Civinfo

1.jpg
This thread is about: Experimental Greek forum, it's in Greece at the Honda Civic forum Civinfo; Originally Posted by jimp Αλλοι λενε οτι ειναι απο τα αμορτισερ και αλλοι λενε απο το χειροφρενο. Εγω θυμαμαι το ειχα δοκιμασει και χωρις να ...

Help Search Stickers Surveys Wiki Forum
Go Back   Civinfo > Honda Civic > Greece

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 8th May 2008, 15:17   #1321 (permalink)
Locking Wheelnut

JAPAN's Avatar

iTrader: (0)
Quote:
Originally Posted by jimp View Post
Αλλοι λενε οτι ειναι απο τα αμορτισερ και αλλοι λενε απο το χειροφρενο. Εγω θυμαμαι το ειχα δοκιμασει και χωρις να ειχα τραβηξει το χειροφρενο και παλι το εκανε. Δοκιμασετο και εσυ. Βαλε μονο ταχυτητα το βραδυ και αστο. Μετα απο ενα χρονο περιπου, εστρωσε αυτος ο θορυβος,δεν ξαναεκανε και οχι επειδη αλλαξα τα πισω αμορτισερ.
Quote:
Originally Posted by g_bak View Post
φίλε μου, υπάρχει αντίστοιχο thread στο αγγλικό κομμάτι και θεωρείται γνωστό ελάττωμα. Έχει να κάνει (πιθανότατα) με την ελλειπή λίπανση των πίσω αμορτισέρ τις πρώτες στιγμές λειτουργίας τους (μετά από πολύ ώρα ακινησίας κτλ κτλ). Τσεκαρε το μήπως και στα αλλάξουν στην εγγύηση.

το κανει και χωρις να τραβιξω χειροφρενοοχι οτι με ενοχλη πολυ αλλα γιατι να το κανειεγω το πειρα 1/2007 αλλα δεν εχω πολλα χιλιομετρα 11000 χιλ. περιπου και με το κανει απο τα 1000 περιπου.θα το πω για εγγυησει αλλα το κακο ειναι οτι οπως σας ειπα το κανει μονο για λιγα μετρα μετα το ξεκινημα και οταν παω εκει το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανει τσικ
JAPAN is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2008, 16:03   #1322 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by JAPAN View Post
το κανει και χωρις να τραβιξω χειροφρενοοχι οτι με ενοχλη πολυ αλλα γιατι να το κανειεγω το πειρα 1/2007 αλλα δεν εχω πολλα χιλιομετρα 11000 χιλ. περιπου και με το κανει απο τα 1000 περιπου.θα το πω για εγγυησει αλλα το κακο ειναι οτι οπως σας ειπα το κανει μονο για λιγα μετρα μετα το ξεκινημα και οταν παω εκει το σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανει τσικ
Ρωτησε τους μηπως και το δικο σου αμαξι εχει τα ελατωματικα αμορτισερ. Που σας εχω πρηξει με αυτα. ..... Σιγουρα οταν πας εκει δε θα κανει το θορυβοπου ειπες, αλλα μετα στα σαμαρακια και στις λακουβες δεν ακους τιποτα απο πισω ???? Για προσεξε το,και φυσικα με κλειστο το ραδιο !!!!!Αν ακους χτυπους εισαι και εσυ στο κλαμπ !!!!
jimp is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2008, 16:07   #1323 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by MakTheo View Post
Το ειδατε αυτο?

DRIVE MAGAZINE - ????????? ?? ??? & ???????????? ??? ?? ?????????? - ???????? ??????????? Honda Civic

