορίσεις΄΄ να ανοίξει με τα χέρια ανοίγει. Το ότι δεν κλειδώνει ηλεκτρομαγνητικά σε συνδυασμό με την απουσία κλειδαριάς επάνω στην εσωτερική τάπα δεν την καθιστά επίφοβη για κάποια δολιοφθορά, λέω εγώ τώρα. -Χειρόφρενο: Η επιστολή ήρθε, την διαβάσαμε, γελάσαμε. Μετά τι? Περιμένουμε τηλέφωνο από τον Σ για αντικατάσταση? Όταν πάω για το service να ζητήσω να το ελέγξουν αυτό, όπως και τα αμορτισέρ? Σχετικά με τα αμορτισέρ, για τα οποία έχω διαβάσει πάρα πολλά στο forum, πως μπορώ να καταλάβω ότι αυτά που φοράει το αυτοκίνητο ανήκουν σε ελαττωματική παρτίδα? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό αλλά αν πρέπει να αντικατασταθούν, γιατί όχι, υποχρέωση τους είναι. -Φρένα: Δυνατά, αποτελεσματικά αλλά σε χαμηλές ταχύτητες ακούγεται ένας θόρυβος σαν φύσημα... -Την κυκλική εναλλαγή των ελαστικών την έχει κάνει κάποιος? Να την ζητήσω στο service? Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το αυτοκίνητο και απολαμβάνω την κάθε διαδρομή που κάνω. Αυτά για την ώρα και συγνώμη αν σας κούρασα. |
|
|
|
|
|
#1289 (permalink) | |
|
Burning hands!!!
Locking Wheelnut
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1290 (permalink) | |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1292 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Για ολα φταιει ο προμηθευτης αμορτισερ SACHS. Αλλα πως επιτρεπει η Χοντα στο προμηθευτη να στελνει 2 και 3 παρτιδες για να βελτιωσει τα αβελτιωτα δε μπορω να το καταλαβω....Skam εχω περιεργεια αν στα μοντελα face lift που ειπες οτι θα ερθουν το 2009 θα εχουν αμορτισερ απο τη SACHS.... gapos θα περιμενουμε νεα σου για οτι σου πουν πο το συνεργειο. Αν μπορεις , ζητησε το κωδικο απο τα αμορτισερ που φορας. Και το κωδικο απο τα νεα αμορτισερ αν σου παραγγειλουν αλλα. Απο μπροστα η απο τα πισω αμορτισερ εχεις τους ηχους ???? Εγω περιμενω ακομη τηλεφ. Μολις εχω νεα θα σας απαντησω αμεσως.
|
|
|
|
|
|
#1293 (permalink) |
|
Supporter
Rocketship door handle
|
Αυτο που ακουμε δεν ειναι κοπανημα φιλε μου. Ευτηχως που οδηγησα το Type r του Γιωργου απο κορινθο. Αν και σφιχτο στην αναρτηση ,ουτε κοπανα, ουτε κανει τους θορυβους που ακουμε. Το προσεξαν καλυτερα το Type r οι μηχανικοι της SACHS παιδια.
|
|
|
|