Αρχισαν οι ανακλησεις για το γνωστο προβλημα με το χειροφρενο..
Μηπως να εκαναν ανακληση ολο το αυτοκινητο ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να μας τα παρουν πισω και να μας δωσουν αλλα και βελτιωμενα.......... Αντε γιατι πολυ προχειροδουλεια εχει γινει.......
Old 8th May 2008, 16:53   #1324 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Την ολη κατασταση την εχει σωσει ο κινητηρας και το ντιζαιν. Αν δεν ειχαμε και αυτα εγω θα ειχα απογοητευτει τελειως....
Old 8th May 2008, 17:10   #1325 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by skam View Post
Προ όλίγου έλαβα e-mail από την Χόντα για το θέμα του χειροφρένου.
Εντός 2 εβδομάδων θα λάβουμε ειδοποίηση για να μας το φτιάξουν.
Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που μας διαβάζουν στον Σ. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι!
Σπυρο τι εχεις να πεις για τον FMEA στο αγγλικο φορουμ στα φαουλ???? Οπως τα γραφει,για σοβαρα φαινονται οτι ειναι ολα αυτα που γραφει....Λες μετα απο λιγο καιρο να εχουμε και εκει ανακληση????
Old 8th May 2008, 18:51   #1326 (permalink)
Greek Subtopic Moderator
Magic Rear Seat

skam's Avatar

Δεν έχει τίποτα να κάνει με τα δικά μας προβλήματα αυτό. Για μένα ο τύπος γράφει βλακείες. Να δούμε αύριο που θ' ανεβάσει τεχνικά στοιχεία για ν 'αποδείξει όσα λέει.

Τον βλέπω να πηγαίνει στα δικαστήρια με την χόντα για συκοφαντική δυσφήμηση.
skam is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2008, 19:37   #1327 (permalink)
Locking Wheelnut

JAPAN's Avatar

Quote:
Ρωτησε τους μηπως και το δικο σου αμαξι εχει τα ελατωματικα αμορτισερ. Που σας εχω πρηξει με αυτα. ..... Σιγουρα οταν πας εκει δε θα κανει το θορυβοπου ειπες, αλλα μετα στα σαμαρακια και στις λακουβες δεν ακους τιποτα απο πισω ???? Για προσεξε το,και φυσικα με κλειστο το ραδιο !!!!!Αν ακους χτυπους εισαι και εσυ στο κλαμπ !!!!

δεν ακουγετε μετα θοριβος με τιποτα μονο οταν σας ειπα σε κινησει οπου και να παω οπως και νανε ο δρομος μεχρι τωρα δεν ακουγετε τιποτα μονο στο πρωτο ξεκινημα της ημερας.
JAPAN is offline   Reply With Quote
Old 9th May 2008, 05:33   #1328 (permalink)
Locking Wheelnut

JOHNARAKARAS's Avatar

Quote:
Σπυρο τι εχεις να πεις για τον FMEA στο αγγλικο φορουμ στα φαουλ???? Οπως τα γραφει,για σοβαρα φαινονται οτι ειναι ολα αυτα που γραφει....Λες μετα απο λιγο καιρο να εχουμε και εκει ανακληση????
Μου αρέσει που και το nickname του έχει τα αρχικά σοβαροφάνειας (F.M.E.A. = Failure Mode & Effect Analysis) ... O τύπος νομίζω οτι υπερβάλλει
JOHNARAKARAS is offline   Reply With Quote
Old 9th May 2008, 07:27   #1329 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Originally Posted by JAPAN View Post
εγω την πρωτη φορα που το ξεκιναω το αμαξι την μερα ακουω κατη κρακ κρουκ απο πισω και μετα απο λιγω σταματαει μετα οσες φορες και να το σταματισω και να το ξεκινησω μες την υπολυπη μερα δεν ακουγετε τιποτα .την αλλη μερα μολις το βαλω μπρος να ξεκινησω παλη τα ιδια .το εχει αλλος αυτο?
Ναι, το έχω κι εγώ αυτό (κάθε πρωί ο ίδιος θόρυβος) αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω από τι προέρχεται.
Evanthe is online now   Reply With Quote
Old 9th May 2008, 07:35   #1330 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Τόσο καιρό διαβάζω για τους περίφημο θέμα 'χτυπάει η πίσω ανάρτηση', αλλά δεν σκέφτηκα ότι εννοείτε τον συνήθη 'γδούπο' που ακούγεται κάθε φορά που περνάω από σαμαράκια/λακούβες/γέφυρα κλπ. Απλά πίστευα πως οφείλεται στην σκληρή ανάρτηση.
Old 9th May 2008, 07:35   #1331 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Originally Posted by Evanthe View Post
Ναι, το έχω κι εγώ αυτό (κάθε πρωί ο ίδιος θόρυβος) αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω από τι προέρχεται.
Σε εμενα αυτος ο θορυβος στο πρωτο χρονο μου σταματησε. Αν δεν εχετε αλλους χτυπους μπορειτε να περιμενετε να στρωσει,αν δεν τον αντεχετε πατε στο συνεργειο για τα παραπονα σας....
Old 9th May 2008, 07:38   #1332 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Σε εμενα αυτος ο θορυβος στο πρωτο χρονο μου σταματησε. Αν δεν εχετε αλλους χτυπους μπορειτε να περιμενετε να στρωσει,αν δεν τον αντεχετε πατε στο συνεργειο για τα παραπονα σας....
Δεν το θεωρώ αφόρητα ενοχλητικό. I think I can live with it.
Old 9th May 2008, 07:47   #1333 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Τόσο καιρό διαβάζω για τους περίφημο θέμα 'χτυπάει η πίσω ανάρτηση', αλλά δεν σκέφτηκα ότι εννοείτε τον συνήθη 'γδούπο' που ακούγεται κάθε φορά που περνάω από σαμαράκια/λακούβες/γέφυρα κλπ. Απλά πίστευα πως οφείλεται στην σκληρή ανάρτηση.
Αν εχεις και τους γδουπους που λεμε, τοτε εχεις και εσυ τα ελλατωματικα αμορτισερ.
Old 9th May 2008, 07:55   #1334 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Αν εχεις και τους γδουπους που λεμε, τοτε εχεις και εσυ τα ελλατωματικα αμορτισερ.
Μάλλον τους έχω. Μόλις έφτιαξε η μέρα μου.
Old 9th May 2008, 08:10   #1335 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

jimp's Avatar

Quote:
Μάλλον τους έχω. Μόλις έφτιαξε η μέρα μου.
Μη χαλιεσαι, 20 λεπτα δουλεια ειναι να αλλαχτουν τα πισω αμορτισερ και δε χρειαζεται ευθυγραμμιση. Το θεμα ειναι πια αμορτισερ και με ποιο κωδικο θα ζητησεις να σου βαλουν . Εγω που εβαλα τον ιανουαριο τη τελευταια (τριτη κατα σειρα) βελτιωμενη παρτιδα,εχουν ξεκινησει να χτυπανε παλι μετα απο 2000χλμ. Γι' αυτο περιμενε. Απο μερα σε μερα περιμενω και εγω απαντηση για το ποια αμορτισερ και με ποιο κωδικο θα μου βαλουν . Λιγη υπομονη ...... Με τη συναντηση τι θα κανουμε ??? Εκει που θα παμε εχει κανενα σαμαρακι να τα τεσταρουμε να ακουσετε πως χτυπανε τα αμορτισερ ????
Old 9th May 2008, 08:13   #1336 (permalink)
Supporter
Magic Rear Seat

Quote:
Μη χαλιεσαι, 20 λεπτα δουλεια ειναι να αλλαχτουν τα πισω αμορτισερ και δε χρειαζεται ευθυγραμμιση. Το θεμα ειναι πια αμορτισερ και με ποιο κωδικο θα ζητησεις να σου βαλουν . Εγω που εβαλα τον ιανουαριο τη τελευταια (τριτη κατα σειρα) βελτιωμενη παρτιδα,εχουν ξεκινησει να χτυπανε παλι μετα απο 2000χλμ. Γι' αυτο περιμενε. Απο μερα σε μερα περιμενω και εγω απαντηση για το ποια αμορτισερ και με ποιο κωδικο θα μου βαλουν . Λιγη υπομονη ...... Με τη συναντηση τι θα κανουμε ??? Εκει που θα παμε εχει κανενα σαμαρακι να τα τεσταρουμε να ακουσετε πως χτυπανε τα αμορτισερ ????
Η συνάντηση μάλλον θα προγραμματιστεί για τις 18/5 (θα γνωρίζουμε οριστικά σήμερα στις 14.00). Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι, αν και θα ήθελα να οδηγούσες το αυτοκίνητό μου για να σιγουρευτούμε ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με τα πίσω αμορτισέρ, πριν πάω στην αντιπροσωπεία...